StoryEditorOCM
ShowbizKAOS NA SUĐENJU

Bivša asistentica tužila De Nira za 11,2 milijuna eura: ‘Tražio je da ga češkam po leđima‘, njegova partnerica vrijeđala

Piše I.P.
9. studenog 2023. - 19:36

Na suđenju proslavljenom glumcu u New Yorku porota će odlučiti mora li Robert De Niro (80) platiti 11,2 milijuna eura bivšoj asistentici Graham Chase Robinson (41) koja ga je tužila za seksualnu diskriminaciju. Robinson je tužbu podnijela u listopadu 2019. Tvrdi da ju je De Niro tjerao da radi stereotipne ženske poslove, plaćao manje od ostalih muških kolega i tražio od nje da ga češka po leđima. Kad je to izjavila na sudu rasplakala se. Kako tvrdi, nazivao ju je pogrdnim imenima što je za nju bilo ponižavajuće i povrijedilo ju je. 

De Niro negira optužbe i uzvratio je kontratužbom kojom traži 5,6 miljuna dolara. Hollywoodska zvijezda optužuje bivšu asistenticu da je gledala televiziju tijekom radnog vremena, trošila novac za privatne potrebe i zloupotrebljavala njegovo pravo na besplatne letove.

Svjedočila je i partnerica Robera de Nira Tiffany Chen s kojom ima petomjesečnu kćer. Priznala je da je vršila pritisak na de Nira da otpusti Graham, prenosi Blic. 

image

De Niro s partnericom Tiffany Chen

Steven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Steven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

"Ako i dalje bude radila kod tebe, ti i ja ćemo imati problema", glasi poruka koju je Tiffany poslala glumcu. Robinson je došla do pozicije potpredsjednice u tvrtki Roberta de Nira, imala je godišnju plaću od 280.000 eura kad je u travnju 2019. dala otkaz.

Chen je Robinson opisala kao "opsesivnu, psihotičnu i opasnu". Bila je uznemirena što su njene privatne poruke isplivale na površinu.

Tiffany je rekla da Grace nije imala poštovanja prema njihovim planovima pa je zbog toga ona svom partneru napisala poruku: "Njeno posesivno ponašanje u kući čini mi se vrlo neugodnim". U poruci dalje piše: "Smatra da ima to pravo na osnovu zamišljene intimnosti sa tobom. Ona misli da je tvoja žena i odlučila je da bude domaćica".

"Dosta s njenim sra*ima", glasi još jedna poruka Tiffany Chen. Na pitanje da li Robinson misli da je u vezi s de Nirom, odgovorila je: "Mislim da zna da nije, ali to je ono što je ljuti jer se trudi da bude. Ona definitivno misli da je zadužena za sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:34