StoryEditorOCM

Prije dvije godine Nikolina Pišek podnijela je tužbu protiv Borne Kotromanić, sutkinja je sada donijela odluku

Piše SCENA SD
3. travnja 2024. - 12:24

Na općinskom kaznenom sudu u Zagreb sutkinja Božica Barlović 6. ožujka odlučila je o tužbi Nikoline Pišek. Naime, voditeljica je 2022. godine podigla tužbu za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić jer je životna savjetnica pisala uvredljive izjave na Instagramu, pišu srpski mediji.

Dokumenti koje su objavili potvrđuju da je sutkinja Barlović odbacila privatnu tužbu Nikoline. Voditeljica mora nadoknaditi troškove spora. Iz obrazloženja je vidljivo kako je Pišek prije ročišta preko svojeg odvjetnika obavijestila sud da povlači privatnu tužbu protiv Borne. 

image

Nikolina Pišek

Marko Miščević/Cropix

‘Nemam vremena baviti se nebitnim osoba‘, rekla je Nikolina za Kurir. 

Mnogi se sjećaju da je do sukoba došlo kada je Vlatka Pokos prozvala Bornu Kotromanić jer nije pružila podršku Nikolini nakon iznenadne smrti supruga. Borna je kasnije ispričala na društvenim mrežama da je pokojni suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, navodno i s njom pokušao prevariti Nikolinu. 

‘Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučavati jer ona dobro zna da me je opsjedao, a da mu ja nisam dala da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram‘, napisala je Borna. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 17:10