StoryEditorOCM
ShowbizOBITELJSKA DRAMA

Ocu Britney Spears amputirali nogu: On nije dobro. Velike su šanse da se on i pjevačica pomire nakon bitke za skrbništvo

Piše I.P.
5. prosinca 2023. - 22:35

Ocu Britney Spears, Jamieju Spearsu, prije mjesec dana je amputirana noga te Daily Mail prenosi da nije dobro. Jamie je imao infekciju noge zbog koje je tjednima bio u bolnici. Imao je pet neuspješnih operacija kako bi spasio nogu, no liječnici su odlučili da je amputacija jedino rješenje.

Britney se počela viđati s majkom Lynne pa mnogi nagađaju i da će ponovno izgraditi svoj odnos s ocem. Mnogi vjeruju da, bez obzira na to što se dogodilo, pjevačici nedostaje njezin otac te da on nije ljut na nju nakon propasti bitke za skrbništvo, piše Jutarnji list.

image
Shutterstock

U iskazu na sudu 2021., Britney je navela da ju je Jamie prisilio da kaže da je odustala od Domination turneje kako bi se brinula za njega dok je detaljno opisivala užasno zlostavljanje koje je bila prisiljena trpjeti tijekom svog 13-godišnjeg skrbništva koje je imao nad njom. Pjevačica je na sudu rekla da ju je otac protiv njezine volje odveo u ustanovu za mentalno zdravlje gdje nikada nije željela ići.

Ondje je bila podvrgnuta ekstremnim metodama liječenja koje se koriste za osobe s teškim mentalnim problemima. Otac joj je na tu temu postavio veliki ultimatum - ako ikada ospori opciju liječenja koju je odabrao, gubi bitku.

Od 2021. godine, kada je istekao mandat pod skrbništvom, pjevačica nije razgovarala niti je vidjela svoga oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:11