StoryEditorOCM
Showbizcure detalji

Ana Gruica imala je samo jednu želju! Doznajemo što je tražila da joj poklone gosti, mogli biste se iznenaditi

Piše Scena SD
22. kolovoza 2023. - 08:30
Crkveno vjenčanje splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića u crkvi sv. Luke.Nikola Vilic/Cropix

Ana Gruica i njen suprug Boran Uglešić odavno su već u braku, građanskom, no velika im je želja bila položiti obećanja i pred oltarom. Vezati se zauvijek i pred Bogom.

Splitski psihijatar i nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske, a danas glumica, to su i učinili prošle subote u crkvi Svetog Luke u njezinom Sitnom Gornjem, odakle korijenje vuku Anini roditelji.

Na svečanosti su se okupili obitelj mladenaca i njihovi prijatelji. Među uzvanicima su bile Anine dugogodišnje prijateljice Lana Pavić, Viktorija Đonlić Rađa i Iris Livaja. Našao se tu i glumac i pjevač Ivan Perkušić, Anin kolega, kao i modni kreator Ivica Skoko koji je Gruici napravio haljinu za prvi ples uz Ninin hit Dani i godine.

image

Ivica Skoko

Nikola Vilic/Cropix

Onu u kojoj je stala pred oltar stvorila je dizajnerica Matija Vuica, koja je također bila prisutna na vjenčanju.

A kako smo doznali, Ana je od svih gostiju imala samo jednu molbu kad su u pitanju pokloni.

- Nije htjela da joj se ništa kupuje, nego je sve koji su došli zamolila da njoj i Boranu daju novac - kaže nam naš izvor blizak Gruici.

image

Lana Pavić sa suprugom.

Nikola Vilic/Cropix

Svečana se večera održala u popularnoj Šumici, u restoranu Maestro na splitskim Bačvicama.

Uzvanici su uživali u vrhunskim ribljim i mesnim specijalitetima te desertima, a za zabavu je do ranih jutarnjih sati bio zadužen Milan Terze. Posebno oduševljenje izazvao je nastup naše glazbene dive Zorice Kondže, a mladenki je iz srca zapjevao i prijatelj Ivo Perkušić. Sjajnu plesnu točku izveli su prvaci baleta HNK Split, a točno u ponoć svi gosti su upalili prskalice za 8. rođendan Anina sina Marata Ivana, kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, doznao je In Magazin.

image

Crkveno vjenčanje splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića u crkvi sv. Luke.

Nikola Vilic/Cropix

Svega par dana prije svog velikog dana glumica se ironično osvrnula na ‘sezonu kiselih krastavaca‘, komentirajući na društvenim mrežama kako se više ne može niti osunčati na muletu, a da se pri tom čitatelji, pratitelji, kritičari ne zapitaju - zašto.

- Izbacila je svoju straž… U prvi plan straž… Pokazala je straž… - poigrala se riječima osvrčući se na činjenicu kako je kod nas i dalje bauk biti snimljen na javnoj plaži, u kupaćem kostimu.

image

Boran Uglešić i Ana Gruica

Ante Cizmic/Cropix

Podsjećamo kako su se Ana i Boran vjenčali prije pet godina na Šolti, u civilnom obredu, jer je Uglešić još uvijek bio u crkvenom braku. Upravo je nedavno dobio ‘crkveni razvod‘, prošao je dokazni postupak kojim se utvrđuje da brak nije sklopljen valjano, stoga je dobio poništenje braka od prve supruge Dijane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:36