StoryEditorOCM
ShowbizNataša Tapušković

Bila je mlada, popularna glumica, a onda je donijela odluku o potpunoj promjeni karijere

Piše mozaik sd
5. svibnja 2023. - 20:14

Glumci su popularne, javne osobe čiji svaki pokret prati brojna publika. A glumica Nataša Tapušković, rođena Šolak, osvojila je publiku 1998. godine u kultnom filmu "Lajanje na zvijezde".

Iako je bila miljenica publike, odlučila je napustiti glumu i posvetiti se drugom poslu. Tada je odlučila napustiti Srbiju i otići u Italiju za vrijeme bombardiranja.

"Nisam više bila sigurna hoću li raditi ovaj posao. U mjesec i pol sam svladala jezik i zaposlila se kao dadilja u Bolonji. Nisam bila opterećena onim što sam bila ovdje. Dobro sam zarađivala, putovala. Nakon godinu dana osjetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško učiniti ništa da preživim. Ne bojim se ako nema glume, mogu se snaći i izdržati i kad nemam dovoljno novca", rekla je tada za Blic.

Nataša Tapušković se i dalje aktivno bavi glumom, a igrala je u serijama "Život je čudo", "Folk", kao i u filmovima "Šišanje" i "Spomenik Michaelu Jacksonu".

Što se privatnog života tiče, s 27 godina upoznala je Vuka Tapuškovića u kojega se zaljubila, a kasnije su se vjenčali i dobili dvije kćeri.

- Trenutno sam završila snimanje serije "Posjet" redatelja Uroša Tomića. Ne znam kada će ugledati svjetlo dana. Igram ženu iz malog vojvođanskog mjesta, koja je shvatila da joj treba neka nova sloboda, da više ne može biti ono što je prije bila. Birač, potrošač, funkcija... Čak ni funkcija/ supruga muža kojeg beskrajno voli. Osjetila je zov slobode, našla malo katarze kroz slikanje, kroz kreativnost", rekla je glumica, bivša dadilja, nedavno za Blic, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:45