StoryEditorOCM
ShowbizPrekrasna

Koga je Đoković nekada ljubio: djevojka koju je napustio zbog sportskih obaveza sušta je suprotnost njegovoj Jeleni

Piše Mozaik SD
25. srpnja 2023. - 08:41

Planetarna zvijezda, srpski sportaš svih vremena, osim svojim talentom - plijeni pažnju i svojim životom. Tako se Dnevnik.hr prisjetio koga je Novak Đoković ljubio prije nego li je 2014. godine pred oltar odveo lijepu Jelenu.

image

Novak i Jelena Đoković

Instagram Screenshot/

Povezivalo ga se s brojnim ljepoticama, a jedna od njih je i sama stvorila karijeru na kojoj joj mnogi zavide. Ona je Lidija Popović, danas uspješna DJ-ica, koja svijetom nastupa pod umjetničkim imenom Lady Lee.

Za razliku od Novaka, koji je s suprugom Jelenom u sretnom je braku dobio sina Stefana i kćer Taru, Lady Lee je još uvijek "solo".

image
Fb/

Njihovoj vezi navodno su presudili Novakova karijera i brojne sportske obveze koje je imao. Ona je svojedobno izjavila da je Novak pravi džentlmen, no nije odavala puno detalja o njihovoj romansi.

- Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo u trenucima kada nije imao obveze kao što ih ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam - ispričala je Lidija, koja je fizički potpuna suprotnost Novakovoj supruzi Jeleni.

Atraktivnu crnku na Instagramu prati više od dva milijuna ljudi prenosi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:30