StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERTALENT

Prva polufinalna večer je završila, samo troje je prošlo dalje: Chriztel, Vladyslava i plesna grupa Force

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 23:21

Završila je prva polufinalna večer velikog showa "Supertalent". Od osmero kandidata koji su svoj talent pokazali u polufinalu, prošlo je njih troje

Mlada pjevačica Chriztel Renae Aceveda u polufinalnom je nastupu izvela pjesmu ‘Ovo je naša krv‘ pjevačice Doris Dragović. Svojim je nastupom rasplakala i oduševila Maju Šuput koja joj je dala zlatni gumb. Tako je Chriztel postala prva finalistica desete sezone ‘Supertalenta‘.

Druga finalistica, prema odabiru žirija, je Vladyslava Kushnir koja je svojim vrhunskim pokretima na zračnom kolutu gledatelje ostavila bez daha, a žiri bez teksta.

Vesela i brojna plesna skupina Force Celje zauzela je treće mjesto u finalu.

Simpatična Chriztel pokušala je u riječi prenijeti osjećaje koji su je prožimali u trenucima nakon što je dobila drugi zlatni gumb i prošla u finale. Kaže da to uopće nije očekivala i da nije bila ni svjesna što se događa.Dok je pjevala zadnji ton imala je zatvorene oči i kad ih je otvorila sve je oko nje postalo zlatno. Zahvalna je svima na podršci i obećava da će se za finale najbolje moguće pripremiti.

Vladyslava je presretna što je dobila i treću priliku da nam pokaže stvari koje nije u mogućnosti izvoditi u cirkusu. Dosad nas je svojim nastupima ostavljala bez daha, a što će pripremiti za finale odlučila je zadržati za sebe.

Slovenska plesna grupa Force je pod dojmom i jako su uzbuđeni. Kažu da je osjećaj fenomenalan i da će finalna točka razvaliti što nam tek ostaje za vidjeti. Na njima je da vježbaju i koreografiju dovedu do savršenstva – samo naprijed!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 12:43