StoryEditorOCM
ShowbizNova ljubav

Ante Gelo se u tajnosti razveo od supruge s kojom ima troje djece, a sada se ponovno ženi

Piše Mozaik SD
26. srpnja 2023. - 13:00

Kako doznaje Story.hr Ante Gelo, naš poznati gitarist i skladatelj, u tajnosti se razveo i ponovno se ženi. Godinama je čuvao svoj privatni život daleko od javnosti, ali dogodila mu se ljubav.

Kako Story ekskluzivno doznaje, 49-godišnji umjetnik početkom kolovoza vjenčat će se s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec, koja na nacionalnoj televiziji radi posljednje četiri godine.

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu ‘Trag u beskraju‘, koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Gelo i Petra vjenčat će se baš na Korčuli nakon ovogodišnjeg niza koncerata.

image
Lucija Ocko/Cropix

S HRT-a se dozanje kako Gelo i Petra više ne ne pokušavaju kriti svoju vezu pa ih se nerijetko može vidjeti kako izmjenjuju nježnosti na prisavskim hodnicima. Iako, kako kažu upućeni, puca od sreće, Gelo o svom intimnom životu nije htio javno govoriti.

On želi da ceremonija sklapanja braka prođe bez mnogo pompe iz obzira prema bivšoj supruzi s kojom ima troje djece. Osim toga, Gelina supruga nikad se nije javno eksponirala, niti je on o njoj ikada javno govorio. Glazbeni krugovi kažu kako je riječ o samozatajnoj ženi koja se posvetila njihovu braku i odgoju djece. Iako su imali naizgled idiličan odnos, Geli se svijet promijenio kada je na HRT-u prije nekoliko godina upoznao plavokosu Petru...

image
Lucija Ocko/Cropix

- Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav - kaže je Storyju izvor blizak paru.

Koliko ga je Petra očarala, govori i status na njegovu profilu na društvenoj mreži objavljen prije dvije godine u kojem je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta ‘Trag u beskraju‘. Posebno je tada zahvalio upravo Petri.

- Hvala Petri Topolovec na pomoći i savršenoj komunikaciji, bezbroj brojeva nazvanih, karata riješenih, brizi o glazbenicima, hvala na linkovima i komunikaciji. Hvala najljepša - napisao je preklani emotivni Gelo na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:40