StoryEditorOCM
ShowbizBang Bang

Spremni ste za dobar provod i rođendansko slavlje benda koji ‘ima prste da vam svira‘ Slave deseti rođendan na sceni

Piše SCENA SD
18. rujna 2023. - 16:17

Koliko puta ste čuli stihove "Al‘ imam ruke da te diram, imam prste da ti sviram" i počeli cupkati u ritmu ovog hita? I svaki put kada čujete uvod vam dođe da zaplešete? Spremni ste za dobar provod i rođendansko slavlje benda koji "ima prste da vam svira"?

U tom slučaju, pridružite se Bang Bangu na koncertu kojim slave deset godina na sceni, u zagrebačkom klubu Boogaloo, 7. listopada.

Zadnjim singlom "Striptease", koji je ujedno njihov peti singl s nadolazećeg albuma i rezultat odlične suradnje s Baby Dooks-om, Bang Bang je osvojio top ljestvice.

U posljednjih deset godina kako su na sceni, ostavili su trag podarivši nam neke od fantastičnih hitova poput “Imam”, „Superstar“, „Sebi dovoljni“, „Kako stoje stvari“, „Papar i sol“, a u svojim intervjuima naglašavaju kako se ponose pjesmama koje ljudi i dalje slušaju i pjevaju sve ove godine.

Bang Bang je bend koji iza sebe ima tri albuma i dvadesetak singlova i spotova, a i danas uživaju u svom poslu kao i prvog dana kada su se okupili u jesen 2012. godine i predstavili se singlom “Nešto me pogodilo” i osvojili nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40.

Jedan od svojih najvećih hitova, “Imam”, predstavili su na 62. Zagrebačkom festivalu, a on im donosi Porina za Novog izvođača godine. U lipnju 2015. godine Bang Bang objavljuje album prvijenac pod nazivom “Bez obzira na sve”, a godinu završava kao najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”.

I nakon svih ovih uspjeha, samo su nastavili raditi i graditi uspješnu karijeru. Nakon rođendanskog koncerta u klubu Boogaloo, Bang Bang planira slavljeničku koncertnu turneju po Hrvatskoj, ali i snimanje best off albuma s akustičnim obradama najvećih hitova.

Ulaznice možete kupiti na eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2023 16:17