StoryEditorOCM
ShowbizNEPOKOLEBLJIVA

Tereza Kesovija u kolovozu je imala infarkt, a sad je snimila spot za duet s Borisom Štokom: Ne može mi nitko ništa

Piše I.P.
7. studenog 2023. - 07:30

Glazbena diva Tereza Kesovija krajem kolovoza, u vrijeme kad su harale velike i nepodnošljive vrućine, završila je u zagrebačkoj bolnici te se utvrdilo da je riječ o infarktu. No nepokolebljiva glazbenica uspješno se oporavila i snimila duet i spot s kolegom Borisom Štokom "Kao nekada".

- U svom sam životu napisala dvije knjige a sada, najednom, ne znam što napisati .....A zapravo, znam! "Kao nekada" je ona vrsta pjesme koju moraš pažljivo poslušati da bi u potpunosti shvatio kako se radi o izuzetnom umjetničkom djelu osobe koja razumije glazbu. "Ovi stihovi ne znače ništa ..." - stihovi s kojima započinje i završava pjesma ova pjesma su izuzetno životni. Borisov i moj vokal savršeno su se uklopili i priznajem da volim ovu pjesmu. Poštujem i volim talent mladog Borisa Štoka i vjerujem da je pred njim velika karijera. Volim i to što mi je Boris na kraju snimanja rekao "Ovo je i Vaša pjesma" (tekstopisac i kompozitor je upravo Boris Štok op.a.) Da, Boris, to je i moja pjesma! - rekla je Tereza povodom izlaska spota.

image

Tereza Kesovija i Boris Štok

Promo/

Tereza se nakon infarkta osjeća dobro i kao što i sama kaže, ‘ne može joj nitko ništa‘.

- S obzirom na sve to što mi se dogodilo, dobro sam. Imala sam infarkt, ali dobro je, prošlo je. Mene moje pjevanje oporavlja, to mi je najveća radost. Ja uvijek kažem: ‘Ako hoćete da umrem što prije, zabranite mi da pjevam - rekla je Tereza i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda. Nedavno je proslavila 85. rođendan.

- Tajna izgleda je zapravo u tome što se ja ne dam. Jednostavno ne želim priznati godine, za mene godine ne postoje. Kad se malo lošije osjećam, onda se malo odmorim i onda je sve ok. Moramo tako, pa kako drugačije - rekla je Tereza, piše Story.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 08:14