stdClass Object ( [id] => 1039812 [title] => Loto djevojka Jelena Lešić uživa u ljetu, ali ne zaboravlja na biznis: Bavim se i prodajom nekretnina, ambicije ne vežem samo uz televiziju! [alias] => loto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Premda je većina nas (još uvijek) na godišnjim odmorima, nekako iza Velike Gospe već smo pomalo svjesni da nam se bliži jesen. A ova bi mogla biti po mnogočemu izazovna...

Jedna od onih koji se spremaju za novu za jesensku shemu na Prisavlju je i lijepa Jelena Lešić, koja koristi zadnje dane odmora da još malo uživa sa suprugom, a ovo ljeto ostvarili su i veliku zajedničku želju. Prije nego se opet vrate novim poslovnim izazovima....

- Upravo tako, druga polovica kolovoza rezervirana je za laganu pripremu jer u rujnu kreće jesenska shema u kojoj se vraćaju "Automarket" i "Klub 7".

Srećom imam Loto koji nikada ne staje tako da sam uvijek lagano u toku s kamerom. A neke nove planove i projekte da možete očekivati? Teško... Nekako mi se čini da nas sve zajedno čeka teška jesen, ako ostane ovako kako je bit će dobro. Nema evenata, događanja, konferencija pa ni voditeljskih angažmana, malo ćemo pričekati bolja vremena.

Mnogi voditelji, uostalom kao i svi, imaju određene poslovne ambicije. Jesu li ove tri emisije - "Loto", "Automarket" i "Klub 7" zadovoljili sve vaše interese ili se vidite i u nekim drugim projektima zabavnog ili nekog drugog sadržaja?

- Ja vam imam neke svoje osobne ciljeve koji se tiču budućnosti i njih polako ostvarujem zahvaljujući svim ovim poslovima koje radim. Dok god to uspijevam, ja sam zadovoljna i ne mislim ništa mijenjati.

Imam tri sasvim različite emisije tako da dinamike i uzbuđenja nikad ne manjka. Svoje daljnje ambicije i poslove ne vežem nužno uz televiziju.

Jednostavno puštam da se život odvija svojim tokom, ionako nikad nisam niti pomišljala da ću biti voditeljica pa eto to radim već skoro 10 godina. Tko zna što donosi sutra... Otvorena sam za sve opcije.

Odmor na Palagruži

Koja je vaša omiljena zabavna TV emisija?

- Televiziju palim čim se probudim, najčešće je to "Dobro jutro, Hrvatska", a voditeljima često i pošaljem poruku za vrijeme prijenosa pa ih malo zezam...

Nakon toga, po mojoj gledanosti, ide "Dnevnik", posebno volim onaj u podne i onda "Otvoreno" navečer. Više sam od ovih informativnih sadržaja tako da moji ukućani nisu baš uvijek oduševljeni mojim televizijskim odabirom, ali ne bune se previše.

Dobar film spasi ih od politike.

Mnogi vas smatraju našom najljepšom voditeljicom, što i ne čudi s obzirom da ste svojedobno bili i Miss Universe, a i danas snimate modne kampanje za brojne brendove...

Ljepota je uglavnom blagoslov, no ponekad postane i teret. Jeste li kad osjetili ovu njezinu lošiju stranu?

- Hvala na komplimentu. I ja mislim da ljepota ima puno prednosti, ali samo ako tu osobu krase i druge kvalitete. Danas živimo u takvom svijetu gdje se sve izmjenjuje enormnom brzinom, više nije dovoljno ni imati jednu vještinu i jedan posao, a kamoli samo dobro izgledati.

Srećom, nisam imala loša iskustva, možda zato što se nikada i nisam oslanjala isključivo na izgled. To je tako relativno, nekom si Miss svijeta, a drugom prosječna cura. Totalno nevažno.

Poznato je da vam nije neprivlačna ideja vezana uz posao oko posredovanje nekretnina... Jeste li se probali okušati i u tome?

- Položila sam stručni ispit prije dvije godine za agenta u posredovanju nekretninama i sa suprugom radim i u tom segmentu poslovanja. U emisiji Klub 7 imam rubriku vezanu uz arhitekturu i dizajn nekretnina, tako da se to lijepo poklopilo.

Gore smo spomenuli godišnje odmore... Sigurno ste dio vremena proveli u Lošinju, gdje živi vaš suprug, jeste li posjetili još koje destinacije... Je li korona promijenila ovaj odmor u odnosu na neke prethodne? Vi i suprug poznati ste po tome da obožavate putovati... Hoćete li se u skoro vrijeme odvažiti na put u inozemstvo ili ćete ipak pričekati sretnija vremena?

- Cijeli sedmi i evo osmi mjesec provodim na Lošinju, imam samo kratke odlaske u Zagreb zbog Lota. Korona mi je omogućila da više vremena provedem uz supruga, što je odlično.

Volimo putovati, ali obzirom na situaciju ne pada mi na pamet ići negdje izvan Hrvatske, a nije ni da mi nedostaje putovanje. Ove godine nam se ispunila dugogodišnja želja, posjetili smo Palagružu, pa smo još pod dojmom.

Budući da je to naš najudaljeniji arhipelag, opasno je bilo ići zbog nepredviđenih vremenskih nepogoda i udaljenosti, ali evo, ove godine se sve posložilo da smo uspjeli. Tako da smo uz Jabuku stavili i na Palagružu kvačicu.

Prošlo ljeto bili ste u centru pažnje tijekom praznika zbog ljubimca ovce od koje se niste odvajali. Je li ovoga ljeta bilo nečeg sličnog?

- Prošlo ljeto je ovca živjela s nama dva mjeseca, to vam je bio show svaki dan. Odlazila je s nama na plažu, ležala na ležaljci, išla na piće, u restorane, svi su je znali i gdje god bi došli, dobila bi zdjelicu mlijeka. Toliko sam ju zavoljela da sam ronila suze danima kad je odlazila, iako je i dalje blizu nas, u stadu kod prijatelja.

Još uvijek se odaziva na svoje ime Doggy (dali smo joj to ime zato što se ponašala kao pas) i pripitomila je ostatak krda tako da smo baš sretni što smo je spasili.

Ljeti nema brojanja kalorija

Imate li neke sitne grijehe koje sebi dozvolite tijekom praznika?

- Uvijek započnem ljeto s idejom da ću paziti na prehranu i da ću vježbati, ali već nakon tjedan dana odustanem od toga i jedem i pijem bez obaziranja na kalorije i sve što ide s tim. Pa treba si čovjek dati oduška malo.

Uspješno održavate brak "na daljinu", na relaciji Lošinj -Zagreb. Koje su prednosti, a koje mane takve kombinacije?

- Prednost je to što smo na dvije relacije ha ha, uvijek se šalimo na taj račun, a mana je jedino trošak putovanja. Živimo tako od početka i nije nam tu ništa čudno, mada kad se sve zbroji ne budemo previše razdvojeni.

Nekoliko dana razdvojenosti je sasvim u redu.

Preferirate zdrav život; volite šetnje u prirodi, sport, mediteransku prehranu, čitanje... Čini se kao maksimalan rad na sebi u svakom pogledu - i fizičkom i psihičkom...

Takvom smirenom, ugodnom, simpatičnom se uvijek doimate i na malim ekranima. No, postoji li nešto što vas može izbaciti iz takta?

- Slobodno vrijeme uvijek provodim u prirodi, to volim i to me opušta. Ljeto je rezervirano za more, a ostatak godine za šumu. Radim na sebi dosta, unutarnje zadovoljstvo i mir su mi najvažniji. Kako to postići? Zahvalnošću. Nerijetko shvaćamo sve zdravo za gotovo, trčimo uvijek za nečim, čekamo bolja vremena, razmišljamo o prošlosti ili brinemo o budućnosti, a sadašnjost nam proleti ispred očiju. Zato ja nastojim živjeti u trenutku, dok jedem, dok hodam, slušam svoje bližnje kako pričaju... Ma u svemu želim uživati! Rijetko mene što izbaci iz takta, nisam svadljivi tip, ali ako mi nešto smeta volim to razjasniti mirnim tonom. Jedino, evo, što me izbacilo iz cipela je potres, tjedan dana nisam bila pri sebi od straha. Ne ponovilo se!

---

‘Živim u trenutku‘

'Slobodno vrijeme uvijek provodim u prirodi, to volim i to me opušta. Ljeto je rezervirano za more, a ostatak godine za šumu.

Radim na sebi dosta, unutarnje zadovoljstvo i mir su mi najvažniji. Kako to postići? Zahvalnošću. Nerijetko shvaćamo sve zdravo za gotovo, trčimo uvijek za nečim, čekamo bolja vremena, razmišljamo o prošlosti ili se brinemo o budućnosti, a sadašnjost nam proleti ispred očiju.

Zato ja nastojim živjeti u trenutku, dok jedem, dok hodam, slušam svoje bližnje kako pričaju... Ma u svemu želim uživati! Rijetko mene što izbaci iz takta, nisam svadljivi tip, ali ako mi nešto smeta volim to razjasniti mirnim tonom'

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"otvorena za sve"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"}] [extra_fields_search] => otvorena za sve 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2020-08-22 10:41:57 [created_by] => 3095 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2020-08-22 15:36:48 [modified_by] => 3095 [publish_up] => 2020-08-22 07:00:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 2319 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2020\/08\/22\/14448516.jpg","\/images\/slike\/2020\/08\/22\/12668406.jpg","\/images\/slike\/2020\/08\/22\/11932006.jpg","\/images\/slike\/2020\/08\/22\/10665900.jpg","\/images\/slike\/2020\/08\/22\/14407030.jpg","\/images\/slike\/2020\/08\/22\/14407034.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Privatni album","Bruno Konjevi\u0107\/arhiva\/HANZA MEDIA","\u017deljko Puhovski\/arhiva\/HANZA MEDIA","Vojko Ba\u0161i\u0107\/arhiva\/HANZA MEDIA","Privatni album","Privatni album"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","Sa kolegicom Ivanom Mi\u0161eri\u0107
\n
\n\u00a0","Ljepota ima puno prednosti, ali samo ako tu osobu krase i druge kvalitete, smatra Jelena
\n\u00a0","","","Lijepu voditeljicu gledamo u 'Automarketu', 'Klubu 7' i naravno, - 'Lotu'
\n\u00a0"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1273","k_14448516_1280.jpg":"1280x1280","k_14448516_1024.jpg":"1024x1024","k_14448516_640.jpg":"640x640","k_14448516_480.jpg":"480x480","k_14448516_340.jpg":"340x340","k_14448516_220.jpg":"220x220","o_14448516_1280.jpg":"1280x848","o_14448516_1024.jpg":"1024x678","o_14448516_640.jpg":"640x424","o_14448516_480.jpg":"480x318","o_14448516_340.jpg":"340x225","o_14448516_220.jpg":"220x145","h_14448516_1280.jpg":"1280x854","h_14448516_1024.jpg":"1024x683","h_14448516_640.jpg":"640x427","h_14448516_480.jpg":"480x320","h_14448516_340.jpg":"340x227","h_14448516_220.jpg":"220x147","pp_14448516_1280.jpg":"1006x1280","pp_14448516_1024.jpg":"805x1024","pp_14448516_640.jpg":"503x640","pp_14448516_480.jpg":"377x480","pp_14448516_340.jpg":"267x340","pp_14448516_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2931","k_12668406_1280.jpg":"1280x1280","k_12668406_1024.jpg":"1024x1024","k_12668406_640.jpg":"640x640","k_12668406_480.jpg":"480x480","k_12668406_340.jpg":"340x340","k_12668406_220.jpg":"220x220","o_12668406_1280.jpg":"1280x1954","o_12668406_1024.jpg":"1024x1563","o_12668406_640.jpg":"640x977","o_12668406_480.jpg":"480x732","o_12668406_340.jpg":"340x519","o_12668406_220.jpg":"220x335","h_12668406_1280.jpg":"1280x854","h_12668406_1024.jpg":"1024x683","h_12668406_640.jpg":"640x427","h_12668406_480.jpg":"480x320","h_12668406_340.jpg":"340x227","h_12668406_220.jpg":"220x147","pp_12668406_1280.jpg":"1006x1280","pp_12668406_1024.jpg":"805x1024","pp_12668406_640.jpg":"503x640","pp_12668406_480.jpg":"377x480","pp_12668406_340.jpg":"267x340","pp_12668406_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","k_11932006_1280.jpg":"1280x1280","k_11932006_1024.jpg":"1024x1024","k_11932006_640.jpg":"640x640","k_11932006_480.jpg":"480x480","k_11932006_340.jpg":"340x340","k_11932006_220.jpg":"220x220","o_11932006_1280.jpg":"1280x1920","o_11932006_1024.jpg":"1024x1536","o_11932006_640.jpg":"640x960","o_11932006_480.jpg":"480x720","o_11932006_340.jpg":"340x510","o_11932006_220.jpg":"220x330","h_11932006_1280.jpg":"1280x854","h_11932006_1024.jpg":"1024x683","h_11932006_640.jpg":"640x427","h_11932006_480.jpg":"480x320","h_11932006_340.jpg":"340x227","h_11932006_220.jpg":"220x147","pp_11932006_1280.jpg":"1006x1280","pp_11932006_1024.jpg":"805x1024","pp_11932006_640.jpg":"503x640","pp_11932006_480.jpg":"377x480","pp_11932006_340.jpg":"267x340","pp_11932006_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x3073","k_10665900_1280.jpg":"1280x1280","k_10665900_1024.jpg":"1024x1024","k_10665900_640.jpg":"640x640","k_10665900_480.jpg":"480x480","k_10665900_340.jpg":"340x340","k_10665900_220.jpg":"220x220","o_10665900_1280.jpg":"1280x2048","o_10665900_1024.jpg":"1024x1638","o_10665900_640.jpg":"640x1024","o_10665900_480.jpg":"480x768","o_10665900_340.jpg":"340x544","o_10665900_220.jpg":"220x352","h_10665900_1280.jpg":"1280x854","h_10665900_1024.jpg":"1024x683","h_10665900_640.jpg":"640x427","h_10665900_480.jpg":"480x320","h_10665900_340.jpg":"340x227","h_10665900_220.jpg":"220x147","pp_10665900_1280.jpg":"1006x1280","pp_10665900_1024.jpg":"805x1024","pp_10665900_640.jpg":"503x640","pp_10665900_480.jpg":"377x480","pp_10665900_340.jpg":"267x340","pp_10665900_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2560","k_14407030_1280.jpg":"1280x1280","k_14407030_1024.jpg":"1024x1024","k_14407030_640.jpg":"640x640","k_14407030_480.jpg":"480x480","k_14407030_340.jpg":"340x340","k_14407030_220.jpg":"220x220","o_14407030_1280.jpg":"1280x1706","o_14407030_1024.jpg":"1024x1365","o_14407030_640.jpg":"640x853","o_14407030_480.jpg":"480x640","o_14407030_340.jpg":"340x453","o_14407030_220.jpg":"220x293","h_14407030_1280.jpg":"1280x854","h_14407030_1024.jpg":"1024x683","h_14407030_640.jpg":"640x427","h_14407030_480.jpg":"480x320","h_14407030_340.jpg":"340x227","h_14407030_220.jpg":"220x147","pp_14407030_1280.jpg":"1006x1280","pp_14407030_1024.jpg":"805x1024","pp_14407030_640.jpg":"503x640","pp_14407030_480.jpg":"377x480","pp_14407030_340.jpg":"267x340","pp_14407030_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2560","k_14407034_1280.jpg":"1280x1280","k_14407034_1024.jpg":"1024x1024","k_14407034_640.jpg":"640x640","k_14407034_480.jpg":"480x480","k_14407034_340.jpg":"340x340","k_14407034_220.jpg":"220x220","o_14407034_1280.jpg":"1280x1706","o_14407034_1024.jpg":"1024x1365","o_14407034_640.jpg":"640x853","o_14407034_480.jpg":"480x640","o_14407034_340.jpg":"340x453","o_14407034_220.jpg":"220x293","h_14407034_1280.jpg":"1280x854","h_14407034_1024.jpg":"1024x683","h_14407034_640.jpg":"640x427","h_14407034_480.jpg":"480x320","h_14407034_340.jpg":"340x227","h_14407034_220.jpg":"220x147","pp_14407034_1280.jpg":"1006x1280","pp_14407034_1024.jpg":"805x1024","pp_14407034_640.jpg":"503x640","pp_14407034_480.jpg":"377x480","pp_14407034_340.jpg":"267x340","pp_14407034_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4790533 Threads: 3 Questions: 166090960 Slow queries: 72036 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4882659 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/loto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju-1039812 [printLink] => /scena/showbiz/loto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju-1039812?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 615810 [name] => Jelena Lešić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-08-22 08:40:49 [main_article_id] => 0 [alias] => jelena-lesic [link] => /tag/jelena-lesic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Loto djevojka Jelena Lešić uživa u ljetu, ali ne zaboravlja na biznis: Bavim se i prodajom nekretnina, ambicije ne vežem samo uz televiziju! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3095 [name] => Anita Matić [username] => anita-mati [email] => anita-mati@sd.hr [password] => $2y$10$GjpBtNa.YRMDPnrRjunSLO2dRI1pWs.zFfgFXxSc2DO6OWvNbQp1K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anita-matic-3095 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1613 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ceaf3f62415cf4b539552b7ff1377124?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/14448516.jpg [galleryCount] => 6 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Privatni album [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/14448516.jpg [title] => Privatni album ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/12668406.jpg [title] => Sa kolegicom Ivanom Mišerić

 
Bruno Konjević/arhiva/HANZA MEDIA ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/11932006.jpg [title] => Ljepota ima puno prednosti, ali samo ako tu osobu krase i druge kvalitete, smatra Jelena
 
Željko Puhovski/arhiva/HANZA MEDIA ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/10665900.jpg [title] => Vojko Bašić/arhiva/HANZA MEDIA ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/14407030.jpg [title] => Privatni album ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/08/22/14407034.jpg [title] => Lijepu voditeljicu gledamo u 'Automarketu', 'Klubu 7' i naravno, - 'Lotu'
 
Privatni album ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Premda je većina nas (još uvijek) na godišnjim odmorima, nekako iza Velike Gospe već smo pomalo svjesni da nam se bliži jesen. A ova bi mogla biti po mnogočemu izazovna...

Jedna od onih koji se spremaju za novu za jesensku shemu na Prisavlju je i lijepa Jelena Lešić, koja koristi zadnje dane odmora da još malo uživa sa suprugom, a ovo ljeto ostvarili su i veliku zajedničku želju. Prije nego se opet vrate novim poslovnim izazovima....

- Upravo tako, druga polovica kolovoza rezervirana je za laganu pripremu jer u rujnu kreće jesenska shema u kojoj se vraćaju "Automarket" i "Klub 7".

Srećom imam Loto koji nikada ne staje tako da sam uvijek lagano u toku s kamerom. A neke nove planove i projekte da možete očekivati? Teško... Nekako mi se čini da nas sve zajedno čeka teška jesen, ako ostane ovako kako je bit će dobro. Nema evenata, događanja, konferencija pa ni voditeljskih angažmana, malo ćemo pričekati bolja vremena.

Mnogi voditelji, uostalom kao i svi, imaju određene poslovne ambicije. Jesu li ove tri emisije - "Loto", "Automarket" i "Klub 7" zadovoljili sve vaše interese ili se vidite i u nekim drugim projektima zabavnog ili nekog drugog sadržaja?

- Ja vam imam neke svoje osobne ciljeve koji se tiču budućnosti i njih polako ostvarujem zahvaljujući svim ovim poslovima koje radim. Dok god to uspijevam, ja sam zadovoljna i ne mislim ništa mijenjati.

Imam tri sasvim različite emisije tako da dinamike i uzbuđenja nikad ne manjka. Svoje daljnje ambicije i poslove ne vežem nužno uz televiziju.

Jednostavno puštam da se život odvija svojim tokom, ionako nikad nisam niti pomišljala da ću biti voditeljica pa eto to radim već skoro 10 godina. Tko zna što donosi sutra... Otvorena sam za sve opcije.

Odmor na Palagruži

Koja je vaša omiljena zabavna TV emisija?

- Televiziju palim čim se probudim, najčešće je to "Dobro jutro, Hrvatska", a voditeljima često i pošaljem poruku za vrijeme prijenosa pa ih malo zezam...

Nakon toga, po mojoj gledanosti, ide "Dnevnik", posebno volim onaj u podne i onda "Otvoreno" navečer. Više sam od ovih informativnih sadržaja tako da moji ukućani nisu baš uvijek oduševljeni mojim televizijskim odabirom, ali ne bune se previše.

Dobar film spasi ih od politike.

Mnogi vas smatraju našom najljepšom voditeljicom, što i ne čudi s obzirom da ste svojedobno bili i Miss Universe, a i danas snimate modne kampanje za brojne brendove...

Ljepota je uglavnom blagoslov, no ponekad postane i teret. Jeste li kad osjetili ovu njezinu lošiju stranu?

- Hvala na komplimentu. I ja mislim da ljepota ima puno prednosti, ali samo ako tu osobu krase i druge kvalitete. Danas živimo u takvom svijetu gdje se sve izmjenjuje enormnom brzinom, više nije dovoljno ni imati jednu vještinu i jedan posao, a kamoli samo dobro izgledati.

Srećom, nisam imala loša iskustva, možda zato što se nikada i nisam oslanjala isključivo na izgled. To je tako relativno, nekom si Miss svijeta, a drugom prosječna cura. Totalno nevažno.

Poznato je da vam nije neprivlačna ideja vezana uz posao oko posredovanje nekretnina... Jeste li se probali okušati i u tome?

- Položila sam stručni ispit prije dvije godine za agenta u posredovanju nekretninama i sa suprugom radim i u tom segmentu poslovanja. U emisiji Klub 7 imam rubriku vezanu uz arhitekturu i dizajn nekretnina, tako da se to lijepo poklopilo.

Gore smo spomenuli godišnje odmore... Sigurno ste dio vremena proveli u Lošinju, gdje živi vaš suprug, jeste li posjetili još koje destinacije... Je li korona promijenila ovaj odmor u odnosu na neke prethodne? Vi i suprug poznati ste po tome da obožavate putovati... Hoćete li se u skoro vrijeme odvažiti na put u inozemstvo ili ćete ipak pričekati sretnija vremena?

- Cijeli sedmi i evo osmi mjesec provodim na Lošinju, imam samo kratke odlaske u Zagreb zbog Lota. Korona mi je omogućila da više vremena provedem uz supruga, što je odlično.

Volimo putovati, ali obzirom na situaciju ne pada mi na pamet ići negdje izvan Hrvatske, a nije ni da mi nedostaje putovanje. Ove godine nam se ispunila dugogodišnja želja, posjetili smo Palagružu, pa smo još pod dojmom.

Budući da je to naš najudaljeniji arhipelag, opasno je bilo ići zbog nepredviđenih vremenskih nepogoda i udaljenosti, ali evo, ove godine se sve posložilo da smo uspjeli. Tako da smo uz Jabuku stavili i na Palagružu kvačicu.

Prošlo ljeto bili ste u centru pažnje tijekom praznika zbog ljubimca ovce od koje se niste odvajali. Je li ovoga ljeta bilo nečeg sličnog?

- Prošlo ljeto je ovca živjela s nama dva mjeseca, to vam je bio show svaki dan. Odlazila je s nama na plažu, ležala na ležaljci, išla na piće, u restorane, svi su je znali i gdje god bi došli, dobila bi zdjelicu mlijeka. Toliko sam ju zavoljela da sam ronila suze danima kad je odlazila, iako je i dalje blizu nas, u stadu kod prijatelja.

Još uvijek se odaziva na svoje ime Doggy (dali smo joj to ime zato što se ponašala kao pas) i pripitomila je ostatak krda tako da smo baš sretni što smo je spasili.

Ljeti nema brojanja kalorija

Imate li neke sitne grijehe koje sebi dozvolite tijekom praznika?

- Uvijek započnem ljeto s idejom da ću paziti na prehranu i da ću vježbati, ali već nakon tjedan dana odustanem od toga i jedem i pijem bez obaziranja na kalorije i sve što ide s tim. Pa treba si čovjek dati oduška malo.

Uspješno održavate brak "na daljinu", na relaciji Lošinj -Zagreb. Koje su prednosti, a koje mane takve kombinacije?

- Prednost je to što smo na dvije relacije ha ha, uvijek se šalimo na taj račun, a mana je jedino trošak putovanja. Živimo tako od početka i nije nam tu ništa čudno, mada kad se sve zbroji ne budemo previše razdvojeni.

Nekoliko dana razdvojenosti je sasvim u redu.

Preferirate zdrav život; volite šetnje u prirodi, sport, mediteransku prehranu, čitanje... Čini se kao maksimalan rad na sebi u svakom pogledu - i fizičkom i psihičkom...

Takvom smirenom, ugodnom, simpatičnom se uvijek doimate i na malim ekranima. No, postoji li nešto što vas može izbaciti iz takta?

- Slobodno vrijeme uvijek provodim u prirodi, to volim i to me opušta. Ljeto je rezervirano za more, a ostatak godine za šumu. Radim na sebi dosta, unutarnje zadovoljstvo i mir su mi najvažniji. Kako to postići? Zahvalnošću. Nerijetko shvaćamo sve zdravo za gotovo, trčimo uvijek za nečim, čekamo bolja vremena, razmišljamo o prošlosti ili brinemo o budućnosti, a sadašnjost nam proleti ispred očiju. Zato ja nastojim živjeti u trenutku, dok jedem, dok hodam, slušam svoje bližnje kako pričaju... Ma u svemu želim uživati! Rijetko mene što izbaci iz takta, nisam svadljivi tip, ali ako mi nešto smeta volim to razjasniti mirnim tonom. Jedino, evo, što me izbacilo iz cipela je potres, tjedan dana nisam bila pri sebi od straha. Ne ponovilo se!

---

‘Živim u trenutku‘

'Slobodno vrijeme uvijek provodim u prirodi, to volim i to me opušta. Ljeto je rezervirano za more, a ostatak godine za šumu.

Radim na sebi dosta, unutarnje zadovoljstvo i mir su mi najvažniji. Kako to postići? Zahvalnošću. Nerijetko shvaćamo sve zdravo za gotovo, trčimo uvijek za nečim, čekamo bolja vremena, razmišljamo o prošlosti ili se brinemo o budućnosti, a sadašnjost nam proleti ispred očiju.

Zato ja nastojim živjeti u trenutku, dok jedem, dok hodam, slušam svoje bližnje kako pričaju... Ma u svemu želim uživati! Rijetko mene što izbaci iz takta, nisam svadljivi tip, ali ako mi nešto smeta volim to razjasniti mirnim tonom'

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Privatni album Bruno Konjević/arhiva/HANZA MEDIA Željko Puhovski/arhiva/HANZA MEDIA Vojko Bašić/arhiva/HANZA MEDIA Privatni album Privatni album
Bruno Konjević/arhiva/HANZA MEDIA
Sa kolegicom Ivanom Mišerić

 
Željko Puhovski/arhiva/HANZA MEDIA
Ljepota ima puno prednosti, ali samo ako tu osobu krase i druge kvalitete, smatra Jelena
 
Privatni album
Lijepu voditeljicu gledamo u 'Automarketu', 'Klubu 7' i naravno, - 'Lotu'
 
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/loto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju-1039812 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=2925cf05a86f306504e3670081e6edfa2c1b4fde [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Loto+djevojka+Jelena+Le%C5%A1i%C4%87+u%C5%BEiva+u+ljetu%2C+ali+ne+zaboravlja+na+biznis%3A+Bavim+se+i+prodajom+nekretnina%2C+ambicije+ne+ve%C5%BEem+samo+uz+televiziju%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Floto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju-1039812 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Floto-djevojka-jelena-lesic-uziva-u-ljetu-ali-ne-zaboravlja-na-biznis-bavim-se-i-prodajom-nekretnina-ambicije-ne-vezem-samo-uz-televiziju-1039812 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"otvorena za sve"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"}]
StoryEditorOCM
Showbizotvorena za sve

Loto djevojka Jelena Lešić uživa u ljetu, ali ne zaboravlja na biznis: Bavim se i prodajom nekretnina, ambicije ne vežem samo uz televiziju!

22. kolovoza 2020. - 09:00

Premda je većina nas (još uvijek) na godišnjim odmorima, nekako iza Velike Gospe već smo pomalo svjesni da nam se bliži jesen. A ova bi mogla biti po mnogočemu izazovna...

Jedna od onih koji se spremaju za novu za jesensku shemu na Prisavlju je i lijepa Jelena Lešić, koja koristi zadnje dane odmora da još malo uživa sa suprugom, a ovo ljeto ostvarili su i veliku zajedničku želju. Prije nego se opet vrate novim poslovnim izazovima....

- Upravo tako, druga polovica kolovoza rezervirana je za laganu pripremu jer u rujnu kreće jesenska shema u kojoj se vraćaju "Automarket" i "Klub 7".

Srećom imam Loto koji nikada ne staje tako da sam uvijek lagano u toku s kamerom. A neke nove planove i projekte da možete očekivati? Teško... Nekako mi se čini da nas sve zajedno čeka teška jesen, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 15:10