StoryEditorOCM
ShowbizPROPAST KARIJERE

Glumac, optužen za napad na bivšu djevojku, uspio izbjeći zatvor: ‘Misli da je iznad zakona, povrijedit će i druge‘

Piše SCENA SD
9. travnja 2024. - 12:26

Slavni glumac Jonathan Majors osuđen je na godinu dana uvjetne kazne zbog napada na svoju bivšu djevojku Grace Jabbari, čime je izbjegao zatvorsku kaznu, prenosi The Sun.

34-godišnji glumac iz filma ‘Creed III‘ u prosincu prošle godine osuđen je zbog napada na 31-godišnju Jabbari na stražnjem sjedalu taksija u ožujku 2023. te nanošenje fizičkih ozljeda.

Jabbari je osudila svog bivšeg partnera i rekla: "On će povrijediti i druge žene. Nije prihvatio odgovornost za svoja djela i učinit će to opet. To je čovjek koji misli da je iznad zakona. Imala sam karijeru, i vlastiti život i tijelo, a on je sve to uništio", prenosi Jutarnji list.

Glumac je 25. ožujka 2023. nazvao policiju i rekao im da se njegova tadašnja djevojka nalazi u stanu bez svijesti, zbog čega su ga uhitili, a on je tvrdio da je nevin. Suočavao se s godinu dana zatvora, a sada je odbio komentirati izricanje presude. Sudac Michael Gaffey osudio je Majorsa na uvjetnu kaznu nakon što je zaključio da optužbe ne opravdavaju zatvorsku kaznu. Naime, glumac do sada nije bio kažnjavan te nema kazneni dosje.

image

Dolazak Jonathana Majorsa na sud

Afp

Ako prekrši uvjete, bit će osuđen na godinu dana zatvora.

Njegova odvjetnica Priya Chaudhry rekla je da njezin klijent ne želi dati nikakvu izjavu koju bi njegova bivša djevojka mogla upotrijebiti protiv njega i dodala da će odraditi uvjetnu kaznu koju mu dodijelio sud, iako tvrdi da je nevin i planira uložiti žalbu.

"Uništena mu je cijela karijera. Ovo je bila najizazovnija godina u njegovom životu", rekla je za AP News.

Majors, kojemu je Marvel Studios nakon presude otkazao suradnju, tvrdio je da je njegova bivša djevojka agresivna te da je pobjesnila nakon što je na njegovom mobitelu pročitala poruku druge žene. Kako kaže, nije joj učinio ništa, već je samo pokušavao vratiti svoj mobitel i udaljiti se od Grace. Tužitelji tvrde da je u poruci pisalo: "Volio bih te sada ljubiti."

Majors je navodno odgovorio tako što je povukao Jabbari za prst, zavrnuo joj ruku iza leđa i udario je po licu u pokušaju da dohvati svoj mobitel, tvrdi se u tužbi. Jabbarini odvjetnici tvrde da ju je bivša Marvelova zvijezda ostavila u ‘neopisivim bolovima‘ nakon tog incidenta, uključujući razderotinu na stražnjem dijelu uha, modrice i slomljeni prst.

Jabbari je rekla poroti da je Majors manipulirao njome te joj prijetio da će se ubiti. Također je navela da je pretrpjela dvije godine verbalnog zlostavljanja prije nego što su prekinuli.

image

Majors na nedavnom oscarovskom partyju

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:19