StoryEditorOCM
ShowbizBABY LASAGNA

Na Doru upao pukom srećom, Hrvatu već predviđaju pobjedu na Eurosongu! ‘Ovo zamalo nije uspjelo? Treba im dati otkaz!‘

Piše Scena SD
9. siječnja 2024. - 10:36

Eurosong fanovi i svi oni koji su pomno upućeni u eurovizijske trendove tvrde da je Hrvat Marko Purišić, koji će nastupiti pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, veliki favorit izbora za pjesmu Eurovizije, naravno ukoliko prethodno ostvari pobjedu na domaćem izboru, Dori 2024.

Nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od Dore, na njezino je mjesto, naime, s rezervne liste "uletio" Marko Purišić s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", koja je oduševila obožavatelje, ali i ekipu najpoznatijeg eurovizijskog portala, Wiwibloggsa.

"Daje Rammstein vibru" - ocijenili su, te dodali kako će "Rim Tim Tagi Dim" oduševiti u mnogim zemljama.


"Najveći potencijal koji je Hrvatska imala u ovom stoljeću, HAJDMO LJUDI, OVO TREBA IĆI U MALMO!!", "Hrvatska dugo nije imala pobjedničku pjesmu. Baby Lasagna bi mogao pobijediti na Euroviziji", "Ne mogu vjerovati da ova pjesma zamalo nije uspjela. Ovo je ludo! Ljude koji biraju te pjesme treba otpustiti"... neki su od komentara koji prate ovu objavu.

Burne reakcije koje je izazvao u javnosti, Baby Lasagna je nedavno ovako komentirao:

"Početničkom naivnošću i nizom smiješnih slučajnosti, Baby Lasagna postala je dio ovogodišnje Dore. Okolnosti u kojima je pjesma “Rim Tim Tagi Dim” uključena u Dorin program izazvale su strku i pritisak, a time i probavne izazove u koje neću detaljno ulaziti. Stvarno nemam pojma na što će to sve ličiti,ali pokušat ću opravdati vašu podršku. Hvala. ♥️" - poručio je svojim poklonicima na Instagramu.

Za sve one koje je nisu čuli, pjesma zvuči ovako:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 05:41