Paljenjem četvrte svijeće na Dioklecijanovom adventskom vijencu u konobi Tinita, u nedjelju je i službeno završen Gastroadvent u Splitu.
Novinari su i ove godine pred Božić već tradicionalno donijeli svjetlo u grad, a nakon tiskanih medija, s portala i radija, jučer su to napravili i oni iz TV kuća, Mariola Milardović Perić, Ivana Franić Marković, Irena Dragičević i Tina Kosor.
Zadnje paljenje je već tradicionalno oko blagdanskog stola vezalo sedmu silu, turističke djelatnike, ugostitelje i hotelijere, koji su ovoga puta uživali u kombinaciji domaćih i turskih jela.
Za to su se pobrinuli konoba Tinita i novootvoreni turski restoran İştah - Kebap & meze bara, a na meniju su se našli bakalar, sarmice, rižot, kisir, šakšuka, humus, kebab, pileći šiš i salep.
Novinari su i ove godine pred Božić već tradicionalno donijeli svjetlo u grad, a nakon tiskanih medija, s portala i radija, jučer su to napravili i oni iz TV kuća, Mariola Milardović Perić, Ivana Franić Marković, Irena Dragičević i Tina Kosor.
Zadnje paljenje je već tradicionalno oko blagdanskog stola vezalo sedmu silu, turističke djelatnike, ugostitelje i hotelijere, koji su ovoga puta uživali u kombinaciji domaćih i turskih jela.
Za to su se pobrinuli konoba Tinita i novootvoreni turski restoran İştah - Kebap & meze bara, a na meniju su se našli bakalar, sarmice, rižot, kisir, šakšuka, humus, kebab, pileći šiš i salep.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?