StoryEditorOCM
ŽivotUSUDIO SE

Žena izbacila svog supruga iz rađaonice zbog igranja igrica na mobitelu i razgovora s prijateljima

Piše MOZAIK SD
9. kolovoza 2023. - 07:31

Većina žena kada dobije trudove želi da je njezin partner uz nju. Posljednja stvar koju žena, koja je u bolovima i koja će roditi bebu, treba je muškarac od kojeg uopće neće imati koristi.

Nakon što je bila u trudovima 26 sati, jedna je korisnica Reddita odlučila izbaciti muža iz rađaonice. U postu na Redditu napisala je:

"Bila sam u trudovima 26 sati i bila sam u velikim bolovima jer nisam uzimala epiduralnu. Moj suprug je stalno bio na mobitelu igrajući igre ili razgovarajući sa svojim prijateljima koji su bili jako glasni. Kad bih ga zamolila da spusti slušalicu, poklopio bi mobitel i onda bi 10 minuta kasnije nazvao opet."

"Bila sam jako iznervirana i rekla sam mu da ako želi razgovarati sa svojim prijateljem to može učiniti negdje drugdje kako bih mogla biti u bolovima u miru", dodala je u svojoj objavi.

image
Shutterstock

Nakon stalnih telefonskih poziva i FaceTime poziva svekrve, buduća majka to jednostavno više nije mogla podnijeti.

Kada je medicinska sestra ušla u sobu primjetila je da je trudnica iznervirana.

"Ona na kraju izbaci mog muža, a on zauzvrat propusti rođenje naše prvorođene kćeri jer je napustio bolnicu jer je bio poludio što ga je sestra izbacila iz sobe."

"Odbio je doći vidjeti svoju kćer nakon toga jer je bio ljut na mene što sam ga izbacila, moja svekrva koja me posjetila u bolnici nije prestajala govoriti o tome kako sam tako loša supruga što sam uklonila muža iz sobe."

Suprug je to još dugo vremena spominjao, podsjećajući je da je ONA uništila trenutak zbližavanja s njegovom kćeri i kako joj to nikada neće oprostiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 01:28