StoryEditorOCM
ShowbizTOM CRUISE

Hollywoodska zvijezda prisno se družila s 25 godina mlađom djevojkom, kćeri poznatog ruskog zastupnika

Piše SCENA SD
13. prosinca 2023. - 13:25

Tom Cruise (61) uočen je kako se mazi na zabavi u londonskom Mayfairu s  ruskom bogatašicom Elsinom Khayrovom (36), kćeri poznatog ruskog zastupnika i bivše supruge oligarha Dmitrija Cetkova koji trguje dijamantima.

- Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsjednut njom – rekao je neimenovani izvor za “Daily Mail”, koji je i sam bio na zabavi, za koju ističe da je skoro u potpunosti bila sačinjena od ruskih zvanica. Izvor je potvrdio i da se par pojavio na zabavi navečer oko 21 sat, te da su plesali cijelu noć i napustili zabavu tek u ranim jutarnjim satima.

image

Elsina Khayrova

Instagram/Elsina Khayrova

Na zabavi je Tom bio vrlo prijateljski raspoložen prema svima: stalno su tražili da se fotografira sa njim, ali ih je on stalno ljubazno odbijao. Na kraju je DJ na ruskom morao objaviti kako gospodin Tom Cruise ne želi nikakvo fotografiranje.

Elsina, inače britanska državljanka, ranije je bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cetkova, sa kojim je imala nevjerovatno bogatstvo – vilu vrijednu 22 milijuna funti u Surreyu i kuću u Londonu od 18 milijuna funti. Supružnici su posjedovali i imanje u Dubaiju i na Cipru, te skupocjene automobile, nakit i kolekciju vrlo skupih umjetničkih djela.

Razvod Elsine i Dmitrija dospio je i na naslovne strane ruskih tabloida nakon što je ona optužena da je sakrila značajnu imovinu od svog bivšeg muža, uključujući njezinu kolekciju markiranih torbi koje su vrijedne milijune funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:16