StoryEditorOCM
ShowbizOpasna situacija

Popularna pjevačica hitno prevezena u bolnicu u besvjesnom stanju: ‘Srce mi jako brzo kuca...‘

Piše Tina Premec/Jutarnji list
27. srpnja 2023. - 07:59

Dvostruka dobitnica Grammyja Tori Kelly u teškom je stanju hitno prevezena u bolnicu u nakon što je kolabirala, izvještava Jutarnji list.

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Country pjevačica bila je na večeri s prijateljima u Los Angelesu kada se onesvijestila. Navodno se 30-godišnja glazbenica prvo požalila da joj srce neobično brzo kuca, potom izgubila svijest i bila neko vrijeme u besvjesnom stanju. U bolnicu Cedars-Sinai prevezena je vlastitim automobilom, a ne kolima hitne pomoći. Kelly se navodno liječi od krvnih ugrušaka nakon što su ih liječnici otkrili oko nekoliko njezinih vitalnih organa. Situacija je, kažu, još uvijek "stvarno ozbiljna".

image
Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Kelly je svoj proboj na glazbenu scenu počela s 14 godina kada je objavila objavila videozapise na YouTubeu. Uslijedila je uspješna audiciju za "American Idol" 2010. godine kada joj je bilo 16 godina, a iako je kasnije eliminirana iz showa, nastavila se baviti glazbom i samostalno izdala svoj prvi EP "Handmade Songs" 2012. godine.

Već sljedeće godine potpisala je ugovor s Capitol Recordsom, a njezin debitantski album "Unbreakable Smile", objavljen je 2015. s glavnim singlom, "Nobody Love" koji joj je osigurao prvo pojavljivanje na US Billboard Hot 100 listi. Kao kantautorica osvojila je dvije nagrade Grammy, obje 2019., za najbolji gospel album i najbolju gospel pjesmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:32