StoryEditorOCM
ShowbizSVE IH JE ZANIMALO

Jelenu Rozgu u Skopju pitali za estetske zahvate i tajnu vitke linije: Mama mi kuha, a bez jednog sastojka ništa ne ide

Piše Scena SD
15. siječnja 2024. - 21:32

"Ovakvo nešto sam čekala 27 godina. Ovakav spektakl, s plesom, pjevanjem, koreografijama, plesačima, kostimima..." - pričala je Jelena Rozga u Skoplju, gdje je najavila svoj veliki koncert u areni Boris Trajkovski 10. veljače, a u povodu Valentinova, prenosi Republika online.

"Jedva čekam stati pred makedonsku publiku u “Borisu Trajkovskom” i ostaviti srce pred njima, jer znam kako izgleda svaki moj nastup kada pjevam bilo gdje u Makedoniji, a nastup u toj velikoj dvorani dugo mi je bio san", rekla je hrvatska glazbena zvijezda.

Novinarima nije htjela otkriti kakvo iznenađenje sprema, rekla je tek da razmišlja o izvedbi makedonske pjesme, ali je pričala kako se priprema za nastup, kako održava formu, te ustvrdila kako "nije fan estetske kirurgije".

"Prije nego što sam počela pjevati, bila sam dugi niz godina balerina, tako da mi nastupi i zahtjevne pripreme uopće ne predstavljaju problem. Imam divne roditelje koji se brinu o meni, koji me podržavaju i daju vjetar u leđa za sve.

Mama kuha, a prehrana mi se dosta bazira na ribi i obavezno, u svemu, maslinovom ulju koje moji roditelji i proizvode. Ne pijem alkohol, ne volim fast food, volim, doduše, pizzu, ali da se razumijemo, svi vole pizzu" - nasmijala se pjevačica.

Na pitanje o estetskim zahvatima, odgovorila je "da nikad nije bila pobornica".

"Zbog problema sa štitnjačom i srcem uvijek kažem: ‘Neka me samo zdravlje služi‘. Hranim se zato zaista zdravo, jedem domaću hranu koju kuha moja mama, s puno povrća iz našeg vrta, ali i puno spavam. Mislim da je tajna u tome, u dobrom snu" -  naglasila je pjevačica.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 11:04