StoryEditorOCM
TV&Realitynikolina perković

Klišanka se vratila u show koji je proslavio Aleksandru Prijović, Arkanova udovica nije joj dala glas za Sevine pjesme

Piše Scena SD
5. listopada 2023. - 21:41

Ako ste jedni od onih koji ne propuštaju nijednu emisiju popularnog showa Zvezde Granda u kojem je karijeru počela Aleksandra Prijović, vjerujemo da ste već prije zapazili djevojku koja je naše ‘gore list‘ i srčano brani boje Dalmacije.

Nikolinu Perković (35) prvi smo put upoznali u showu RTL-a Zvijezde gdje je prošla tri kruga i došla gotovo do samog finala. Tada je za sebe rekla da je žena, majka, pjevačica, a mentor joj je bio naš poznati hitmejker Tonči Huljić.

Prije dvije godine imala je zapažene nastupe u Zvedama Granda, a sada se opet vratila u ovaj show i to na poziv produkcije. U emisiji emitiranoj u subotu Nikolina je otpjevala dvije Severinine pjesme, Dalmatinku i Djevojku sa sela te prošla u nastavak natjecanja.

image

Nikolina Perković

Screenshot YouTube

Od sedam članova žirija dva joj nisu dala glas dalje, a među njima je bila Svetlana Ceca Ražnatović, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

- Prednost sam dala kandidatkinji broj 1 jer vidim tu materijala, nova je i njoj sam dala prednost. Kandidatkinja broj 2 je bila odlična, nemam zamjerki - rekla je Ceca, no iako je pohvalila Nikolinu nije joj dala glas. Inače, kandidatkinja broj 1 kojoj je dala glas pjevala je njezinu pjesmu Maskarada.

Nastup Nikoline Perković pogledajte od 53:18 u idućem videu.

- Ja sam vam stopostotna Klišanka, pokojni tata mi je bio odavde, mama je isto iz ovih krajeva, a evo i udala sam se tu, nisam pobjegla s ovog područja. Iznenađena sam reakcijama jer sam se u Zvezde Granda prijavila iz zafrkancije, onako za svoj gušt, nisam baš išla s ciljem ‘evo sad ću ja postat zvijezda‘, ipak sam realna zbog svojih godina. Ali sad vidim da gradim dobru priču, pa ćemo vidjeti kako će završiti. Nadam se najboljem! Žiri se baš damski odnosi prema meni. Uvijek mi kažu da slatko pričam, vidim da jako vole Dalmaciju i naše pjesme, vjerojatno im bude nostalgiju i lijepa sjećanja - rekla nam je Nikolina prije dvije godine, a taj razgovor možete pročitati OVDJE.

image

Nikolina Perković

Screenshot YouTube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 08:05