StoryEditorOCM
ShowbizSASVIM OTVORENO

Pjevačica Kylie Minogue govorila o raku dojke: ‘Morate krenuti dalje, morate nastaviti sa stvarima, ali...‘

Piše SCENA SD
19. prosinca 2023. - 07:57

Čak nakon 18 godina kako joj je otkriven rak dojke, pjevačica Kylie Minogue (55) još uvijek se bori s traumom koju joj je bolest ostavila. U intervjuu za "CBS News"  koji je emitiran u nedjelju, pjevačica je bila blizu suza kada ju je voditelj pitao o iskustvu.

Kylie je dijagnosticiran rak dojke 2005. godine. Sjećanja na to vrijeme još uvijek su prisutna, kaže pjevačica. "Morate krenuti dalje, morate nastaviti sa stvarima, ali...", započinje intervju, ali ne može završiti rečenicu. Na pitanje je li strah ono što će je sada učiniti tako emocionalnom, Kylie je odgovorila: "To je trauma. I svaka trauma je u tebi."

Nastavila je: "Iskustvo dijagnoze raka živjet će u meni. Bilo je teško. Ali bilo je i nevjerojatno." Minogue je također objasnila zašto je iskustvo bilo "nevjerojatno": "Ono što je nevjerojatno je da ste vrlo svjesni svog tijela, ljubavi koja vas okružuje, vaših sposobnosti, svih tih stvari."

image

Kylie Minogue

Daniel Leal/Afp

Kylie Minogue dijagnosticiran je rak usred njezine svjetske turneje "Showgirl: Greatest Hits". Osim višemjesečne kemoterapije, pop zvijezda je također morala na operaciju. Kylien rak je otkriven u ranoj fazi. Godinu dana kasnije, pjevačica se smatrala izliječenom. 

image

Kylie Minogue

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 18:05