StoryEditorOCM
TV&RealityMarko Ardizzone

Splićanin zbog kojeg turisti dolaze u Hrvatsku pobijedio četvero lovaca u ‘Superpotjeri‘, evo koliko je osvojio...

Piše Scena SD
5. studenog 2023. - 22:01

U novom izdanju Superpotjere jedini je pobjedu nad lovcima odnio drugi večerašnji natjecatelj Marko Ardizzone. Profesor povijesti iz Splita nadigrao je četvero lovaca sa 13 sekundi prednosti, osvojivši 6.000 eura. Mislav Miličević, Helena Buranji i Karlo Kocijan nisu uspjeli protiv sjajnog superima.

Marko Ardizzone, osim što je profesor povijesti u slobodno vrijeme bavi se turizmom, treninzima, nogometom, zanimaju ga knjige i filmovi, a o njemu smo pisali krajem kolovoza.

Dolaze samo radi njega! Ovaj Splićanin najzgodniji je turistički vodič, uskoro ćemo ga gledati na TV-u, evo i gdje...

- Što se tiče osvojenog novčanog iznosa, glavno da prvo počastim sve koje poznajem, a kasnije ću vidjeti, rekao je Marko.

U prvom je krugu točno odgovorio na dva pitanja i osvojio 1.000 eura.

Od ponuđenih iznosa, u brzopoteznoj se igri odučio boriti protiv četvero lovaca – Kreše, Svena, Mladena i Morane za 6.000 uz 15 sekundi prednosti.

Jedino pitanje koje nije znao je to da je Markus Persson autor Mojangove igre Minecraft.

Odličnim nastupom nadigrao je lovce s 13 sekundi prednosti i napustio natjecanje s iznosom od 6.000 eura.

Lovci nisu znali uz obale koje je rijeke Potemkin gradio lažna sela. Krešo je odgovorio da je riječ o Volgi, a točan odgovor je Dnjepar.

- Dočekali ste grešku, bili ste mirni, dovoljno ste malo griješili da biste nas stigli, tako se igra, to je to, rekao je Sven.

image

Marko Ardizzone

Superpotjera/HRT

Mislav Miličević, 31-godišnji novinar iz Zagreba u prvom je krugu osvojio 500 eura, a u brzopoteznoj igri odlučio se boriti protiv svih petero lovaca za iznos od 10.000 eura i osam sekundi prednosti. No međutim, nije ih uspio nadigrati.

Helena Buranji, profesorica povijesti i engleskog zaigrala je protiv četvero lovaca za 12.000 eura i 18 sekundi prednosti, ali lovci su je pobjedili s pet sekundi prednosti.

Tridesetogodišnji Karlo Kocijan iz Čakovca, učitelj geografije i povijesti izgubio je u igri protiv lovaca za iznos od 6.000 eura, iako je imao 30 sekundi prednosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:14