StoryEditorOCM
Showbizglazbeni spektakl

Gibonni je hit u Beogradu: rasprodao koncert, zakazan mu je drugi u Štark areni u koju stane preko 18 tisuća ljudi!

Piše SCENA SD
22. kolovoza 2023. - 12:56

Zbog velikog interesa publike jedan od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika regionalne glazbene scene Zlatan Stipišić Gibonni održat će još jedan koncert u Beogradu 22. listopada u Štark areni, piše blic.rs.

Gibonni je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mljeko proliveno‘ s aktualnog izdanja ‘U po‘ ure‘. Pjesma je već naišla na odobravanje na Gibonnijevim rasprodanim koncertima diljem regije, a sigurni smo da će tako biti i kod beogradske publike na koncertima 20. i 22. listopada u Štark areni u koju stane preko 18 000 posjetitelja, s početkom u 20 sati.

image
Davor Pongracic/Cropix

Brojne nagrade publike i struke, rasprodani koncerti diljem regije i vjerna raspjevana publika potvrđuju uspjeh njegove višedesetljetne karijere, ali kako sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava najbolja je potvrda da je ono što radi dobro. "Tempera", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Judi, ziri i beštimje"... samo su neke od onih pjesama zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte koji su uvijek posebni.

Gibonni je posljednji put u Beogradu nastupio 2016. godine u Sava centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodana koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:52