stdClass Object ( [id] => 1187029 [title] => Iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ ispali Asim Ugljen i Nika Jelić: jedini su dobili jedinicu i to od Marka Cibocija; Žiri ne da Domenicu i Alana [alias] => iz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Ove nedjelje natjecatelji ''Plesa sa zvijezdama'' proveli su  nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest. Show je bio ispunjen sjajnom i raznolikom glazbom, a i spektakularni kostimi i frizure također su doprinijeti ovom plesnom putovanju kroz vrijeme.

Pedro Soltz i Valentina Walme plesali su bečki valcer

Prošloga tjedna Pedro Soltz bio je spriječen nastupiti u specijalu zamjene parova "Plesa sa zvijezdama“, dok je Valentina Walme imala priliku prvi put javno nastupiti s Markom Petrićem, partnerom izvan malih ekrana. Zapalili su plesni podij i osvojili 36 bodova žirija. Sad su Pedro i Valentina opet udružili svoje snage i oduševili.

---

---

"Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si izgledao kao da poskakuješ. Bečki valcer je kraljevski ples pa sam očekivao nekog kralja ili princa, a dobio sam cara koji je gol", slikovit je bio Marko Ciboci. Igor Barberić je istaknuo pozitivnu Pedrovu stranu da svakog puta zgrabi nastup kako treba.

Franka je dodala: "Možda večeras nije bila najbolja tvoja izvedba, ali kad si nas naviknuo svaki put na najbolje." Larisu Lipovac Navojec su vratili u vrijeme dvorskih balova kad je postojao bonton i lijepi maniri. Istaknula je i kako se vidi da su imali pauzu u treninzima, ali imaju povezanost koja se njoj jako dopala.

Osvojili su 34 boda žirija.

Domenica i Alan Walme plesali su quickstep

U prošloj emisiji uživo jedan od novopečenih parova bili su Domenica i Mario Ožbolt. "Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti“, komentirala je Larisa. Njen mentor Alan Walme prošloga tjedna zaplesao je uz Jelenu Perić, a ove nedjelje Domenica i Alan ponovno su zajedno na plesnom podiju.

---

---

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta - bučne dvadesete na scenu su nam donijeli Domenica i Alan. 

"Sljedeća stvar što bi trebala malo paziti je sinkronizacija u prijenosu težine, ali to je puno manji problem. Ovo je za mene tvoja najbolja predstava do sada", pohvale je redao Marko Ciboci, a ostatak žirija jedva je dočekao složiti se s njim u tome. 

"Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija", istaknula je Franka.

"Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste nas u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem", komentirala je Larisa .

Osvojili su 36 bodova žirija. 

Marko Petrić i Gabriela Pilić plesali su quickstep

Glumac Marko Petrić u prošlotjednoj zamjeni parova plesao je sa svojom partnericom iz privatnog života Valentinom Walme, a Gabriela Pilić bila je na plesnom izletu sa Sandi Pegom. Iz uloga novopečenih parova ove nedjelje opet su se vratili u svoje standardne parove i kombinacije te zablistali u plesnom vremeplovu.

---

---

Marko je igrao nekoliko uloga iz različitih epoha pa mu ova tematika nije nepoznata, a Gabrieli su tridesete najbolje razdoblje zbog mode, stila i make up-a.

"Ja mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila - i emotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", komentirala je Larisa, a Igor Barberić dodao: "Kvrc se desio i ovo si ti. Od lyricala, do paso doblea i sad ovo..."

"Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja. Bravo Marko", istaknula je Franka.

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje", pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleša plesali su lyrical

Zamjena parova prošle nedjelje nije zahvatila Bojanu Gregorić Vejzović i Gordana Vogleša jer zbog zdravstvenih razloga Bojana nije mogla trenirati i nastupiti. Stoga je Gordan imao posebnu priliku nastupiti u revijalnom dijelu emisije uz Paulu Jeričević i plesnu trupu. Ove nedjelje Bojana i Gordan vratili su se zajedničkim snagama na plesni podij.

---

---

Izlet u ratne četrdesete koji podsjeća na Pearl Harbor na scenu su nam donijeli Bojana i Gordan nakon pauze od dva tjedna.

"Lyrical je spoj baleta, suvremenog plesa i jazz dance-a. Bojana mislim da ti je ovo leglo i da si tu na svom terenu. Moram pohvaliti to što ste ovo uvježbali u vrlo kratkom vremenu, to treba nagraditi i svaka vam čast. Drago mi je da si izdržala sve probleme", istaknula je Larisa.

"Ovo je zabavan show, ali mislim da je zgodno vidjeti kako svatko od kandidata ima nešto na čemu radi. Kod tebe je to poletjeti, pustiti da se desi, a kod tebe se to večeras dogodilo i samo tako dalje. Bravo", dodao je Igor Barberić.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj su emisiji plesali jive

Asim Ugljen već je dobio titulu onoga koji je promijenio najviše plesnih partnerica u ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama“, a u izazovu zamjene parova nastupio je uz novu mentoricu Helenu Janjušević. Ove nedjelje Asim i Nika Jelić ponovno su se spojili na plesnom podiju.

---

---

U smjeru šljokica, gela u kosi i kožnih jakni odveli su nas Asim i Nika u pedesete godine.

"Asime moj ja bih tako htjela reći da je ovo bilo dobro, ali jedino što mogu reći je da mi je jako drago što ste došli do ovdje. Više od pola ste prevalili i to je uspjeh. Ostala bih na onom - to je bilo brutalno", istaknula je Larisa, a Igor Barberić je nadopunio: "Kad si plesao sambu bilo je priče da ti je to najgori ples, a nažalost mislim da je ovo došlo u razinu s tom sambom."

"Asime ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Mislim da Niki treba dati jednu desetku za mentorstvo. Iza sebe imaš nekoliko dobrih natupa, a složila bih se s Larisom da je jedan dio bio top", komentirala je Franka.

"Ja mislim da je tvoj ples večeras bio odličan i mislim da ćeš ti ući u anale plesa s ovim plesom večeras", rekao je Marko Ciboci na čije riječi su svi ostali zatečeni - a zatim je Marko na ocjenjivanju pokazao ocjenu 1.

Osvojili su 17 bodova žirija.

Jelena Perić i Marko Mrkić plesali su cha cha cha.

Jedan od novopečenih parova prošle nedjelje bili su Jelena Perić i Alan Walme. "Ova zamjena parova se pokazuje kao dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super“, komentirao je njihov nastup Igor Barberić. Ove nedjelje Jelena se vratila u plesni zagrljaj mentoru Marku Mrkiću koji iz prošle emisije donosi velika dva boda prednosti.

---

---

U raspojasane šezdesete odveli su nas Jelena i Marko ove nedjelje.

"Vi ste se već pokazali do sada kao par koji zajedno napreduje, a meni si danas čak za nijansu bila bolja od Marka. Hoću pohvaliti i Marka kao mentora jer uvijek blistaš", pohvale je redala Larisa. "Marko je možda donio dva boda iz prošle epizode, ali ti si donijela večeras pregršt toga za prolaz dalje. Bravo", kratak i jasan bio je Igor Barberić.

"Ti si se skroz nešto bunila oko ovog plesa, a mislim da si ti zapravo onaj štreber koji uvijek dobije pet. Kombinacija pokreta, fokus i balans to je to", komentirala je Franka. "Ja bih se složio s Larisom vezano za mentorstvo. Večeras si izgledala bolje od mentora što je apsolutna pohvala mentoru. Kao što je Franka rekla jedan od boljih cha cha cha", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su velikih 38 bodova žirija te uz dva dodatna boda od prošle emisije - 40 bodova.

Albina i Mario Ožbolt plesali su cha cha cha.

Pjevačica Albina u zamjeni je parova trenirala s mentorom Markom Mrkićem uz kojega je osvojila najbolje bodove žirija i gledatelja. Time je osvojila velika dva dodatna boda koja nosi sa sobom u ovaj tjedan mentoru Mariu Ožboltu. Žiri je Albinu pohvalio za fluidnost, razigranost i rasplesanost kroz cijeli podij te istaknuo prošli nastup kao njen najbolji dosad.

---

---

"Moram priznati da me ova današnja izvedba nije toliko oduševila kao one zadnja dva puta. Nekako jednostavno mi je falilo fokusa i malo je prošla izvedba pored mene, ali bit će bolje ubuduće", komentirala je Larisa.

"Ja se ne bih složio s tim dijelom. Gledam i razmišljam si koji napredak Albine od prvi puta", kratko je prokomentirao Igor Barberić, a Franka je dodala: "Meni se jako svidio ovaj koncept. Imala si super čvrste i stabilne noge. Bili ste lepršavi. Imam osjećaj da si se više dala u prošlotjednu izvedbu. U svaki ples se trebaš istim žarom dati."

Osvojili su 31 bod žirija uz dva dodatna Albinina boda iz prošle emisije to je 33.

Filip Vidović i Paula Jeričević plesali su lyrical

Budući da se Filip Vidović ozlijedio u emisiji koja je bila posvećena ljubavi, prošloga tjedna nije mogao nastupati. Stoga njegova mentorica Paula Jeričević nije sudjelovala u zamjeni parova, nego je imala priliku nastupiti u revijalnom dijelu uskrsnog specijala uz Gordana Vogleša i plesnu trupu. Ove nedjelje Filip i Paula opet su udružili snage na plesnom podiju i privukli sve poglede.

---

---

U zvjezdane devedesete odvela nas je zvijezda koja još vuče ozljedu s nastupa. 

"Filipe neizmjerno mi je drago što si se vratio jer mislim da si zlato koje ovaj showa ne smije izgubiti. Tvoja hrabrost i upornost što večeras uopće plešeš s nama se treba nagraditi. Bravo", pohvalila je Franka Filipov povratak na scenu nakon ozljede.

"Ti si dokaz da stvarno treba stisnuti zube i napraviti sve na jednoj nozi ako je potrebno. Ja znam kako je to u kazalištu, a takav je bio i ovaj ples - show must go on. A ono najvažnije imate - to je taj plesni odnos koji je neprocjenjiv", istaknula je Larisa.

"Vidi se da si imao bojazan prilikom plesa što je sasvim prirodno nakon ozljede. Pohvalio bih što se vidi da si izašao iz svoje komfor zone ovim plesom večeras", pohvalio ih je Marko Ciboci.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Sandi Pego i Helena Janjušević plesali su sambu

Sandiju Pegu nikada ne manjka energije, a to je pokazao i prošle nedjelje uz novu mentoricu Gabrielu Pilić s kojom je plesao quickstep. "Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to“, pohvale za njihov ples redao je Marko Ciboci. Nakon kratkog izleta s drugom mentoricom Sandi se vratio svojoj mentorici Heleni Janjušević.

---

---

Večerašnjim nastup Sandi i Helena odveli su nas u budućnost.

"Što se tebe tiče možda će Ciboci imati neke primjedbe. Ovo je bio sambastičan Sandi, fantastična samba", kratko je započeo Igor Barberić, a nastavila i Larisa: "Lijepo ste to otplesali, bilo je dinamično, bilo je vatreno. Mislim da je ovo dobro odrađeno, konkretno i bravo."

"S kao Sandi, s kao samba - mislim da je ovo dobitna kombinacija večeri. Bili ste fenomenalni", simbolična je bila Franka dok je Marko Ciboci dodao: "Kad sam čuo da plešeš sambu pomislio sam kako će to izgledati, ali uopće nisam imao potrebe za tim. Uskladio si svoju energiju s energijom sambe i ovo je bila nekakva verzija TikTok sambe ja bih rekao."

Osvojili su 36 bodova žirija.

U eliminacijama su se našla tri para - Asim i Nika, Albina i Mario te Domenica i Alan, a žiri je odlučio spasiti Domenicu i Alana. Nakon glasanja publike, par koji je osvojio manje glasova i tako napustio show 'Ples sa zvijezdama' su Asim i Nika.

 

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SEDMA EPIZODA"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"11830"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"63","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => SEDMA EPIZODA 0 11830 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-04-24 18:13:48 [created_by] => 3265 [created_by_alias] => MOZAIK SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-04-25 06:34:09 [modified_by] => 3265 [publish_up] => 2022-04-24 21:12:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1604 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/04\/24\/21777558.png"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Screenshot Youtube"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Oprostili smo se s Asimom i Nikom\u00a0<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"641x414","hd_21777558_1920.png":"1920x1080","k_21777558_1280.png":"1280x1280","k_21777558_1024.png":"1024x1024","k_21777558_640.png":"640x640","k_21777558_480.png":"480x480","k_21777558_340.png":"340x340","k_21777558_220.png":"220x220","o_21777558_1280.png":"1280x826","o_21777558_1024.png":"1024x661","o_21777558_640.png":"640x413","o_21777558_480.png":"480x310","o_21777558_340.png":"340x219","o_21777558_220.png":"220x142","h_21777558_1280.png":"1280x854","h_21777558_1024.png":"1024x683","h_21777558_640.png":"640x427","h_21777558_480.png":"480x320","h_21777558_340.png":"340x227","h_21777558_220.png":"220x147","pp_21777558_1280.png":"1006x1280","pp_21777558_1024.png":"805x1024","pp_21777558_640.png":"503x640","pp_21777558_480.png":"377x480","pp_21777558_340.png":"267x340","pp_21777558_220.png":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38168096 Threads: 3 Questions: 7083945037 Slow queries: 3297342 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 607994350 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/iz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana-1187029 [printLink] => /scena/showbiz/iz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana-1187029?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 674583 [name] => Ples Sa Zvijezdama 2022. [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-04-18 15:30:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ples-sa-zvijezdama-2022 [link] => /tag/ples-sa-zvijezdama-2022 ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ ispali Asim Ugljen i Nika Jelić: jedini su dobili jedinicu i to od Marka Cibocija; Žiri ne da Domenicu i Alana [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3265 [name] => Mirjana Rašević [username] => mirjana.rasevic [email] => mirjana.rasevic@slobodnadalmacija.hr [password] => $2y$10$ybi.8PmdOE9kATMLdbKA5OXNbfz0CUYEj2xg4zHpdTxcutQmU3/Ki [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => {"admin_style":"","admin_language":"","language":"","editor":"","timezone":""} [groups] => Array ( [3] => 3 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [admin_style] => [admin_language] => [language] => [editor] => [timezone] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/mirjana-rasevic-3265 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1779 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eee334e85b86392cbd91aec3866d1e82?s=100&default=https%3A%2F%2Ff01.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/04/24/21777558.png [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Screenshot Youtube [mainImageDesc] =>

Oprostili smo se s Asimom i Nikom 

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/04/24/21777558.png [title] => Screenshot Youtube

Oprostili smo se s Asimom i Nikom 

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Ove nedjelje natjecatelji ''Plesa sa zvijezdama'' proveli su  nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest. Show je bio ispunjen sjajnom i raznolikom glazbom, a i spektakularni kostimi i frizure također su doprinijeti ovom plesnom putovanju kroz vrijeme.

Pedro Soltz i Valentina Walme plesali su bečki valcer

Prošloga tjedna Pedro Soltz bio je spriječen nastupiti u specijalu zamjene parova "Plesa sa zvijezdama“, dok je Valentina Walme imala priliku prvi put javno nastupiti s Markom Petrićem, partnerom izvan malih ekrana. Zapalili su plesni podij i osvojili 36 bodova žirija. Sad su Pedro i Valentina opet udružili svoje snage i oduševili.

---

---

"Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si izgledao kao da poskakuješ. Bečki valcer je kraljevski ples pa sam očekivao nekog kralja ili princa, a dobio sam cara koji je gol", slikovit je bio Marko Ciboci. Igor Barberić je istaknuo pozitivnu Pedrovu stranu da svakog puta zgrabi nastup kako treba.

Franka je dodala: "Možda večeras nije bila najbolja tvoja izvedba, ali kad si nas naviknuo svaki put na najbolje." Larisu Lipovac Navojec su vratili u vrijeme dvorskih balova kad je postojao bonton i lijepi maniri. Istaknula je i kako se vidi da su imali pauzu u treninzima, ali imaju povezanost koja se njoj jako dopala.

Osvojili su 34 boda žirija.

Domenica i Alan Walme plesali su quickstep

U prošloj emisiji uživo jedan od novopečenih parova bili su Domenica i Mario Ožbolt. "Te tvoje noge su sve duže i duže iz emisije u emisiju. Mislim da si ti pravi dokaz kako se plesom postiže vretenasto tijelo. Već sam prije spomenula da si ti mali dijamant koji raste i to bih svakako htjela pohvaliti“, komentirala je Larisa. Njen mentor Alan Walme prošloga tjedna zaplesao je uz Jelenu Perić, a ove nedjelje Domenica i Alan ponovno su zajedno na plesnom podiju.

---

---

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta - bučne dvadesete na scenu su nam donijeli Domenica i Alan. 

"Sljedeća stvar što bi trebala malo paziti je sinkronizacija u prijenosu težine, ali to je puno manji problem. Ovo je za mene tvoja najbolja predstava do sada", pohvale je redao Marko Ciboci, a ostatak žirija jedva je dočekao složiti se s njim u tome. 

"Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija", istaknula je Franka.

"Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste nas u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem", komentirala je Larisa .

Osvojili su 36 bodova žirija. 

Marko Petrić i Gabriela Pilić plesali su quickstep

Glumac Marko Petrić u prošlotjednoj zamjeni parova plesao je sa svojom partnericom iz privatnog života Valentinom Walme, a Gabriela Pilić bila je na plesnom izletu sa Sandi Pegom. Iz uloga novopečenih parova ove nedjelje opet su se vratili u svoje standardne parove i kombinacije te zablistali u plesnom vremeplovu.

---

---

Marko je igrao nekoliko uloga iz različitih epoha pa mu ova tematika nije nepoznata, a Gabrieli su tridesete najbolje razdoblje zbog mode, stila i make up-a.

"Ja mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila - i emotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", komentirala je Larisa, a Igor Barberić dodao: "Kvrc se desio i ovo si ti. Od lyricala, do paso doblea i sad ovo..."

"Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja. Bravo Marko", istaknula je Franka.

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje", pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleša plesali su lyrical

Zamjena parova prošle nedjelje nije zahvatila Bojanu Gregorić Vejzović i Gordana Vogleša jer zbog zdravstvenih razloga Bojana nije mogla trenirati i nastupiti. Stoga je Gordan imao posebnu priliku nastupiti u revijalnom dijelu emisije uz Paulu Jeričević i plesnu trupu. Ove nedjelje Bojana i Gordan vratili su se zajedničkim snagama na plesni podij.

---

---

Izlet u ratne četrdesete koji podsjeća na Pearl Harbor na scenu su nam donijeli Bojana i Gordan nakon pauze od dva tjedna.

"Lyrical je spoj baleta, suvremenog plesa i jazz dance-a. Bojana mislim da ti je ovo leglo i da si tu na svom terenu. Moram pohvaliti to što ste ovo uvježbali u vrlo kratkom vremenu, to treba nagraditi i svaka vam čast. Drago mi je da si izdržala sve probleme", istaknula je Larisa.

"Ovo je zabavan show, ali mislim da je zgodno vidjeti kako svatko od kandidata ima nešto na čemu radi. Kod tebe je to poletjeti, pustiti da se desi, a kod tebe se to večeras dogodilo i samo tako dalje. Bravo", dodao je Igor Barberić.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Asim Ugljen i Nika Jelić u sedmoj su emisiji plesali jive

Asim Ugljen već je dobio titulu onoga koji je promijenio najviše plesnih partnerica u ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama“, a u izazovu zamjene parova nastupio je uz novu mentoricu Helenu Janjušević. Ove nedjelje Asim i Nika Jelić ponovno su se spojili na plesnom podiju.

---

---

U smjeru šljokica, gela u kosi i kožnih jakni odveli su nas Asim i Nika u pedesete godine.

"Asime moj ja bih tako htjela reći da je ovo bilo dobro, ali jedino što mogu reći je da mi je jako drago što ste došli do ovdje. Više od pola ste prevalili i to je uspjeh. Ostala bih na onom - to je bilo brutalno", istaknula je Larisa, a Igor Barberić je nadopunio: "Kad si plesao sambu bilo je priče da ti je to najgori ples, a nažalost mislim da je ovo došlo u razinu s tom sambom."

"Asime ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Mislim da Niki treba dati jednu desetku za mentorstvo. Iza sebe imaš nekoliko dobrih natupa, a složila bih se s Larisom da je jedan dio bio top", komentirala je Franka.

"Ja mislim da je tvoj ples večeras bio odličan i mislim da ćeš ti ući u anale plesa s ovim plesom večeras", rekao je Marko Ciboci na čije riječi su svi ostali zatečeni - a zatim je Marko na ocjenjivanju pokazao ocjenu 1.

Osvojili su 17 bodova žirija.

Jelena Perić i Marko Mrkić plesali su cha cha cha.

Jedan od novopečenih parova prošle nedjelje bili su Jelena Perić i Alan Walme. "Ova zamjena parova se pokazuje kao dobra stvar. Bila si čokoladni uskršnji bombončić. Uopće se nije vidjelo da ima nekih problema, stvarno super“, komentirao je njihov nastup Igor Barberić. Ove nedjelje Jelena se vratila u plesni zagrljaj mentoru Marku Mrkiću koji iz prošle emisije donosi velika dva boda prednosti.

---

---

U raspojasane šezdesete odveli su nas Jelena i Marko ove nedjelje.

"Vi ste se već pokazali do sada kao par koji zajedno napreduje, a meni si danas čak za nijansu bila bolja od Marka. Hoću pohvaliti i Marka kao mentora jer uvijek blistaš", pohvale je redala Larisa. "Marko je možda donio dva boda iz prošle epizode, ali ti si donijela večeras pregršt toga za prolaz dalje. Bravo", kratak i jasan bio je Igor Barberić.

"Ti si se skroz nešto bunila oko ovog plesa, a mislim da si ti zapravo onaj štreber koji uvijek dobije pet. Kombinacija pokreta, fokus i balans to je to", komentirala je Franka. "Ja bih se složio s Larisom vezano za mentorstvo. Večeras si izgledala bolje od mentora što je apsolutna pohvala mentoru. Kao što je Franka rekla jedan od boljih cha cha cha", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su velikih 38 bodova žirija te uz dva dodatna boda od prošle emisije - 40 bodova.

Albina i Mario Ožbolt plesali su cha cha cha.

Pjevačica Albina u zamjeni je parova trenirala s mentorom Markom Mrkićem uz kojega je osvojila najbolje bodove žirija i gledatelja. Time je osvojila velika dva dodatna boda koja nosi sa sobom u ovaj tjedan mentoru Mariu Ožboltu. Žiri je Albinu pohvalio za fluidnost, razigranost i rasplesanost kroz cijeli podij te istaknuo prošli nastup kao njen najbolji dosad.

---

---

"Moram priznati da me ova današnja izvedba nije toliko oduševila kao one zadnja dva puta. Nekako jednostavno mi je falilo fokusa i malo je prošla izvedba pored mene, ali bit će bolje ubuduće", komentirala je Larisa.

"Ja se ne bih složio s tim dijelom. Gledam i razmišljam si koji napredak Albine od prvi puta", kratko je prokomentirao Igor Barberić, a Franka je dodala: "Meni se jako svidio ovaj koncept. Imala si super čvrste i stabilne noge. Bili ste lepršavi. Imam osjećaj da si se više dala u prošlotjednu izvedbu. U svaki ples se trebaš istim žarom dati."

Osvojili su 31 bod žirija uz dva dodatna Albinina boda iz prošle emisije to je 33.

Filip Vidović i Paula Jeričević plesali su lyrical

Budući da se Filip Vidović ozlijedio u emisiji koja je bila posvećena ljubavi, prošloga tjedna nije mogao nastupati. Stoga njegova mentorica Paula Jeričević nije sudjelovala u zamjeni parova, nego je imala priliku nastupiti u revijalnom dijelu uskrsnog specijala uz Gordana Vogleša i plesnu trupu. Ove nedjelje Filip i Paula opet su udružili snage na plesnom podiju i privukli sve poglede.

---

---

U zvjezdane devedesete odvela nas je zvijezda koja još vuče ozljedu s nastupa. 

"Filipe neizmjerno mi je drago što si se vratio jer mislim da si zlato koje ovaj showa ne smije izgubiti. Tvoja hrabrost i upornost što večeras uopće plešeš s nama se treba nagraditi. Bravo", pohvalila je Franka Filipov povratak na scenu nakon ozljede.

"Ti si dokaz da stvarno treba stisnuti zube i napraviti sve na jednoj nozi ako je potrebno. Ja znam kako je to u kazalištu, a takav je bio i ovaj ples - show must go on. A ono najvažnije imate - to je taj plesni odnos koji je neprocjenjiv", istaknula je Larisa.

"Vidi se da si imao bojazan prilikom plesa što je sasvim prirodno nakon ozljede. Pohvalio bih što se vidi da si izašao iz svoje komfor zone ovim plesom večeras", pohvalio ih je Marko Ciboci.

Osvojili su 36 bodova žirija.

Sandi Pego i Helena Janjušević plesali su sambu

Sandiju Pegu nikada ne manjka energije, a to je pokazao i prošle nedjelje uz novu mentoricu Gabrielu Pilić s kojom je plesao quickstep. "Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to“, pohvale za njihov ples redao je Marko Ciboci. Nakon kratkog izleta s drugom mentoricom Sandi se vratio svojoj mentorici Heleni Janjušević.

---

---

Večerašnjim nastup Sandi i Helena odveli su nas u budućnost.

"Što se tebe tiče možda će Ciboci imati neke primjedbe. Ovo je bio sambastičan Sandi, fantastična samba", kratko je započeo Igor Barberić, a nastavila i Larisa: "Lijepo ste to otplesali, bilo je dinamično, bilo je vatreno. Mislim da je ovo dobro odrađeno, konkretno i bravo."

"S kao Sandi, s kao samba - mislim da je ovo dobitna kombinacija večeri. Bili ste fenomenalni", simbolična je bila Franka dok je Marko Ciboci dodao: "Kad sam čuo da plešeš sambu pomislio sam kako će to izgledati, ali uopće nisam imao potrebe za tim. Uskladio si svoju energiju s energijom sambe i ovo je bila nekakva verzija TikTok sambe ja bih rekao."

Osvojili su 36 bodova žirija.

U eliminacijama su se našla tri para - Asim i Nika, Albina i Mario te Domenica i Alan, a žiri je odlučio spasiti Domenicu i Alana. Nakon glasanja publike, par koji je osvojio manje glasova i tako napustio show 'Ples sa zvijezdama' su Asim i Nika.

 

 

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Screenshot Youtube
Screenshot Youtube

Oprostili smo se s Asimom i Nikom 

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/iz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana-1187029 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=dc8adc266fc76f4153309707d4e7cb0084496282 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Iz+%E2%80%98Plesa+sa+zvijezdama%E2%80%98+ispali+Asim+Ugljen+i+Nika+Jeli%C4%87%3A+jedini+su+dobili+jedinicu+i+to+od+Marka+Cibocija%3B+%C5%BDiri+ne+da+Domenicu+i+Alana&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fiz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana-1187029 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fiz-plesa-sa-zvijezdama-ispali-asim-ugljen-i-nika-jelic-jedini-su-dobili-jedinicu-i-to-od-marka-cibocija-ziri-ne-da-domenicu-i-alana-1187029 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"SEDMA EPIZODA"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"11830"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"63","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizSEDMA EPIZODA

Iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ ispali Asim Ugljen i Nika Jelić: jedini su dobili jedinicu i to od Marka Cibocija; Žiri ne da Domenicu i Alana

Piše MOZAIK SD
24. travnja 2022. - 23:12

Ove nedjelje natjecatelji ''Plesa sa zvijezdama'' proveli su  nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest. Show je bio ispunjen sjajnom i raznolikom glazbom, a i spektakularni kostimi i frizure također su doprinijeti ovom plesnom putovanju kroz vrijeme.

Pedro Soltz i Valentina Walme plesali su bečki valcer

Prošloga tjedna Pedro Soltz bio je spriječen nastupiti u specijalu zamjene parova "Plesa sa zvijezdama“, dok je Valentina Walme imala priliku prvi put javno nastupiti s Markom Petrićem, partnerom izvan malih ekrana. Zapalili su plesni podij i osvojili 36 bodova žirija. Sad su Pedro i Valentina opet udružili svoje snage i oduševili.

"Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 07:46