StoryEditorOCM
ŽivotNISU PREMALI

William i Kate ‘prelomili‘ nakon dugog razmišljanja: uoči pogreba kraljice Elizabete donijeli važnu odluku, sve su im sugerirali savjetnici

19. rujna 2022. - 07:50
William, George, Charlotte i Kate nakon mise zahvalnosti za princa Philipa, koja je održana u Westminsterskoj opatiji koncem ožujka, nepunu godinu nakon njegove smrtiDaniel Leal/AFP

Devetogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte, dvoje starije djece princa Williama i princeze Kate, bit će danas nazočni pogrebu svoje prabake, kraljice Elizabete II., u Westminsterskoj opatiji.

Britanski su mediji u nedjelju navečer objavili da će George i Charlotte, koji su sada na drugom i trećem mjestu u nasljednom redu na britansko prijestolje, priključiti svojim roditeljima u povorci za kraljičinim lijesom na ulazu u opatiju.

George i Charlotte će se do crkve dovesti u automobilu s mamom Kate i kraljicom suprugom Camillom. George i Charlotte neće sudjelovati u cijeloj povorci koja će pratiti lijes kraljice Elizabete od Westminster Halla do nedaleke Westminsterske opatije, nego će se priključiti svojim roditeljima unutar crkve.

William i Kate su dugo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 17:11