StoryEditorOCM
ŽivotINSTITUCIJE ZAKAZALE

Žena se javila Severini: pobjegla je iz Hercegovine jer je otac seksualno zlostavljao njihove dvije kćeri

Piše MOZAIK SD
30. siječnja 2024. - 16:19

Na Severininom Instagram računu osvanula je nova objava koja je zaintrigirala sve. Naime, pjevačica je odlučila ukazati na slučajeve u kojima su, kako ona tvrdi, institucije zakazale. Tako je na svome Instagram profilu podijelila dio priloga Nove TV u kojemu jedna majka dviju djevojčica optužuje njihovog oca za seksualno zlostavljanje.

"Molim vas da poslušate ovu ženu. U prilogu je zamagljena, jer se ‘straha nauživala…‘ Ona je jedna od žena koje mi se javljaju još od 2019. godine. Pobjegla je iz Hercegovine, jer je otac seksualno zlostavljao njihove dvije kćeri, koje su o tome svjedočile pred psihologom, o čemu postoji video zapis. Djetetu od 5 godina ‘tata je stavljao prst dole‘. Ne sumnjajte, otac je moćan tamo gdje su živjele. Majka je pobjegla s djecom u Zagreb.

I usprkos svjedočenjima djeteta, Poliklinika za zaštitu djece i mladih u Zagrebu je, zna se u čije vrijeme, odbacila snimke svjedočenja djece optužujući i njih i majku da lažu, pozivajući se na nepriznatu tzv. doktrinu o otuđenju te zaključuju da se djeca moraju vratiti ocu.

Kako je bivša ravnateljica s nepriznatom doktrinom 20 godina indoktrinirala i penetrirala i obučavala socijalne radnike, vještake, policiju, odvjetništvo i sudove, majci djece se sada sudi u BiH, a hrvatske institucije su joj nekoliko puta slale ovrhe za djecu. Hej ljudi, OVRHU za DJEVOJČICE da idu ZLOSTAVLJAČU.

Istraživačka novinarka Jelena Jindra na portalu H-alter napravila je brojne intervjue sa žrtvama i analize mnogih odluka i presuda vještaka i sudova “nemoćnih i malih ženica”, koje je sve zajedno nazvala Laura, po talijanskoj Lauri Massaro, žrtvi sustava koja je bila povod najvećih demonstracija u Italiji upravo protiv sporne doktrine o otuđenju.

I što ćemo sad?

Sad ćemo pomoći toj ženi, slažete li se? Molim one koji još mogu pomoći, dok ne bude prekasno, prepoznat će se koji, mislim na institucije, da naprave ozbiljan nadzor u njezinom slučaju i osiguraju spokoj tim djevojčicama i njihovoj majci u Hrvatskoj.

Slažete li se?", završila je svoju objavu Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:35