StoryEditorOCM
TV&RealityEKSPLOZIVAN INTERVJU

Voditeljica dala otkaz na Pink TV-u medijskog mogula Željka Mitrovića, a sad otkrila razloge: Godinama ne plaća porez!

Piše I. P.
2. siječnja 2024. - 16:30

Jedno od najpoznatijih lica Pink TV-a, voditeljica Dušica Jakovljević, ove godine je dala otkaz, a sad je progovorila o razlozima odlaska.

Iz obrazloženja koje je dala može se zaključiti da vlasnik televizije Željko Mitrović godinama unazad zakida državu na porezu.

U eksplozivnom intervjuu Jakovljević je kao razloge napuštanja Pinka navela to što joj čelnici televizije nisu htjeli izaći u susret i nakon više godina rada na račun uplatiti novac za podizanje kredita za stan, piše Nova.

- Jedna osoba mi je rekla da sam im zabila nož u leđa, jer sam otišla usred sezone. I to je bilo potpuno nevjerovatno - rekla je Jakovljević u emisiji Snežane Dakić i dodala:

- Jedino što sam htjela i što mi je obećano, sad već ima dvije godine, je da novčani iznos koji sam dobivala na račun, dio plaće koji je išao na račun, bude toliki da mogu podignuti kredit za stan. Rečeno mi je da će to biti riješeno. Dvije godine sam čekala. Nisam tražila ništa što nije moje. Na nečijih šest tisuća kvadrata, moja djeca valjda imaju prava na svojih šezdeset - rekla je voditeljica zaključivši kako očekuje razne reakcije nakon intervjua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:38