StoryEditorOCM
ShowbizKRISTINA ČIRJAK

Bila je stroga šefica Šprajcu, urednica je Direkta i upisala je doktorat, ali kad je doma u Dalmaciji to se ne konta: Mater me pošalje prodavat mašine i špakere!

6. ožujka 2022. - 14:00
'Kad me kupci u dućanu koji je obiteljski posao mojih vide za pultom, misle da je skrivena kamera!' - smije se Kristina  Marko Miščević/cropix

- Nakon korone i potresa: rat. I dalje zvuči nevjerojatno. Za novinare i urednike izazovan i težak period. Teško je prije svega sve te katastrofe sažeti u nekoliko televizijskih minuta i vjerodostojno prenijeti te strahote da ih svijet vidi, govori na početku razgovora RTL-ova novinarka i "friška" urednica RTL Direkta Kristina Čirjak.

- Moje prijatelje i kolege Leonu Šiljeg i Ivana Borojevića rat je zatekao u Kijevu. Iz minute u minute smo čekali bilo kakve informacije od njih i svima nam je laknulo kada je Leona poslala poruku da su prešli poljsku granicu.

Emocionalno nam je teško, ali moramo ostati profesionalni i biti koncentrirani na posao. Mene te snimke izbjeglica dodatno pogađaju jer sam i sama bila u takvoj situaciji 90-ih, kada sam morala otići iz svog doma u Polači ko...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:38