StoryEditorOCM
ShowbizTKO ĆE PRIJE

Saznalo se gdje će se održati idući Eurosong: na portalima se već počeo tražiti smještaj, cijene skaču...

Piše SCENA SD
8. srpnja 2023. - 10:03

Švedski grad Malmö odabran je kao mjesto gdje će se 2014. godine održati natjecanje Pjesma Eurovizije, objavila je  švedska televizija SVT. Švedska je osvojila pravo da bude domaćin natjecanja slijedeće godine nakon što je švedska pjevačica Loreen pobijedila na ovogodišnjem natjecanju u engleskom gradu Liverpoolu sa svojom pjesmom "Tattoo".

Malmö je treći najveći grad u Švedskoj i već je dva put bio domaćin Eurosonga: prvi put 1992., a potom 2013. nakon Loreenine prve pobjede. Promatrači su komentirali da bi Malmö mogao iznova biti domaćin bez ogromnih troškova.

Malmo će ugostiti Eurosong od 7.-11. svibnja 2024. godine. Potraga za smještajem odmah je počela, pa iako na portalima pokazuje iznimno mali broj slobodnih apartmana u to vrijeme, oni koji imaju iskustva s putovanjima puno se ne brinu. Naime, veći broj vlasnika apartmana svoje slobodne kapacitete stavlja na tržište tek tri ili šest mjeseci prije pa će zasigurno svi koji budu zainteresirani naći mjesto za spavanje. Znajući kako je Švedska i inače skupa, a zbog ovog glazbenog spektakla cijene već idu gore, pitanje je samo koliko će se na kraju eura trebati izbrojiti za smještaj u ovome gradu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 02:30