StoryEditorOCM
TV&RealityGilha Lee Felix

Jedan je nastup sinoć rasplakao Maju i Martinu, a ni Fabijan nije mogao pred kamerama sakriti suzne oči

Piše SCENA SD
23. listopada 2023. - 11:31

U četvrtoj emisiji showa Supertalent Gilha Lee Felix iz Južne Koreje svojim je nastupom žiri doveo do suza. Felix je želio pokušati osvojiti sve svojim pjevanjem nakon što je poslušao svoj unutarnji glas.

‘‘Danas ću pjevati iako ne mislim da imam talent za pjevanje. Podijelit ću s vama svoju priču. Imao sam jedan san i bio je jako jednostavan. Bila je tama i samo sam čuo jedan glas i taj mi je glas rekao da moram otići u Hrvatsku. Tada sam pomislio kako moram slijediti taj glas i sada sam tu. U Hrvatskoj mi je jako ugodno, često idem na Savski nasip jer je tamo jako mirno i nema puno ljudi. Pjevam pored rijeke i sviđa mi se atmosfera, čujem sve zvukove iz prirode. Nisam dobar u druženju s ljudima, zato imam puno vremena za pjevanje. Kad pjevam, želim ljudima prenijeti svoje emocije. Kad sam bio u vojsci morao sam puno vikati i zbog toga mi je dio glasnica postao paraliziran. Izgubio sam glas i bilo je bolno, sad kad pokušavam pjevati, teško mi je kontrolirati glas. Imam fobiju od pjevanja pred puno ljudi, no ipak, danas sam tu da ispričam svoju priču‘‘,otkrio je Felix prije svog nastupa.

image

Gilha Lee, umjetničkog imena Felix

Screenshot NOVA TV

‘‘Želim izliječiti svoju fobiju‘‘, priznao je.

Rasplakao je Maju, Martinu, a ni Fabijan nije mogao sakriti suzne oči.

Martina je ostala ganuta nastupom: "Doveli ste me u tako dobro, ali i tako bolno raspoloženje.“ Fabijan je zaključio da prijevod nekad nije potreban: "Mislim da je ovo bilo drugačije i posebno!“ "Vi ste dokaz da je ljudsko tijelo savršena mašina. Bravo!“, zaključio je Davor.

image

Gilha Lee, umjetničkog imena Felix

Screenshot NOVA TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:24