StoryEditorOCM
Showbiznakon smrti supruga

Nikolina Pišek otvorila dušu o sukobu sa svekrom Mišom Grofom: ‘Najveća podrška bila mi je Jelena Karleuša‘

Piše SCENA SD
5. prosinca 2023. - 14:45

Prije godinu i pol dana Nikolina Pišek iznenada je ostala bez supruga Vidoja Ristovića

Tada počinje agonija u njezinu životu. Došlo je do komplikacija u odnosima s Vidojevim ocem, odnosno njezinim svekrom, Vitorom Ristovićem zvanim Miša Grof, koji voditeljici i njezinoj kćeri osporava prava na sinovljevu imovinu. On zapravo tvrdi da je sve njegovo, te da je dao novac za vilu koju su Pišekova i suprug počeli graditi u Zagrebu. Zbog toga je u Hrvatskoj podnio tužbu prema kojoj od voditeljice traži da mu vrati navodni dug od 900.000 eura.

image

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek na odmoru na Hvaru
 

Damjan Tadić/Cropix/Cropix

Nikolina je za Kurir otkrila kako je njezina kćerkica Una proslavila svoj rođendan u krugu prijatelja, a otkrila je i da je malenoj ovo drugi rođendan bez tate, te da Uni nitko s očeve strane nije čestitao rođendan. 

Nikolina je također otkrila i kako je situacija s njezinim svekrom već godinu i pol dana ista - vrlo loša. Naime, Nikolinin svekar sudskim putem pokušava njoj i njezinoj kćeri osporiti pravo na suprugovu imovinu. "Jako je drag, želim mu puno sreće u tome." rekla je tom prilikom Nikolina.

Nikolina je otkrila i da joj je u tim najtežim trenutcima, najveća podrška bila Jelena Karleuša.

"Bila sam izbezumljena u tom periodu pa nisam ni obraćala pažnju, ali mnogo poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je mnogo pomogla, dala mi je kontakte dobrih odvjetnika i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i da stupi u kontakt sa mnom. Bila je preslatka." rekla je Pišek. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:18