StoryEditorOCM
ŽivotKAKAV BLAM

Poznatu voditeljicu Tamaru muž dva sata tražio po hotelu, a ona bila u koleginom krevetu! ‘Zamislite, i kćer mi to radi‘

Piše MOZAIK SD
6. prosinca 2023. - 18:25

Tamara Grujić zvijezda je emisije "Radna akcija s Tamarom" na beogradskoj Prvoj TV, u kojoj renovira domove socijalno ugroženih obitelji - dosad ih je sa svojom ekipom uredila gotovo 200. Za vrijeme rada na jednoj od njih bila je na terenu sa suprugom Vukom i ostakom ekipe i tada se dogodila nezgodna situacija o kojoj je pričala javno:

- Prije par mjeseci arhitekt Aleksandar  i ja završavamo večeru posljednji, nešto malo pričamo, svi su već otišli spavati. I ja sam otišla u neko doba. No, Vuk se probudi, ali vidi da me nema. Dva, pola tri... računa ja sam s Aleksandrom, u kavani zaružila. Možeš misliti... Izađe i shvati da je sve po hotelu pogašeno i počeo me zvati: "Tamara, Tamara" - započela je priču voditeljica, prenosi Blic.

- Ugledao je Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao spavati, pita ga: "Gdje je Tamara, je l‘ kod tebe", a ovaj kaže: "Ne." Dva sata su me zajedno tražili, od dva do četiri ujutro, i onda mu je Vuk rekao: "Nema veze, ona se uvijek vrati" - ispričala je kroz smijeh Tamara u jednoj drugoj TV emisiji.

A što je s njom zapravo bilo te noći?

- Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca pored sebe u bračnom krevetu! Sjednem, ustanem i shvatim da je to njegova soba, preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: "Gdje si ti cijelu noć?" Kažem: "Ja otišla kod Brane", rekla je, pa dodala:

- Dva ujutro, ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sjednem pored njega, uzimam mu cijelu deku, legnem, pokrivam se i ništa. Čovjek nije mogao doći k sebi, toliko se paralizirao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata.

A Tamara Grujić zapravo redovito, doznajemo - mjesečari.

Mjesečari još od malena

- Dugo nisam mjesečarila, u dvadesetima recimo nisam uopće, počela sam otkako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u uglu. Onda me on  me vrati jer čovjeka koji mjesečari ne treba buditi. Primijetili smo da je kćerka Lenka to naslijedila od mene - rekla voditeljica koja je 2019. godine rodila Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao.

Inače, Tamara Grujić ne krije da ima neobičan odnos sa suprugom Vukom.

Otkriva da doma ne spava u istoj sobi s njim.

- Mi smo tu odluku donijeli spontano. Usprkos tome što će mi mnogi zamjeriti i reći da nije zdravo, volim spavati s kćerkom Lenkom, a Vuku stoga nije preostalo ništa drugo nego da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smijeh). Za sada nismo vidjeli lošu stranu takve podjele, ali smo oboje svjesni da to neće biti zauvijek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime - ispričala je Tamara Grujić nedavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 19:21