StoryEditorOCM
ShowbizDivota

Prekrasna vijest i veliko iznenađenje: Lana Jurčević ponosno objavila da je trudna

Piše Mozaik SD
27. srpnja 2023. - 12:33

Lana Jurčević je trudna.

Naša je pjevačica sretnu vijest objavila na Instagramu putem, iskompilirajući kadrove emotivnog videa, u kojem plače gledajući "tester", u kojem dijeli radost s svojim partnerom i ocem djeteta Filipom Kratofilom.

Par je u vezi gotovo šest godina, ali svoju ljubav i intimu drže podalje od očiju javnosti. Samo je jednom prilikom Lana za svojeg Filipa kazala kako dijele slične vrijednosti i ciljeve.

image
Screenshot Instagram/

Filipov brat blizanac Antonio u vezi je s pjevačicom Jelenom Žnidarić, poznatijom kao Zsa Zsa, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Kada će i hoće li 38-ogodišnja Lana i Filip stati pred oltar, pitanje je na koje vam sigurno neće odgovoriti, jednostavno zato jer odabranik srca njena ne voli medijsku eksponiranost.

- Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala - jednom je prilikom kazala Lana na temu majčinstva.

Želja joj se ostvarila, na čemu joj čestitamo od srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:12