StoryEditorOCM
ShowbizNAJVESELIJI BOŽIĆ

Lana Jurčević napokon ispričala svoju tešku priču o trudnoći i otkrila spol djeteta;‘ Morala sam na hitan carski rez‘

Piše scena sd
25. prosinca 2023. - 11:18

Lana Jurčević rodila je prije mjesec dana, a sada je otkrila spol svoje bebe te je opisala na svom blogu La piel kako je izgledao porođaj, koje su je sve nedaće zadesile te da je beba curica.

"Iako je ovo malo biće koje sam nosila 36 tjedana ispod svog srca, trebalo stići kao najslađi poklon oko Božića, stiglo nam je čak cijeli mjesec ranije. I kao što nam je bilo iznenađenje da smo stvorili jedan novi život, tako je Bog odlučio da i dolazak na ovaj svijet bude jednako takvo iznenađenje", započela je Lana.

Otkrila je da je 24.11. bila na pregledu na kojem je sve napokon izgledalo kako treba, no tu istu večer stvari su ponovno krenule nizbrdo, pa se javila svojem doktoru koji joj je rekao da odmah dođe u bolnicu.

"Uvjerena da idem samo na pregled, nisam ništa ponijela sa sobom. Morala sam na hitan carski rez jer je izgledalo kao početak abrupcije posteljice (kad se posteljica počne odvajati od maternice) što je životno opasna situacija i za mamu i bebu", prisjetila se Lana spomenuvši da je postala majka djevojčice.

"Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću tu večer, samo nekoliko minuta prije ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama", Istaknula je i kako je cijelo vrijeme imala osmijeh na licu iako je znala da stvari ponovno nisu kako treba i da je pokušala pretvoriti brigu u veselje.

Lana je kćerkicu dobila s partnerom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:56