stdClass Object ( [id] => 621791 [title] => Mračne tajne parova za koje se svijet čudi što su i dalje zajedno: za suprugu kaže da je ku**a, bilo je i skandala s lažnom trudnoćom, a glumac navodno spava sa svojim pilotom [alias] => mracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Svi koji su u braku znaju koliko on može biti zahtjevan i kompliciran. Nakon romantike i prvih dana kada su nam mane druge osobe baš slatke i jedinstvene, dolazi realnost u kojoj je ponekad teško trpjeti drugu osobu, potpuno drugačiju od nas.

A zamislite kada se takvom kompliciranom odnosu doda još i teret slave... Mediji prate svaki vaš korak, spekuliraju o tome što se događa među četiri zida bračne sobe, prenose različite tračeve o izvanbračnim avanturama. Često su u igri i veliki novci pa brakove slavnih čine još kompliciranijim i čudnijim.

Svaki brak po nečemu je poseban, ali neki zvjezdani parovi idu mnogo dalje i čudno je da su i dalje skupa.Izdvojili smo nekoliko najneobičnijih.

Victoria i David Beckham

U medijima svako malo odjekne vijest da se Victoria i David razvode. Slavni par godinama je predmet različitih glasina, među kojima je i ona da žive odvojeno. Rijetko su u istom gradu, pa to ima i smisla, a njih dvoje uvijek su tvrdili da dobro funkcioniraju uz tu razdvojenost.

Neki pak tvrde da svatko od njih raspolaže svojim novcem i da nemaju zajednički obiteljski budžet. Nakon što su navodno 2014 godine prekinuli poslovne veze, Daily Mail je pisao da Simon Fuller koji je bio menadžer paru godinama, i dalje radi s Victoriom, ali više ne predstavlja Davida. Beckhamovi su to negirali, ali javnost je i dalje zaintrigirana načinom na koji funkcionira slavni par, i na ljubavnom i na financijskom planu.

- Blagoslovljena sam što imam prekrasnog supruga i prelijepu, zdravu i sretnu djecu. Da, dosta putujemo s obzirom na naše zahtjevne poslove i druge obaveze, ali uvijek nalazimo vremena jedno za drugo, kao par i kao obitelj. David i ja ne trebamo nikome ništa dokazivati. Volimo se, pazimo jedno na drugo i snažni smo, kao partneri i kao roditelji - izjavila je Victoria za Graziju 2015. godine.

Moguće je da brak Beckhamovih i funkcionira zato što nisu stalno zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing day yesterday!! @lagalaxy Congratulations @davidbeckham and team DB! Kisses x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Beyonce i Jay-Z

Beyonce i Jay-Z imali su mnogo uspona i padova u svom odnosu. Par se vjenčao 2008. godine, a pjevačica je 2011. godine na dodjeli WMA otkrila da čeka njihovo prvo dijete.

Usprkos teorijama zavjere koje su govorile o tome da je vijest o bebi lažna, Carterovi su u siječnju 2012. godine dočekali kćerkicu Blue. Njihov život djelovao je savršen, a onda se 2014. godine dogodio skandal koji je otkrio da život ovog para i nije tako blistav.

Beyonceina sestra Solange, navodno je fizički napala repera u liftu na Met Gala after partyju, dok je njena sestra gledala sve to. Nitko od aktera ovog događaja nikad nije objasnio što se stvarno dogodilo, ali Beyonce i Jay Z su dosta toga počeli otkrivati u svojim pjesmama.

Beyoncé je u pjesmi Lemonade optužila supruga za prevaru, što je i on potvrdio u jednom dijelu pjesme. Zatim su se pomirili, dobili blizance Rumi i Sira 2017. godine i dalje odlično surađuju, na poslovnom planu barem.
Usprkos tome što ponovno sve izgleda super, dosta ljudi vjeruje da je njihov brak samo marketinški trik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Kelly Preston i John Travolta

Kelly Preston i John Travolta u braku su skoro 30 godina, a toliko dugo traju i različite glasine o njihovom stvarnom odnosu. Naprimjer, Preston je najbolja prijateljica s Kristie Alley, koja je priznala da je bila zaljubljena u Travoltu; on ima flotu od pet zrakoplova i pistu i njihovo dvorištu; par i nakon toliko godina braka uživa izlaziti skupa. To su neobične, ali opet pozitivne karakteristike ovog slavnog para.

S druge strane, već godinama kruže manje lijepe priče oko ovog para. Spekulira se o Travoltinoj seksualnoj orijentaciji, a slavnog glumca optuživali su i da je zlostavljao nekoliko mlađih muškaraca. Pričalo se i da je šest godina imao vezu s jednim pilotom. Travolta i Preston nastavili su čvrsto negirati sve optužbe o navodnim aferama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day to my wife ❤️❤️

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on


Jada Pinkett i Will Smith

O odnosu ovog para mnogo se govori, osobito otkako je ona 2013. godine izjavila za Huffington post da su u otvorenom braku. Kasnije je na Facebooku pokušavala ublažiti ono što je rekla i fanovima objasniti o čemu je riječ.

- Will i ja radimo što želimo jer dovoljno vjerujemo jedno drugom. To ne znači da imamo otvorenu vezu, nego zrelu – napisala je Jada.

Par je prošle godine ponovno govorio o njihovom odnosu i to u TV emisiji u kojoj je u ulozi domaćice upravo – Jada. Will je objasnio da su morali doći do dna kako bi ponovno izgradili svoj odnos i da nije bilo lako, ali razvod za njih nikada nije bio opcija.

- Will i ja odlučili smo odbaciti koncept braka. To je životno partnerstvo u smislu da smo stvorili nešto zajedničko i da smo svjesni da je to za cijeli život – dodala je Jada. Što god to značilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jada on set Sweatin’ Mike Lowrey! ?: @aidan

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Cameron Diaz i Benji Madden

Veza Cameron i Benjija ne prestaje zanimati javnost otkako se počelo govoriti o tome da njih dvoje izlaze 2014. godine. Već godinu poslije par je bio u braku.

Osim što su imali burnu i kratku vezu prije nego su stali pred oltar, ono što ovaj par čini čudnim je što nitko ne zna ništa o njima. Osim nekoliko Instagram postova – uključujući fotografiju na kojoj gitarist grupe Good Charlotte pokazuje ogromnu tetovažu imena svoje drage na prsima”, o njihovoj vezi nitko ništa ne zna, osobito otkako se Diaz povukla iz filmske industrije.

U jednom od rijetkih intervjua bivša glumica je 2017. godine ipak komentirala svoj brak.

- Imam muža koji je moj životni oslonac i partner u svemu. Dvije smo potpuno različite osobe, ali dijelimo iste vrijednosti. On je moj savršeni čudak i ja njegov- rekla je Diaz. Dakle, čudan, ali ipak sretan par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my Beautiful Wife ❤️ I feel like I am the LUCKIEST guy ALIVE❤️ I don't think anyone could ever know the Depth, Kindness, and Compassion that I get to experience everyday thanks to My One and Only- You got me til the end baby❤️❤️❤️

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on


Kim Kardashian i Kanye West

Kanye West svojevremeno je nazivao Kim Kardashian svojom savršenom k....m i mnogi smatraju da je to ona za njega i postala. U samim počecima njihove veze, reper je sudjelovao u jednoj epizodi showa Keeping Up With the Kardashians gdje joj je birao odjeću.

- Kanye me inspirirao da budem jedinstvena. Moj stil se mijenja i to je dobro, jer se sve u životu mijenja – rekla je Kim nakon te epizode.

Nakon nekoliko godina, tv voditeljica Wendy Williams komentirala je njihov odnos za Radar Online.

- Mislim da se njoj zapravo sviđa ideja supruga i djece, savršene obitelji. A njemu se ona sviđa jer voli lijepe Barbie lutke. Mislim da to nije pravi brak. Ona je njemu muza, koju on oblikuje kako želi, i to zasad funkcionira – rekla je voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night with my boo using the fire palette ? ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Haley Baldwin i Justin Bieber

Nakon nekoliko godina uspona i padova, prekida i pomirenja, Justin i Hailey vjenčali su se u jesen 2018. godine. Kako god, put do oltara nije bio lagan. Bieber je dvije godine ranije, kad su prvi put prekinuli, u intervjuu za GQ komentirao njihov odnos:

- Što ako je Hailey ona koju ću oženiti? Ne želim žuriti, ako je povrijedim, to će joj ostaviti posljedice. Teško je preboljeti takve stvari - rekao je pjevač.

U periodu između tog intervjua i njihovog sklapanja braka, Bieber se nakratko pomirio s bivšom, Selenom Gomez i živio u celibatu godinu dana kako bi se oslobodio ovisnosti o seksu i drugih poroka.

- U jednom trenutku shvatio sam da radim stvari kojih se sramim, da sam postao promiskuitetan – izjavio je pjevač za Vogue u veljači ove godine.

U istom intervjuu on i Baldwin otkrili su da pohađaju terapeuta, a manekenka je tad rekla da je brak stvarno težak.

Pod teretom slave sigurno je težak, ali pozitivno je što mladi par otvoreno govori i nastoji riješiti probleme u svom odnosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Meghan Markle i Princ Harry

Ono što brak princa Harryja i Meghan Markle čini neobičnim je činjenica da je zapravo sasvim normalan, što je čudno za kraljevske brakove. Nakon što su se preko zajedničkih prijatelja upoznali u proljeće 2016. godine, par je objavio zaruke godinu i pol kasnije, a vjenčali su se u svibnju 2018.

Uoči rođenja njihovog sina kojem su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor mnogi su kritizirali par zato što planiraju porod držati u tajnosti. Markle je sama izabrala vlastiti medicinski tim i odlučila je da se neće poput Kate Middleton fotografirati tek nekoliko sati nakon što rodi. To što su svoj najsretniji trenutak u životu odlučili provesti u intimi, mnoge je naljutilo.

Jedino što je zaista čudno u njihovom braku su reakcije drugih na činjenicu da se Markle pridružuje kraljevskoj obitelji. Osim što je princ William navodno bio iznenađen izborom svog brata, mediji prenose da je princ Philip savjetovao Harryja da tu vezu shvati kao prolaznu avanturu, rekavši da mnogi hodaju s glumicama, ali ih ne žene. Ali čini se da to funkcionira kod vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O M G ???? @meghanmarkle_official - Archie Harrison Mountbatten-Windsor was baptised in front of close family and friends in the private chapel at Windsor Castle on Saturday.

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"Iza zida bra\u010dne sobe"},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2019-09-05 11:07:29 [created_by] => 39370 [created_by_alias] => Ivana Pavić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2019-09-05 21:48:02 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2019-09-05 18:12:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 21459 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/Images/2019/09/05/1_RTR345QU.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "RTR345QU" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "1189x840" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38331077 Threads: 3 Questions: 7093261030 Slow queries: 3299243 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608232069 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/mracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom-621791 [printLink] => /scena/showbiz/mracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom-621791?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 456640 [name] => brak [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => brak [link] => /tag/brak ) [1] => stdClass Object ( [id] => 205287 [name] => Beyonce [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => beyonce [link] => /tag/beyonce ) [2] => stdClass Object ( [id] => 203688 [name] => jay-z [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => jay-z [link] => /tag/jay-z ) [3] => stdClass Object ( [id] => 362515 [name] => justin bieber [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => justin-bieber [link] => /tag/justin-bieber ) [4] => stdClass Object ( [id] => 453707 [name] => David Beckham [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => david-beckham [link] => /tag/david-beckham ) [5] => stdClass Object ( [id] => 249107 [name] => victoria beckham [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => victoria-beckham [link] => /tag/victoria-beckham ) [6] => stdClass Object ( [id] => 310860 [name] => Will Smith [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => will-smith [link] => /tag/will-smith ) [7] => stdClass Object ( [id] => 477520 [name] => John Travolta [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => john-travolta [link] => /tag/john-travolta ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Mračne tajne parova za koje se svijet čudi što su i dalje zajedno: za suprugu kaže da je ku**a, bilo je i skandala s lažnom trudnoćom, a glumac navodno spava sa svojim pilotom [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-03-03-17-39370 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/09/05/1_RTR345QU.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => RTR345QU [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/09/05/1_RTR345QU.jpg [title] => RTR345QU ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Svi koji su u braku znaju koliko on može biti zahtjevan i kompliciran. Nakon romantike i prvih dana kada su nam mane druge osobe baš slatke i jedinstvene, dolazi realnost u kojoj je ponekad teško trpjeti drugu osobu, potpuno drugačiju od nas.

A zamislite kada se takvom kompliciranom odnosu doda još i teret slave... Mediji prate svaki vaš korak, spekuliraju o tome što se događa među četiri zida bračne sobe, prenose različite tračeve o izvanbračnim avanturama. Često su u igri i veliki novci pa brakove slavnih čine još kompliciranijim i čudnijim.

Svaki brak po nečemu je poseban, ali neki zvjezdani parovi idu mnogo dalje i čudno je da su i dalje skupa.Izdvojili smo nekoliko najneobičnijih.

Victoria i David Beckham

U medijima svako malo odjekne vijest da se Victoria i David razvode. Slavni par godinama je predmet različitih glasina, među kojima je i ona da žive odvojeno. Rijetko su u istom gradu, pa to ima i smisla, a njih dvoje uvijek su tvrdili da dobro funkcioniraju uz tu razdvojenost.

Neki pak tvrde da svatko od njih raspolaže svojim novcem i da nemaju zajednički obiteljski budžet. Nakon što su navodno 2014 godine prekinuli poslovne veze, Daily Mail je pisao da Simon Fuller koji je bio menadžer paru godinama, i dalje radi s Victoriom, ali više ne predstavlja Davida. Beckhamovi su to negirali, ali javnost je i dalje zaintrigirana načinom na koji funkcionira slavni par, i na ljubavnom i na financijskom planu.

- Blagoslovljena sam što imam prekrasnog supruga i prelijepu, zdravu i sretnu djecu. Da, dosta putujemo s obzirom na naše zahtjevne poslove i druge obaveze, ali uvijek nalazimo vremena jedno za drugo, kao par i kao obitelj. David i ja ne trebamo nikome ništa dokazivati. Volimo se, pazimo jedno na drugo i snažni smo, kao partneri i kao roditelji - izjavila je Victoria za Graziju 2015. godine.

Moguće je da brak Beckhamovih i funkcionira zato što nisu stalno zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing day yesterday!! @lagalaxy Congratulations @davidbeckham and team DB! Kisses x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Beyonce i Jay-Z

Beyonce i Jay-Z imali su mnogo uspona i padova u svom odnosu. Par se vjenčao 2008. godine, a pjevačica je 2011. godine na dodjeli WMA otkrila da čeka njihovo prvo dijete.

Usprkos teorijama zavjere koje su govorile o tome da je vijest o bebi lažna, Carterovi su u siječnju 2012. godine dočekali kćerkicu Blue. Njihov život djelovao je savršen, a onda se 2014. godine dogodio skandal koji je otkrio da život ovog para i nije tako blistav.

Beyonceina sestra Solange, navodno je fizički napala repera u liftu na Met Gala after partyju, dok je njena sestra gledala sve to. Nitko od aktera ovog događaja nikad nije objasnio što se stvarno dogodilo, ali Beyonce i Jay Z su dosta toga počeli otkrivati u svojim pjesmama.

Beyoncé je u pjesmi Lemonade optužila supruga za prevaru, što je i on potvrdio u jednom dijelu pjesme. Zatim su se pomirili, dobili blizance Rumi i Sira 2017. godine i dalje odlično surađuju, na poslovnom planu barem.
Usprkos tome što ponovno sve izgleda super, dosta ljudi vjeruje da je njihov brak samo marketinški trik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Kelly Preston i John Travolta

Kelly Preston i John Travolta u braku su skoro 30 godina, a toliko dugo traju i različite glasine o njihovom stvarnom odnosu. Naprimjer, Preston je najbolja prijateljica s Kristie Alley, koja je priznala da je bila zaljubljena u Travoltu; on ima flotu od pet zrakoplova i pistu i njihovo dvorištu; par i nakon toliko godina braka uživa izlaziti skupa. To su neobične, ali opet pozitivne karakteristike ovog slavnog para.

S druge strane, već godinama kruže manje lijepe priče oko ovog para. Spekulira se o Travoltinoj seksualnoj orijentaciji, a slavnog glumca optuživali su i da je zlostavljao nekoliko mlađih muškaraca. Pričalo se i da je šest godina imao vezu s jednim pilotom. Travolta i Preston nastavili su čvrsto negirati sve optužbe o navodnim aferama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day to my wife ❤️❤️

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on


Jada Pinkett i Will Smith

O odnosu ovog para mnogo se govori, osobito otkako je ona 2013. godine izjavila za Huffington post da su u otvorenom braku. Kasnije je na Facebooku pokušavala ublažiti ono što je rekla i fanovima objasniti o čemu je riječ.

- Will i ja radimo što želimo jer dovoljno vjerujemo jedno drugom. To ne znači da imamo otvorenu vezu, nego zrelu – napisala je Jada.

Par je prošle godine ponovno govorio o njihovom odnosu i to u TV emisiji u kojoj je u ulozi domaćice upravo – Jada. Will je objasnio da su morali doći do dna kako bi ponovno izgradili svoj odnos i da nije bilo lako, ali razvod za njih nikada nije bio opcija.

- Will i ja odlučili smo odbaciti koncept braka. To je životno partnerstvo u smislu da smo stvorili nešto zajedničko i da smo svjesni da je to za cijeli život – dodala je Jada. Što god to značilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jada on set Sweatin’ Mike Lowrey! ?: @aidan

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Cameron Diaz i Benji Madden

Veza Cameron i Benjija ne prestaje zanimati javnost otkako se počelo govoriti o tome da njih dvoje izlaze 2014. godine. Već godinu poslije par je bio u braku.

Osim što su imali burnu i kratku vezu prije nego su stali pred oltar, ono što ovaj par čini čudnim je što nitko ne zna ništa o njima. Osim nekoliko Instagram postova – uključujući fotografiju na kojoj gitarist grupe Good Charlotte pokazuje ogromnu tetovažu imena svoje drage na prsima”, o njihovoj vezi nitko ništa ne zna, osobito otkako se Diaz povukla iz filmske industrije.

U jednom od rijetkih intervjua bivša glumica je 2017. godine ipak komentirala svoj brak.

- Imam muža koji je moj životni oslonac i partner u svemu. Dvije smo potpuno različite osobe, ali dijelimo iste vrijednosti. On je moj savršeni čudak i ja njegov- rekla je Diaz. Dakle, čudan, ali ipak sretan par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my Beautiful Wife ❤️ I feel like I am the LUCKIEST guy ALIVE❤️ I don't think anyone could ever know the Depth, Kindness, and Compassion that I get to experience everyday thanks to My One and Only- You got me til the end baby❤️❤️❤️

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on


Kim Kardashian i Kanye West

Kanye West svojevremeno je nazivao Kim Kardashian svojom savršenom k....m i mnogi smatraju da je to ona za njega i postala. U samim počecima njihove veze, reper je sudjelovao u jednoj epizodi showa Keeping Up With the Kardashians gdje joj je birao odjeću.

- Kanye me inspirirao da budem jedinstvena. Moj stil se mijenja i to je dobro, jer se sve u životu mijenja – rekla je Kim nakon te epizode.

Nakon nekoliko godina, tv voditeljica Wendy Williams komentirala je njihov odnos za Radar Online.

- Mislim da se njoj zapravo sviđa ideja supruga i djece, savršene obitelji. A njemu se ona sviđa jer voli lijepe Barbie lutke. Mislim da to nije pravi brak. Ona je njemu muza, koju on oblikuje kako želi, i to zasad funkcionira – rekla je voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night with my boo using the fire palette ? ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Haley Baldwin i Justin Bieber

Nakon nekoliko godina uspona i padova, prekida i pomirenja, Justin i Hailey vjenčali su se u jesen 2018. godine. Kako god, put do oltara nije bio lagan. Bieber je dvije godine ranije, kad su prvi put prekinuli, u intervjuu za GQ komentirao njihov odnos:

- Što ako je Hailey ona koju ću oženiti? Ne želim žuriti, ako je povrijedim, to će joj ostaviti posljedice. Teško je preboljeti takve stvari - rekao je pjevač.

U periodu između tog intervjua i njihovog sklapanja braka, Bieber se nakratko pomirio s bivšom, Selenom Gomez i živio u celibatu godinu dana kako bi se oslobodio ovisnosti o seksu i drugih poroka.

- U jednom trenutku shvatio sam da radim stvari kojih se sramim, da sam postao promiskuitetan – izjavio je pjevač za Vogue u veljači ove godine.

U istom intervjuu on i Baldwin otkrili su da pohađaju terapeuta, a manekenka je tad rekla da je brak stvarno težak.

Pod teretom slave sigurno je težak, ali pozitivno je što mladi par otvoreno govori i nastoji riješiti probleme u svom odnosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Meghan Markle i Princ Harry

Ono što brak princa Harryja i Meghan Markle čini neobičnim je činjenica da je zapravo sasvim normalan, što je čudno za kraljevske brakove. Nakon što su se preko zajedničkih prijatelja upoznali u proljeće 2016. godine, par je objavio zaruke godinu i pol kasnije, a vjenčali su se u svibnju 2018.

Uoči rođenja njihovog sina kojem su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor mnogi su kritizirali par zato što planiraju porod držati u tajnosti. Markle je sama izabrala vlastiti medicinski tim i odlučila je da se neće poput Kate Middleton fotografirati tek nekoliko sati nakon što rodi. To što su svoj najsretniji trenutak u životu odlučili provesti u intimi, mnoge je naljutilo.

Jedino što je zaista čudno u njihovom braku su reakcije drugih na činjenicu da se Markle pridružuje kraljevskoj obitelji. Osim što je princ William navodno bio iznenađen izborom svog brata, mediji prenose da je princ Philip savjetovao Harryja da tu vezu shvati kao prolaznu avanturu, rekavši da mnogi hodaju s glumicama, ali ih ne žene. Ali čini se da to funkcionira kod vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O M G ???? @meghanmarkle_official - Archie Harrison Mountbatten-Windsor was baptised in front of close family and friends in the private chapel at Windsor Castle on Saturday.

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

 

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
RTR345QU
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/mracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom-621791 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=6e98d5e842c3eeaf8a8960859077cbd3047358a4 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Mra%C4%8Dne+tajne+parova+za+koje+se+svijet+%C4%8Dudi+%C5%A1to+su+i+dalje+zajedno%3A+za+suprugu+ka%C5%BEe+da+je+ku%2A%2Aa%2C+bilo+je+i+skandala+s+la%C5%BEnom+trudno%C4%87om%2C+a+glumac+navodno+spava+sa+svojim+pilotom&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fmracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom-621791 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fmracne-tajne-parova-za-koje-se-svijet-cudi-sto-su-i-dalje-zajedno-za-suprugu-kaze-da-je-ku-a-bilo-je-i-skandala-s-laznom-trudnocom-a-glumac-navodno-spava-sa-svojim-pilotom-621791 )
[{"id":"2","value":"Iza zida bra\u010dne sobe"},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizIza zida bračne sobe

Mračne tajne parova za koje se svijet čudi što su i dalje zajedno: za suprugu kaže da je ku**a, bilo je i skandala s lažnom trudnoćom, a glumac navodno spava sa svojim pilotom

Piše Ivana Pavić
5. rujna 2019. - 20:12
RTR345QU

Svi koji su u braku znaju koliko on može biti zahtjevan i kompliciran. Nakon romantike i prvih dana kada su nam mane druge osobe baš slatke i jedinstvene, dolazi realnost u kojoj je ponekad teško trpjeti drugu osobu, potpuno drugačiju od nas.

A zamislite kada se takvom kompliciranom odnosu doda još i teret slave... Mediji prate svaki vaš korak, spekuliraju o tome što se događa među četiri zida bračne sobe, prenose različite tračeve o izvanbračnim avanturama. Često su u igri i veliki novci pa brakove slavnih čine još kompliciranijim i čudnijim.

Svaki brak po nečemu je poseban, ali neki zvjezdani parovi idu mnogo dalje i čudno je da su i dalje skupa.Izdvojili smo nekoliko najneobičnijih.

Victoria i David Beckham

U medijima svako malo odjekne vijest da se Victoria i David...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 05:03