StoryEditorOCM
ShowbizNISU SE VOLJELE

‘Ona je zla, psihotična i opsesivna‘; Evo što De Nirova djevojka kaže o bivšoj asistentici koja ga tuži

Piše scena sd
3. studenog 2023. - 12:42
Robert De Niro i  Tiffany ChenSteven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Steven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Partnerica Roberta De Nira, Tiffany Chan svjedočila je jučer na Federalnom sudu u New Yorku, u slučaju između slavnog glumca i njegove bivše pomoćnice Graham Chase Robinson, koja je tužila Hollywoodsku  legendu i njegovu producentsku kuću Canal Production zbog rodne diskriminacije, odnosno kršenja pravila Zakon o ljudskim pravima grada New Yorka.

De Niro je podnio protutužbu navodeći neprikladno trošenje novca svoje tvrtke i pretjerano gledanje televizije tijekom radnog vremena.

Graham Chase Robinson tužila je glumca prije četiri godine, tražeći odštetu od 12 milijuna dolara, na što je Robert De Niro uzvratio tužbu. U njegovoj tvrtki radila je od 2008. do 2019. godine.

Tiffany Chan je priznala danas da je vršila pritisak na Roberta De Nira da otpusti Grahama. Svjedočila je nekoliko dana nakon što su tekstualne poruke i e-mailovi razmijenjeni između nje, glumca i njegove bivše asistentice predstavljeni poroti.

“Ako ona nastavi raditi za tebe, ti i ja ćemo imati problema”, stoji u poruci koju je Tiffany poslala glumcu. Robinson je napredovala do pozicije potpredsjednice u tvrtki Roberta De Nira, zarađujući godišnju plaću od 300.000 dolara kada je dala otkaz u travnju 2019.

image
Greg Doherty/Afp

Neprijateljstvo Tiffany Chan prema Grayu došlo je do izražaja na sudu. Usporedila ju je s glavnim likom iz filma "Single White Female" (1992.), piše Independent.

Chan  je Robinson opisala kao "opsesivnu, psihotičnu i opasnu". A bila je uznemirena što su njene privatne poruke isplivale na površinu.

Partnerica Roberta de Nira priznala je na sudu da je glumcu slala poruke u kojima je napisala da neće biti sretna dok ne otpust Graham. Saznalo se da se odnos poznatog para i Robinson pogoršao 2018. nakon što su se njih dvoje preselili i nakon njegovog razvoda od Grace Hightower.

Američka glumica

Tifani je rekla da Graham nije imala poštovanja prema njihovim planovima pa je zbog toga ona svom partneru napisala poruku:

"Njeno posesivno ponašanje u kući čini mi se jako neugodnim".

U poruci dalje stoji: "Ona misli da ima to pravo na temelju svoje zamišljene intimnosti s tobom. Misli da je tvoja žena i odlučila je biti kućanica."

“Dosta s njenim sranjima”, glasi još jedna poruka Tiffany Chan.

Na pitanje misli li Robinson da je u vezi s Robertom De Nirom, rekla je: "Mislim da zna da nije, ali to je ono što je ljuti jer pokušava biti. Ona definitivno misli da je ona glavna."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:49