StoryEditorOCM
ShowbizZBOG KARIJERE

Ovo je supruga Alena Islamovića. Nikad se nije voljela eksponirati, nije mu zamjerala duga odsustva: ‘Znala je...‘

Piše scena sd
14. travnja 2024. - 15:16

Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović, nikada nije skrivao koliko mu znači njegova supruga Marjana s kojom se upoznao u Bihaću, gdje je išao u osnovnu i srednju školu.

Ne krije da mu je voljena supruga najveća podrška u životu i da mu nikada nije zamjerala  višemjesečna odsustva zbog karijere.

‘S njom sam od njene 16. godine, znala je kakav mi je posao i kada su djeca ostajala s njom, znala je da je to bio njen zadatak. Kada sam bio na turnejama po šest, sedam mjeseci s ‘Bijelim dugmetom‘, shvaćala je i to, znala je da volim glazbu.

Kada sam bio slobodan onda sam bio stalno s njima, putovali smo, imao sam vremena i za njih‘, rekao je u nedavnom intervjuu za Kurir.

Inače, Alen i Marjana u braku su više od četiri desetljeća, a tijekom istog su dobili i dvije kćeri, Unu i Laru, dok danas imaju i unuke. Dok se kćeri s njim nikada nisu pojavljivale u javnosti, supruge je tu i tamo bilo, mada, kako je i sama isticala, nikada nije voljela previše se eksponirati.

image

 Alen Islamović

Tom Dubravec/Cropix

Alen je u nastavku otkrio i čime se bavi u slobodno vrijeme i tako iznenadio svoje obožavatelje.

‘Moja obitelj je u Zagrebu, tamo sam s kćerima i unucima, a u Bihać kada odlazim, onda sam u poljoprivredi. Uzgajam plantaže lješnjaka, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 06:20