StoryEditorOCM
ShowbizNIJE MOGAO PODNIJETI

Muž joj nije dao mira! Jessica Alba odbijala uloge koje uključuju golotinju, čak su se i rastali. ‘Bio sam ljubomoran‘

Piše scena sd
2. rujna 2023. - 14:24

Jessica Alba (42) zadnja dva desetljeća nalazila se na popisu najseksepilnijih holivudskih zvijezda. Unatoč tome glumica se skoro pa nikako nije mogla vidjeti u seksi scenama.

Naprotiv, odbijala je uloge u kojima bi se trebala skinuti pred kamerama ili tražila da uklone iz scenarija kako bi mogla pristati na snimanje.

Predivna glumica udala se 2004. godine za producenta Cash Warren (44) kojeg upoznala na snimaju znanstveno-fantastičnog spektakla ‘Fantastična četvorka‘, piše 24 sata.

Vjenčali su se u svibnju 2008. na Beverly Hillsu, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo kumovi. Iako izgledaju kao skladan par, Albu su mučili ljubomorni ispadi supruga.

image

Jessica Alba, Cash Warren, kćer Honor Marie i beba Haven

Survivor/Pacific Coast News/Profimedia/Survivor/pacific Coast News/profimedia

- Živio sam u svijetu show biznisa, ali nikada nisam bio u vezi s takvom zvijezdom kakva je bila moja supruga. Gdje god se pojavila nastalo bi ludilo, ljudi su se okretali za njom, obraćali joj se, činilo se da svatko želi nešto od nje... U jednom trenutku to više nisam mogao podnijeti, bio sam zavidan i ljubomoran, postao sam osoba kakvu nisam mogao ni zamisliti, a na kraju smo se i privremeno rastali. otkrio u razgovoru na podcastu ‘Whine Down with Jana Kramer‘.

image

Jessica Alba

Michael Tran/Afp

Glumica i suprug su prebrodili sve prepreke i sad im je brak čvršći nego ikad.

Zajedno imaju troje djece, kćer Honor Marie (15) i Haven Garner (12), te sina Hayesa (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:24