StoryEditorOCM
Showbizimaju petero djece

Georgina i Ronaldo, iako nisu službeno vjenčani, imaju ugovor u slučaju da prekinu, evo koliko bi joj novaca išlo

Piše M. Č.
14. lipnja 2023. - 07:00

Još je nije odveo pred oltar, a pitanje je i hoće li, ali i ako njihova veza bude prekinuta, Georgina Rodriguez neće ostati be prebijene pare.

Naime, 29-godišnja partnerica slavnog portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, sada člana kluba Al-Nassr iz Saudijske Arabije, ima "neoboriv" ugovor poput onih predbračnih, prema kojemu bi do kraja života dobivala mjesečnu alimentaciju od sto tisuća eura.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez imaju petero djece

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp

Uz to bi u njezino vlasništvo, prema pisanju španjolskih medija, prešla i obiteljska kuća u Madridu u kojoj su s djecom živjeli dok je Cristiano igrao za Real.

Georgina i Cristiano zajedno su od lipnja 2016. godine, upoznali su se dok je ona radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu, ona je kasnije rekla kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Manekenka, influencerica i zvijezda Netflixove dokumentarne serije "Ja sam Georgina" s Ronaldom ima dvoje djece, kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu. Goergina je, premda nije biološka, zakonski majka i ostaloj Cristianovoj djeci, najstarijem sinu Cristianu Junioru i blizancima Evi i Mateu, koje je rodila surogat majka.

image

Cristiano i Georgina s djecom na njegovom predstavljanju u novom klubu Al-Nassr iz Saudijske Arabije u siječnju ove godine

Jorge Ferrari/Afp

Nogometna zvijezda i njegova dugogodišnja partnerica trebali su biti roditelji ukupno šestero djece, ali su u travnju prošle godine doživjeli tragediju kad Bellin brat blizanac nije preživio nakon rođenja.

Cristiano je svojevremeno rekao kako želi imati sedmero djece, prema broju kojeg tijekom karijere nosi na dresu. Sada ih imaju petero, pa još ima izgleda da ostvari i tu svoju želju.

image

Georgina i Cristiano u vezi su od 2016. godine

Javier Soriano/Afp

Premda nisu službeno vjenčani, Cristiano i Georgina su izuzeti od saudijskih zakona prema kojima nevjenčani par ne smije živjeti zajedno. Ronaldo je u siječnju ove godine prešao u Al-Nassr potpisavši ugovor koji će mu, prema medijskim špekulacijama, godišnje donositi 200 milijuna eura.

image

Georgina na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu

Daniele Cifala/Nurphoto Via Afp

Inače, bogatstvo 38-godišnjeg nogometaša trenutačno se procjenjuje na oko 500 milijuna dolara, pa ima komentara i kako je Georgina, Španjolka argentinskog porijekla, mogla i bolje proći pri ugovaranju alimentacije u slučaju raskida njihove veze.

No, ako se jednog dana vjenčaju, vjerojatno će potpisati klasični predbračni ugovor čiji će uvjeti za nju možda biti povoljniji od sadašnjih. Naročito ako budu imali još djece...

image

Georgina Rodriguez na venecijanskom filmskom festivalu 2018. godine

Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp
image

Tijekom filmskog festivala u Cannesu Georgina je bila i na gala priredbi posvećenoj prikupljanju sredstava za borbu protiv AIDS-a

Patricia De Melo Moreira/Afp
image

Ukoliko se njezina veza s Ronaldom raskine, Georgina će do kraja života dobivati alimentaciju od sto tisuća eura mjesečno

Valerie Macon/Afp
image

Georgina Rodriguez

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:08