stdClass Object ( [id] => 1240318 [title] => Ona je najvećim dijelom donosila seks... tko je, ustvari, Kim Cattrall? Na odvažan način osvojio je 16 godina mlađi frajer, ljubila je premijera; Imamo sve pikanterije! [alias] => ona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Već se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti, pa je mnoge ugodno iznenadilo kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu sa svojim 16 godina mlađim partnerom.

Tijekom šest televizijskih sezona i dva filma, ona je bila ta koja je najvećim dijelom donosila seks u "Seks i grad", ali i niz drugih osobina s kojima su se mnogi mogli poistovjetiti, pa ne čudi što su brojni obožavatelji bili duboko razočarani što je Samantha Jones nestala iz nastavka popularne franšize.

U prosincu 2021. premijeru je imala serija "I tek tako..." u kojoj su se svojim ulogama Carrie, Mirande i Charlotte vratile Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, a lik Samanthe, koja se "preselila" u London, pojavio se u obliku poruka na mobitelu.

Kim je nakon drugog filma jasno dala do znanja da je završila s likom Samanthe, 2017. je odbila scenarij za treći film, koji je onda činio okosnicu prve sezone "I tek tako...", a druga sezona se upravo snima.

Znati kad je dosta

Slavni kvartet prijateljica postao je trijumvirat, povremeno se pojavljuju priče kako bi se Samantha ipak mogla vratiti, ali to se, tvrdi Kim Cattrall, neće dogoditi, kaže kako je velika mudrost mudrost znati kad je dosta.

Kad je Kim kategorički odbila treći film, to su popratila i javna prepucavanja, optužbe da izigrava divu, a ona je kazala kako je Sarah Jessica "mogla biti ljubaznija". Veliki dio Kiminih frustracija navodno je dolazio iz činjenice da je bila bitno manje plaćena u odnosu na glavnu zvijezdu SJP, koja je imala i status izvršne producentice, što joj je donosilo dodatnih 300.000 dolara po sezoni.

---

image

Kim Cattrall, Kristin Davis,Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, zvijezde kultne serije ‘Seks i grad‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia
---

Njihov najveći konflikt zbio se 2018. kad je Sarah Jessica na Instagramu objavila poruku sućuti kolegici Kim nakon smrti njezinoga brata. Kim je bijesno odgovorila napisavši kako želi da stvari budu vrlo jasne, ako već nisu bile.

"Ti nisi moja obitelj, nisi moja prijateljica", poručila je Sarah Jessici.

Od tada je Kim krenula dalje s karijerom, glumila je u seriji "Bezobrazno bogati", ali je ona bila kratkog vijeka. Iako su kritičari hvalili Kiminu izvedbu, pisali su da serija nije dovoljno ni prljava ni bogata da bi bila prava sapunica.

Iako je svi znaju kao Samanthu, evo tko je ustvari Kim Cattrall. Privatno i poslovno.

Glumila je u britanskoj kriminalističkoj seriji "Svjedok optužbe", temeljenoj na kratkoj priči Agathe Christie, a ove godine ima dva nova televizijska projekta. Kim je dio ekipe Huluove serije "Kako sam upoznala vašeg oca", izvedenici popularnog serijala "Kako sam upoznao vašu majku", glumi buduću Sophie, koju u mlađoj verziji glumi Hilary Duff, te u Peacockovoj seriji "Queer as Folk".

---

image

Kim Cattrall u jednoj od svojih posljednjih uloga u seriji ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘

Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia/Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia
---


Glumila je u švedsko-britanskom trileru "Modus", a u svibnju sljedeće godine na velikom će se platnu pojaviti u društvu Roberta De Nira u Lionsgateovoj komediji "About My Father".

Filmske i tv uloge

Kim je debitirala 1975. u filmu "Rosebud" i od tada ostvarila brojne televizijske, filmske i kazališne uloge. Među filmovima u kojima je glumila su "Policijska akademija", "Velika gužva u kineskoj četvrti", "Povratak mušketira", "Vatromet taštine", "Točka bez povratka", "Pisac iz sjene", bila je poručnica Valeris u filmu "Zvjezdane staze 6: Neotkrivena zemlja"...

Iza sebe 66-godišnja Kim ima tri braka, nema djece. Prvi put se udala 1977. za Larryja Davisa, a taj je brak poništen 1979. godine. Od 1982. do 1989. bila je u praku Andreom J. Lysonom, živjeli su u Frankfurtu gdje je Kim naučila tečno govoriti njemački, ali kaže da je tijekom godina puno toga zaboravila.

Od 1998. do 2004. bila je u braku s audio dizajnerom i jazz basistom Markom Levinsonom, zajedno su napisali knjigu "Satisfaction: The Art of the Female Orgasm" koja je objavljena 2001. godine. Kim je autorica još dviju knjiga, 2005. je objavljena knjiga "Sexual Intelligence", a 2006. "Being a Girl: Navigating the Ups and Downs of Teen Life".

---

image

U svibnju sljedeće godine počet će se prikazivati film ‘About My Father‘ u kojemu Kim glumi uz Roberta De Nira

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia
---


Svojevremeno je kratko bila u vezi s bivšim kanadskim premijerom Pierreom Trudeauom, a 2016. su je u programu "60 Minutes" na fotografiji iz 1981. godine pogrešno identificirali kao Margaret, majku aktualnog premijera Kanade, Pierreova sina Justina.

Među Kiminim bivšim ljubavima je i brazilsko-američki glumac Daniel Benzali, američki glazbenik Gerald Casale, francuski intelektualac Bernard-Henry Levy, britansko-sudanski glumac Alexander Siddiq, a od 2016. je u vezi sa 14 godina mlađim Russellom Thomasom, kojeg je upoznala dok je radio za BBC.

‘Vrlo hrabro od njega‘

Svidjeli su se jedno drugom, ostali su u vezi, pratili se na Twitteru i razmjenjivali poruke, a onda je on došao u Vancouver u kojemu je Kim živjela. Popularna glumica kaže kako je to bilo vrlo hrabro od njega jer se zapravo nisu dobro poznavali.

No, veza je uspjela i od tada su zajedno, a Kim za svoga partnera kaže:

- Volim ga i vrijedilo ga je čekati.

---

image

Kim Cattrall i Russell Thomas u Londonu na dodjeli ovogodišnjih nagrada ‘Žene godine‘ magazina Glamour

Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia
---

Inače, Kim je rođena 21. kolovoza 1956. u Liverpoolu, odrasla je u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, ima britansko-kanadsko državljanstvo, a od 2020. i američko, koje je zatražila kako bi mogla glasati na predsjedničkim izborima te godine.

U kolovozu 2009. godine sudjelovala je u BBC-jevoj dokumentarnoj seriji "Što misliš, tko si?" i otkrila da je njezin djed George Baugh nestao 1938. napustivši obitelj, uključujući Kiminu tada osmogodišnju majku i njezine dvije mlađe sestre.

Otkrilo se i kako se djed bigamist sljedeće godine u selu Tudhoe oženio novom suprugom s kojom je imao još četvero djece, 1961. je emigrirao u Australiju gdje je bio šef poštanskog ureda do umirovljenja 1972. godine, a preminuo je 1974. godine. Kimina majka i tete nisu znale ništa o očevom životu sve do otkrića u dokumentarnoj seriji.

Serijska monogamistica

Premda joj je dugu karijeru obilježila uloga uvijek gladne seksa Samanthe Jones, a za tu je ulogu bila nominirana za pet nagrada Emmy i četiri Zlatna globusa, te osvojila Zlatni globus 2002. za najbolju sporednu glumicu, u prirodi Kim ne zvuči niti se kreće poput svog lika iz "Seksa i grada".

---

image

Kim Cattrall u filmu ‘Policijska akademija‘ iz 1984. godine

Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia/Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia
---

Sebe opisuje kao serijsku monogamisticu, govori dražesnim tonom koji podsjeća na stari hollywoodski glamur. Kaže kako bi voljela napraviti vlastitu humorističnu seriju, vjeruje da bi se odlično zabavljala s publikom glumeći ženu vlastite životne dobi.

Zasad je to, kaže Kim, još uvijek samo u njezinoj glavi, ali fascinira je ono što se događa sa ženama kad dosegnu vrhunac u svojoj profesiji, imaju bogato iskustvo, ali ih nitko ne sluša iako itekako imaju što reći.

Premda je taj sitcom još uvijek samo zamisao, Kim će je zasigurno pokušati realizirati...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"UVIJEK INTRIGANTNA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6582"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => UVIJEK INTRIGANTNA 2 0 6582 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-11-11 14:37:09 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-11-13 07:00:00 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-11-13 07:00:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Ona je najvećim dijelom donosila seks... tko je, ustvari, Kim Cattrall? Na odvažan način osvojio je 16 godina mlađi frajer, ljubila je premijera; Imamo sve pikanterije! [metakey] => kim cattrall [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23774825.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773690.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773678.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773676.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773692.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773721.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773731.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773732.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/11\/23773734.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Profimedia","Patrick Wymore\/ Hulu\/Hollywood Archive\/Profimedia\/Patrick Wymore\/ Hulu\/Hollywood Archive\/Profimedia","Ana M. Wiggins\/Avalon\/Profimedia\/Ana M. Wiggins\/Avalon\/Profimedia","John Nacion\/Instar Images\/Profimedia\/John Nacion\/Instar Images\/Profimedia","Valerie Macon\/Afp\/Profimedia\/Valerie Macon\/Afp\/Profimedia","Warner Bros. Pictures\/Entertainment Pictures\/Profimedia\/Warner Bros. Pictures\/Entertainment Pictures\/Profimedia","Paramount Pictures - Album\/Album\/Profimedia\/Paramount Pictures - Album\/Album\/Profimedia","Supplied By Lmk\/Landmark\/Profimedia\/Supplied By Lmk\/Landmark\/Profimedia","Supplied By Lmk\/Landmark\/Profimedia\/Supplied By Lmk\/Landmark\/Profimedia"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Kim Cattrall u jednoj od svojih posljednjih uloga u seriji \u2018Kako sam upoznala va\u0161eg oca\u2018<\/p>","

Kim Cattrall i Russell Thomas u Londonu na dodjeli ovogodi\u0161njih nagrada \u2018\u017dene godine\u2018 magazina Glamour<\/p>","

Russell i Kim zajedno su \u0161est godina<\/p>","

U svibnju sljede\u0107e godine po\u010det \u0107e se prikazivati film \u2018About My Father\u2018 u kojemu Kim glumi uz Roberta De Nira<\/p>","

Kim Cattrall u filmu \u2018Policijska akademija\u2018 iz 1984. godine<\/p>","

Leonard Nimoy i Kim Cattrall u filmu \u2018Zvjezdane staze 6: Neotkrivena zemlja\u2018<\/p>","

Kim Cattrall, Kristin Davis,Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, zvijezde kultne serije \u2018Seks i grad\u2018<\/p>","

Kim kao seksepilna Samantha Jones u seriji \u2018Seks i grad\u2018<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["46:30","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x900","hd_23774825_1920.jpg":"1920x1080","k_23774825_1280.jpg":"1280x1280","k_23774825_1024.jpg":"1024x1024","k_23774825_640.jpg":"640x640","k_23774825_480.jpg":"480x480","k_23774825_340.jpg":"340x340","k_23774825_220.jpg":"220x220","o_23774825_1280.jpg":"1280x960","o_23774825_1024.jpg":"1024x768","o_23774825_640.jpg":"640x480","o_23774825_480.jpg":"480x360","o_23774825_340.jpg":"340x255","o_23774825_220.jpg":"220x165","h_23774825_1280.jpg":"1280x854","h_23774825_1024.jpg":"1024x683","h_23774825_640.jpg":"640x427","h_23774825_480.jpg":"480x320","h_23774825_340.jpg":"340x227","h_23774825_220.jpg":"220x147","pp_23774825_1280.jpg":"1280x1628","pp_23774825_1024.jpg":"1024x1303","pp_23774825_640.jpg":"640x814","pp_23774825_480.jpg":"480x611","pp_23774825_340.jpg":"340x432","pp_23774825_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23773690_1920.jpg":"1920x1080","k_23773690_1280.jpg":"1280x1280","k_23773690_1024.jpg":"1024x1024","k_23773690_640.jpg":"640x640","k_23773690_480.jpg":"480x480","k_23773690_340.jpg":"340x340","k_23773690_220.jpg":"220x220","o_23773690_1280.jpg":"1280x853","o_23773690_1024.jpg":"1024x682","o_23773690_640.jpg":"640x426","o_23773690_480.jpg":"480x320","o_23773690_340.jpg":"340x226","o_23773690_220.jpg":"220x146","h_23773690_1280.jpg":"1280x854","h_23773690_1024.jpg":"1024x683","h_23773690_640.jpg":"640x427","h_23773690_480.jpg":"480x320","h_23773690_340.jpg":"340x227","h_23773690_220.jpg":"220x147","pp_23773690_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773690_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773690_640.jpg":"640x814","pp_23773690_480.jpg":"480x611","pp_23773690_340.jpg":"340x432","pp_23773690_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2885","hd_23773678_1920.jpg":"1920x1080","k_23773678_1280.jpg":"1280x1280","k_23773678_1024.jpg":"1024x1024","k_23773678_640.jpg":"640x640","k_23773678_480.jpg":"480x480","k_23773678_340.jpg":"340x340","k_23773678_220.jpg":"220x220","o_23773678_1280.jpg":"1280x1923","o_23773678_1024.jpg":"1024x1538","o_23773678_640.jpg":"640x961","o_23773678_480.jpg":"480x721","o_23773678_340.jpg":"340x510","o_23773678_220.jpg":"220x330","h_23773678_1280.jpg":"1280x854","h_23773678_1024.jpg":"1024x683","h_23773678_640.jpg":"640x427","h_23773678_480.jpg":"480x320","h_23773678_340.jpg":"340x227","h_23773678_220.jpg":"220x147","pp_23773678_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773678_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773678_640.jpg":"640x814","pp_23773678_480.jpg":"480x611","pp_23773678_340.jpg":"340x432","pp_23773678_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23773676_1920.jpg":"1920x1080","k_23773676_1280.jpg":"1280x1280","k_23773676_1024.jpg":"1024x1024","k_23773676_640.jpg":"640x640","k_23773676_480.jpg":"480x480","k_23773676_340.jpg":"340x340","k_23773676_220.jpg":"220x220","o_23773676_1280.jpg":"1280x1920","o_23773676_1024.jpg":"1024x1536","o_23773676_640.jpg":"640x960","o_23773676_480.jpg":"480x720","o_23773676_340.jpg":"340x510","o_23773676_220.jpg":"220x330","h_23773676_1280.jpg":"1280x854","h_23773676_1024.jpg":"1024x683","h_23773676_640.jpg":"640x427","h_23773676_480.jpg":"480x320","h_23773676_340.jpg":"340x227","h_23773676_220.jpg":"220x147","pp_23773676_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773676_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773676_640.jpg":"640x814","pp_23773676_480.jpg":"480x611","pp_23773676_340.jpg":"340x432","pp_23773676_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1198","hd_23773692_1920.jpg":"1920x1080","k_23773692_1280.jpg":"1280x1280","k_23773692_1024.jpg":"1024x1024","k_23773692_640.jpg":"640x640","k_23773692_480.jpg":"480x480","k_23773692_340.jpg":"340x340","k_23773692_220.jpg":"220x220","o_23773692_1280.jpg":"1280x798","o_23773692_1024.jpg":"1024x638","o_23773692_640.jpg":"640x399","o_23773692_480.jpg":"480x299","o_23773692_340.jpg":"340x212","o_23773692_220.jpg":"220x137","h_23773692_1280.jpg":"1280x854","h_23773692_1024.jpg":"1024x683","h_23773692_640.jpg":"640x427","h_23773692_480.jpg":"480x320","h_23773692_340.jpg":"340x227","h_23773692_220.jpg":"220x147","pp_23773692_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773692_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773692_640.jpg":"640x814","pp_23773692_480.jpg":"480x611","pp_23773692_340.jpg":"340x432","pp_23773692_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1284","hd_23773721_1920.jpg":"1920x1080","k_23773721_1280.jpg":"1280x1280","k_23773721_1024.jpg":"1024x1024","k_23773721_640.jpg":"640x640","k_23773721_480.jpg":"480x480","k_23773721_340.jpg":"340x340","k_23773721_220.jpg":"220x220","o_23773721_1280.jpg":"1280x856","o_23773721_1024.jpg":"1024x684","o_23773721_640.jpg":"640x428","o_23773721_480.jpg":"480x321","o_23773721_340.jpg":"340x227","o_23773721_220.jpg":"220x147","h_23773721_1280.jpg":"1280x854","h_23773721_1024.jpg":"1024x683","h_23773721_640.jpg":"640x427","h_23773721_480.jpg":"480x320","h_23773721_340.jpg":"340x227","h_23773721_220.jpg":"220x147","pp_23773721_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773721_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773721_640.jpg":"640x814","pp_23773721_480.jpg":"480x611","pp_23773721_340.jpg":"340x432","pp_23773721_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23773731_1920.jpg":"1920x1080","k_23773731_1280.jpg":"1280x1280","k_23773731_1024.jpg":"1024x1024","k_23773731_640.jpg":"640x640","k_23773731_480.jpg":"480x480","k_23773731_340.jpg":"340x340","k_23773731_220.jpg":"220x220","o_23773731_1280.jpg":"1280x853","o_23773731_1024.jpg":"1024x682","o_23773731_640.jpg":"640x426","o_23773731_480.jpg":"480x320","o_23773731_340.jpg":"340x226","o_23773731_220.jpg":"220x146","h_23773731_1280.jpg":"1280x854","h_23773731_1024.jpg":"1024x683","h_23773731_640.jpg":"640x427","h_23773731_480.jpg":"480x320","h_23773731_340.jpg":"340x227","h_23773731_220.jpg":"220x147","pp_23773731_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773731_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773731_640.jpg":"640x814","pp_23773731_480.jpg":"480x611","pp_23773731_340.jpg":"340x432","pp_23773731_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1567","hd_23773732_1920.jpg":"1920x1080","k_23773732_1280.jpg":"1280x1280","k_23773732_1024.jpg":"1024x1024","k_23773732_640.jpg":"640x640","k_23773732_480.jpg":"480x480","k_23773732_340.jpg":"340x340","k_23773732_220.jpg":"220x220","o_23773732_1280.jpg":"1280x1044","o_23773732_1024.jpg":"1024x835","o_23773732_640.jpg":"640x522","o_23773732_480.jpg":"480x391","o_23773732_340.jpg":"340x277","o_23773732_220.jpg":"220x179","h_23773732_1280.jpg":"1280x854","h_23773732_1024.jpg":"1024x683","h_23773732_640.jpg":"640x427","h_23773732_480.jpg":"480x320","h_23773732_340.jpg":"340x227","h_23773732_220.jpg":"220x147","pp_23773732_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773732_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773732_640.jpg":"640x814","pp_23773732_480.jpg":"480x611","pp_23773732_340.jpg":"340x432","pp_23773732_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2604","hd_23773734_1920.jpg":"1920x1080","k_23773734_1280.jpg":"1280x1280","k_23773734_1024.jpg":"1024x1024","k_23773734_640.jpg":"640x640","k_23773734_480.jpg":"480x480","k_23773734_340.jpg":"340x340","k_23773734_220.jpg":"220x220","o_23773734_1280.jpg":"1280x1736","o_23773734_1024.jpg":"1024x1388","o_23773734_640.jpg":"640x868","o_23773734_480.jpg":"480x651","o_23773734_340.jpg":"340x461","o_23773734_220.jpg":"220x298","h_23773734_1280.jpg":"1280x854","h_23773734_1024.jpg":"1024x683","h_23773734_640.jpg":"640x427","h_23773734_480.jpg":"480x320","h_23773734_340.jpg":"340x227","h_23773734_220.jpg":"220x147","pp_23773734_1280.jpg":"1280x1628","pp_23773734_1024.jpg":"1024x1303","pp_23773734_640.jpg":"640x814","pp_23773734_480.jpg":"480x611","pp_23773734_340.jpg":"340x432","pp_23773734_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38029266 Threads: 3 Questions: 7076344695 Slow queries: 3295706 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 607800310 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/ona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije-1240318 [printLink] => /scena/showbiz/ona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije-1240318?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 368714 [name] => kim cattrall [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kim-cattrall [link] => /tag/kim-cattrall ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ona je najvećim dijelom donosila seks... tko je, ustvari, Kim Cattrall? Na odvažan način osvojio je 16 godina mlađi frajer, ljubila je premijera; Imamo sve pikanterije! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff01.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23774825.jpg [galleryCount] => 9 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Profimedia [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23774825.jpg [title] => Profimedia ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773690.jpg [title] => Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia/Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia

Kim Cattrall u jednoj od svojih posljednjih uloga u seriji ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773678.jpg [title] => Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia

Kim Cattrall i Russell Thomas u Londonu na dodjeli ovogodišnjih nagrada ‘Žene godine‘ magazina Glamour

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773676.jpg [title] => John Nacion/Instar Images/Profimedia/John Nacion/Instar Images/Profimedia

Russell i Kim zajedno su šest godina

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773692.jpg [title] => Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

U svibnju sljedeće godine počet će se prikazivati film ‘About My Father‘ u kojemu Kim glumi uz Roberta De Nira

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773721.jpg [title] => Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia/Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia

Kim Cattrall u filmu ‘Policijska akademija‘ iz 1984. godine

) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773731.jpg [title] => Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia/Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia

Leonard Nimoy i Kim Cattrall u filmu ‘Zvjezdane staze 6: Neotkrivena zemlja‘

) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773732.jpg [title] => Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Kim Cattrall, Kristin Davis,Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, zvijezde kultne serije ‘Seks i grad‘

) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/11/23773734.jpg [title] => Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Kim kao seksepilna Samantha Jones u seriji ‘Seks i grad‘

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Već se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti, pa je mnoge ugodno iznenadilo kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu sa svojim 16 godina mlađim partnerom.

Tijekom šest televizijskih sezona i dva filma, ona je bila ta koja je najvećim dijelom donosila seks u "Seks i grad", ali i niz drugih osobina s kojima su se mnogi mogli poistovjetiti, pa ne čudi što su brojni obožavatelji bili duboko razočarani što je Samantha Jones nestala iz nastavka popularne franšize.

U prosincu 2021. premijeru je imala serija "I tek tako..." u kojoj su se svojim ulogama Carrie, Mirande i Charlotte vratile Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, a lik Samanthe, koja se "preselila" u London, pojavio se u obliku poruka na mobitelu.

Kim je nakon drugog filma jasno dala do znanja da je završila s likom Samanthe, 2017. je odbila scenarij za treći film, koji je onda činio okosnicu prve sezone "I tek tako...", a druga sezona se upravo snima.

Znati kad je dosta

Slavni kvartet prijateljica postao je trijumvirat, povremeno se pojavljuju priče kako bi se Samantha ipak mogla vratiti, ali to se, tvrdi Kim Cattrall, neće dogoditi, kaže kako je velika mudrost mudrost znati kad je dosta.

Kad je Kim kategorički odbila treći film, to su popratila i javna prepucavanja, optužbe da izigrava divu, a ona je kazala kako je Sarah Jessica "mogla biti ljubaznija". Veliki dio Kiminih frustracija navodno je dolazio iz činjenice da je bila bitno manje plaćena u odnosu na glavnu zvijezdu SJP, koja je imala i status izvršne producentice, što joj je donosilo dodatnih 300.000 dolara po sezoni.

---

image

Kim Cattrall, Kristin Davis,Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, zvijezde kultne serije ‘Seks i grad‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia
---

Njihov najveći konflikt zbio se 2018. kad je Sarah Jessica na Instagramu objavila poruku sućuti kolegici Kim nakon smrti njezinoga brata. Kim je bijesno odgovorila napisavši kako želi da stvari budu vrlo jasne, ako već nisu bile.

"Ti nisi moja obitelj, nisi moja prijateljica", poručila je Sarah Jessici.

Od tada je Kim krenula dalje s karijerom, glumila je u seriji "Bezobrazno bogati", ali je ona bila kratkog vijeka. Iako su kritičari hvalili Kiminu izvedbu, pisali su da serija nije dovoljno ni prljava ni bogata da bi bila prava sapunica.

Iako je svi znaju kao Samanthu, evo tko je ustvari Kim Cattrall. Privatno i poslovno.

Glumila je u britanskoj kriminalističkoj seriji "Svjedok optužbe", temeljenoj na kratkoj priči Agathe Christie, a ove godine ima dva nova televizijska projekta. Kim je dio ekipe Huluove serije "Kako sam upoznala vašeg oca", izvedenici popularnog serijala "Kako sam upoznao vašu majku", glumi buduću Sophie, koju u mlađoj verziji glumi Hilary Duff, te u Peacockovoj seriji "Queer as Folk".

---

image

Kim Cattrall u jednoj od svojih posljednjih uloga u seriji ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘

Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia/Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia
---


Glumila je u švedsko-britanskom trileru "Modus", a u svibnju sljedeće godine na velikom će se platnu pojaviti u društvu Roberta De Nira u Lionsgateovoj komediji "About My Father".

Filmske i tv uloge

Kim je debitirala 1975. u filmu "Rosebud" i od tada ostvarila brojne televizijske, filmske i kazališne uloge. Među filmovima u kojima je glumila su "Policijska akademija", "Velika gužva u kineskoj četvrti", "Povratak mušketira", "Vatromet taštine", "Točka bez povratka", "Pisac iz sjene", bila je poručnica Valeris u filmu "Zvjezdane staze 6: Neotkrivena zemlja"...

Iza sebe 66-godišnja Kim ima tri braka, nema djece. Prvi put se udala 1977. za Larryja Davisa, a taj je brak poništen 1979. godine. Od 1982. do 1989. bila je u praku Andreom J. Lysonom, živjeli su u Frankfurtu gdje je Kim naučila tečno govoriti njemački, ali kaže da je tijekom godina puno toga zaboravila.

Od 1998. do 2004. bila je u braku s audio dizajnerom i jazz basistom Markom Levinsonom, zajedno su napisali knjigu "Satisfaction: The Art of the Female Orgasm" koja je objavljena 2001. godine. Kim je autorica još dviju knjiga, 2005. je objavljena knjiga "Sexual Intelligence", a 2006. "Being a Girl: Navigating the Ups and Downs of Teen Life".

---

image

U svibnju sljedeće godine počet će se prikazivati film ‘About My Father‘ u kojemu Kim glumi uz Roberta De Nira

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia
---


Svojevremeno je kratko bila u vezi s bivšim kanadskim premijerom Pierreom Trudeauom, a 2016. su je u programu "60 Minutes" na fotografiji iz 1981. godine pogrešno identificirali kao Margaret, majku aktualnog premijera Kanade, Pierreova sina Justina.

Među Kiminim bivšim ljubavima je i brazilsko-američki glumac Daniel Benzali, američki glazbenik Gerald Casale, francuski intelektualac Bernard-Henry Levy, britansko-sudanski glumac Alexander Siddiq, a od 2016. je u vezi sa 14 godina mlađim Russellom Thomasom, kojeg je upoznala dok je radio za BBC.

‘Vrlo hrabro od njega‘

Svidjeli su se jedno drugom, ostali su u vezi, pratili se na Twitteru i razmjenjivali poruke, a onda je on došao u Vancouver u kojemu je Kim živjela. Popularna glumica kaže kako je to bilo vrlo hrabro od njega jer se zapravo nisu dobro poznavali.

No, veza je uspjela i od tada su zajedno, a Kim za svoga partnera kaže:

- Volim ga i vrijedilo ga je čekati.

---

image

Kim Cattrall i Russell Thomas u Londonu na dodjeli ovogodišnjih nagrada ‘Žene godine‘ magazina Glamour

Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia
---

Inače, Kim je rođena 21. kolovoza 1956. u Liverpoolu, odrasla je u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, ima britansko-kanadsko državljanstvo, a od 2020. i američko, koje je zatražila kako bi mogla glasati na predsjedničkim izborima te godine.

U kolovozu 2009. godine sudjelovala je u BBC-jevoj dokumentarnoj seriji "Što misliš, tko si?" i otkrila da je njezin djed George Baugh nestao 1938. napustivši obitelj, uključujući Kiminu tada osmogodišnju majku i njezine dvije mlađe sestre.

Otkrilo se i kako se djed bigamist sljedeće godine u selu Tudhoe oženio novom suprugom s kojom je imao još četvero djece, 1961. je emigrirao u Australiju gdje je bio šef poštanskog ureda do umirovljenja 1972. godine, a preminuo je 1974. godine. Kimina majka i tete nisu znale ništa o očevom životu sve do otkrića u dokumentarnoj seriji.

Serijska monogamistica

Premda joj je dugu karijeru obilježila uloga uvijek gladne seksa Samanthe Jones, a za tu je ulogu bila nominirana za pet nagrada Emmy i četiri Zlatna globusa, te osvojila Zlatni globus 2002. za najbolju sporednu glumicu, u prirodi Kim ne zvuči niti se kreće poput svog lika iz "Seksa i grada".

---

image

Kim Cattrall u filmu ‘Policijska akademija‘ iz 1984. godine

Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia/Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia
---

Sebe opisuje kao serijsku monogamisticu, govori dražesnim tonom koji podsjeća na stari hollywoodski glamur. Kaže kako bi voljela napraviti vlastitu humorističnu seriju, vjeruje da bi se odlično zabavljala s publikom glumeći ženu vlastite životne dobi.

Zasad je to, kaže Kim, još uvijek samo u njezinoj glavi, ali fascinira je ono što se događa sa ženama kad dosegnu vrhunac u svojoj profesiji, imaju bogato iskustvo, ali ih nitko ne sluša iako itekako imaju što reći.

Premda je taj sitcom još uvijek samo zamisao, Kim će je zasigurno pokušati realizirati...

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Profimedia Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia/Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia John Nacion/Instar Images/Profimedia/John Nacion/Instar Images/Profimedia Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia/Warner Bros. Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia/Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia
Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia/Patrick Wymore/ Hulu/Hollywood Archive/Profimedia

Kim Cattrall u jednoj od svojih posljednjih uloga u seriji ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘

Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia

Kim Cattrall i Russell Thomas u Londonu na dodjeli ovogodišnjih nagrada ‘Žene godine‘ magazina Glamour

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

U svibnju sljedeće godine počet će se prikazivati film ‘About My Father‘ u kojemu Kim glumi uz Roberta De Nira

Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia/Paramount Pictures - Album/Album/Profimedia

Leonard Nimoy i Kim Cattrall u filmu ‘Zvjezdane staze 6: Neotkrivena zemlja‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Kim Cattrall, Kristin Davis,Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, zvijezde kultne serije ‘Seks i grad‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Kim kao seksepilna Samantha Jones u seriji ‘Seks i grad‘

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije-1240318 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=35b8cc967779375629031b498a8b8a1efad1d7f7 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ona+je+najve%C4%87im+dijelom+donosila+seks...+tko+je%2C+ustvari%2C+Kim+Cattrall%3F+Na+odva%C5%BEan+na%C4%8Din+osvojio+je+16+godina+mla%C4%91i+frajer%2C+ljubila+je+premijera%3B+Imamo+sve+pikanterije%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije-1240318 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fona-je-najvecim-dijelom-donosila-seks-tko-je-ustvari-kim-cattrall-na-odvazan-nacin-osvojio-je-16-godina-mladi-frajer-ljubila-je-premijera-imamo-sve-pikanterije-1240318 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"UVIJEK INTRIGANTNA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6582"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizUVIJEK INTRIGANTNA

Ona je najvećim dijelom donosila seks... tko je, ustvari, Kim Cattrall? Na odvažan način osvojio je 16 godina mlađi frajer, ljubila je premijera; Imamo sve pikanterije!

Piše Marija Čović
13. studenog 2022. - 08:00

Već se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti, pa je mnoge ugodno iznenadilo kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu sa svojim 16 godina mlađim partnerom.

Tijekom šest televizijskih sezona i dva filma, ona je bila ta koja je najvećim dijelom donosila seks u "Seks i grad", ali i niz drugih osobina s kojima su se mnogi mogli poistovjetiti, pa ne čudi što su brojni obožavatelji bili duboko razočarani što je Samantha Jones nestala iz nastavka popularne franšize.

U prosincu 2021. premijeru je imala serija "I tek tako..." u kojoj su se svojim ulogama Carrie, Mirande i Charlotte vratile Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, a lik Samanthe, koja se "preselila" u London, pojavio se u obliku poruka na mobitelu.

Kim je nakon drugog filma jasno dala do znanja da je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 17:13