StoryEditorOCM
Showbizna internetu ga nema

Kći Željka Mitrovića obnovila vezu s navodnim milijarderom iz Ukrajine: Priredio joj romantično iznenađenje

Piše SCENA SD
9. svibnja 2023. - 19:15

Kći Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, Kristina Mitrović oduvijek je izazivala veliku pažnju javnosti.

Na svom Instagram profilu Kristina voli istaknuti svoju brendiranu garderobu i privatne vožnje avionom, a naveliko se raspisalo o njezinoj vezi s navodnim ukrajinskim milijarderom Ilijom o kojem na internetu nema podataka, piše nova.rs.

No, početkom ove godine njihova je veza pukla, a pisalo se da je Kristina ta koja je tome stala na kraj. Potom je izbrisala sve njihove zajedničke slike s Instagrama.

image
Instagram

Četiri mjeseca kasnije došlo je do pomirenja, što je Ilija potvrdio na svom Instagramu. Priredio joj je romantično iznenađenje s najljepšim ljubavnim riječima "Volim te" ispisanim u bazenu ispunjenom ružinim laticama.

I prije je Kristinu obasipao skupocjenim darovima, čime se uvijek hvalila na svojim mrežama.

Podsjetimo, nakon što je javnost saznala za prekid Kristine i Ilije, podigla se velika prašina u domaćim medijima, a tada se Željko Mitrović oglasio na svom Twitteru, gdje je napisao ‘Koga boli k**** za zeta?‘

Domaći mediji su godinama pisali o korijenima i bogatstvu Kristininog odabranika Ilije, iako o njemu na internetu nema apsolutno ništa - čak ni kako se preziva, a u kakvom će odnosu biti u budućnosti, ostaje nam da vidimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:00