StoryEditorOCM
ŽivotMAJKA IZ SNOVA

Uhvatila sam majku i svog dečka u krevetu: ‘Nije mogla podnijeti da imam nešto samo za sebe, morala je to uništiti‘

Piše MOZAIK SD
26. listopada 2023. - 18:10

Korisnica reddita podijelila je svoju šokantnu ispovijest i zaista ostavila sve bez komentara. Djevojka je ispričala kako je uhvatila majku i svog tadašnjeg dečka u trenutku seksa.

"Ne tako davno, uhvatila sam svoju mamu u djelu seksa s mojim dečkom. Moj dečko i ja živjeli smo zajedno u stanu za vrijeme fakulteta. Jednog sam vikenda bila pozvana na vjenčanje moje prijateljice koje se nalazilo skoro 10 sati udaljeno od mjesta gdje smo moj dečko i ja živjeli. Rekla sam svom dečku i predložila mu da prisustvujemo kao par. Odmah je rekao da ne može i obavijestio me da ima sastanak na poslu na koji mora doći." započinje svoju objavu djevojka.

"Dakle, budući da sam bila djevojka, razumjela sam njegovo razmišljanje i nisam dvaput razmišljala o tome nakon što je razgovor završio. Moja mama je vrlo natjecateljski nastrojena osoba otkad je znam. Uspoređivala bi naša lica, tijela, kosu, nokte što god to bilo - uspoređivala je.Dok je odrastala, uvijek je pričala ružne stvari o meni svojim prijateljima tvrdeći da sam joj ‘ukrala stil, život, sve‘." prepričava djevojka, a priča ide sve morbidnije. 

image
/Shutterstock

"Noć prije mog leta nazvala me zagušeno i umorno. Razboljela se i htjela mi je javiti. Bilo je nekako nasumično, ali opet, nisam puno razmišljala o tome. I tako sljedećeg jutra dolazim na aerodrom i zovem prijateljicu tješeći je jer je njezina majka bila u bolnici zbog smrtonosne bolesti i morala je odgoditi vjenčanje. Bila je tako pod stresom, a ja sam joj pomogla smisliti plan za vjenčanje. Odlučeno je da se vjenčanje odgodi za mjesec dana kasnije." prisjeća se.

"Nisam ušla u avion jer je putovanje otkazano. Nazvala sam svog ljubavnika desetak puta pokušavajući ga obavijestiti što se događa i želi li da uzmem nešto hrane za večeru. Ponekad, moj dečko isključi telefon dok vježba. Pretpostavila sam da vježba."

"Kad sam došla kući, čula sam zvukove iz spavaće sobe. Nisam bila sigurna je li moj dečko pozvao svoje prijatelje, što mi je bilo super, ali čula sam manje razgovora, a više pomicanja predmeta. Lagano pokucam na vrata i otvorim ih,i zateknem svog dečka na svojoj majci. Ostala sam bez riječi, užasnuta." piše nesretna djevojka, dodavši da joj se u tom trenutku, srce steglo u želucu.

"Osjećala sam se kao da je sve u mom životu bilo lažno. Prošla su četiri dana, a ja čak ni ne gledam svog dečka očima osim ako ne razgovaramo. I na moje iznenađenje, nije pokušao ni pričati o tome. Suočila sam se s majkom čim je otišla."

Odgovor koji je dobila od majke je u najmanju ruku - gadljiv i jadan.

"Zgrabila me i odvela dalje od mog dečka i zatvorila vrata. Pitala sam je zašto bi uopće učinila tako nešto, a ona je odgovorila: “Nije mi se čak ni sviđao, jednostavno nisam mogla podnijeti pomisao da imaš nešto za sebe, pogotovo s obzirom na to da to ne zaslužuješ.”

"Ozbiljno preispitujem svoje veze", zaključila je mlada djevojka.

image
Screenshot/reddit/

Korisnici su joj mahom pružili podršku i iskazali šok i nevjericu nakon pročitane priče.

"OP, ovo je jedini valjani odgovor. Tvoja majka nije dobro. Za tebe bi ovo mogao biti cijeli život normalizacije, ali za nas ostale, razumijemo vaše emocionalno zlostavljanje. Razmisli o razgovoru s nekim profesionalnim. Žao mi je što ti se ovo dogodilo. Apsolutno odvratno, neoprostivo ponašanje. Ne dopustite im da uđu u sljedeće poglavlje vašeg života. Oni će vas i dalje povrijeđivati, a vi ne zaslužujete biti povrijeđeni." rekao je jedan korisnik.

"OP mora prekinuti kontakt s obje osobe. Tvoja mama nije dobro i vjerojatno ima skriveni poremećaj osobnosti ili problem mentalnog zdravlja zbog čega te doživljava kao konkurenciju. Ona ni u kom slučaju nije dobra ili sigurna osoba. A tvog dečka treba šutnuti na rubnik. Obje strane ovdje su grozne. OP, blokiraj obojicu i idi dalje. Ne morate održavati vezu sa svojom mamom. Ona je očito toksična i zlostavljačka osoba. Pronađite bolje ljude." dodao je drugi.

"Moja majka je ista i to se nikada neće promijeniti. Izbacite ih oboje iz svog života. Ići ću toliko daleko da kažem da treba isključiti čitavu obitelj. Jer ako je slična mojoj majci, izmišljat će priče od kojih samo ti izgledaš kao loša osoba. Ne morate praviti javnu scenu, ali drugi bi trebali znati kako bi čuli istinu. A ne njezinu verziju toga. Moja majka nikad nije išla tako daleko, ali moja je obitelj znala kakva je i jest jer sam im rekao. I nitko od njih nije bio iznenađen jer je očito neke od njih već izmanipulirala." zaključio je treći.

image
Screenshot/reddit/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 14:44