StoryEditorOCM
ShowbizIZBJEGLI SU TEČAJ

Kevin Costner i Christine Baumgartner službeno su razvedeni. Nakon mjeseci rata razvod je sada konačan

Piše SCENA SD
16. veljače 2024. - 08:47

Vrijeme je da bivši par Kevin Costner (69) i Christine Baumgartner (49) odahnu: kako izvještava nekoliko američkih medija, uključujući "TMZ" i "ET", razvod američkog glumca i filmskog producenta od bivše supruge sada je pravno obvezujući. Obje strane potpisale su sporazum o razvodu u nazočnosti svojih odvjetnika, a onda ga je nadležni sudac proglasio valjanim. Time je okončan pravni spor koji je trajao nekoliko mjeseci.

Detalji i detalji sporazuma nisu poznati, samo se navodi da su se Kevin i Christine složili podijeliti skrbništvo nad svoje troje djece. Osim toga, bivši par bio je izuzet od pohađanja tečaja suroditeljstva, ali pod uvjetom da nije bilo sporova oko pitanja skrbništva.

image

 Kevin Costner i Christine Baumgartner 2018. godine

Axelle/bauer-griffin/The Mega Agency/Profimedia/Axelle/bauer-griffin/the Mega Agency/profimedia

Glasnogovornik glumca već je u rujnu prošle godine potvrdio da je bivši par "pronašao prijateljsko rješenje za sva pitanja vezana uz njihovu brakorazvodnu parnicu". Christine je u početku tražila mjesečnu alimentaciju za nju i troje djece u iznosu od 248.000 američkih dolara, a nadležni sudac dodijelio joj je mjesečne isplate alimentacije u iznosu od 63.000 američkih dolara.

U međuvremenu, Christine je izgleda opet zaljubljena. Kako je izvijestio "People", navodno izlazi s bankarom Joshom Connorom (49), prijateljem i susjedom bivšeg para. Prema američkom portalu slavnih "TMZ", Costner je u vezi s country pjevačicom Jewel (49) od prosinca prošle godine. Tijekom teniske akcije prikupljanja sredstava na otoku Necker, njih dvoje su se, kako se navodi, zbližili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:38