Desert je bio presudan, 31-ogodišnjem Draganu Šljiviću iz Banja Luke u supetarskom Supetrus hotelskom kompleksu donio je Grand prix na ovogodišnjem osmom po redu Biseru mora, ili u prijevodu, utabao mu put prema laskavoj tituli najboljeg ovogodišnjeg kuhara s najveće gastro fešte u regiji. Prvi među tristotinjak kuhara iz 14 zemalja, priznanje je koje je Dragana oduševilo, priskrbilo mu silne čestitke, ali i nas natjeralo da ga privolimo na otkrivanje tajne kojom je iza sebe ostavio četiri preostala superfinalista.
- Dobili smo crnu kutiju s namirnicama, znači prethodno nismo znali što je unutra, ali i konkretan zahtjev što s njima napraviti. A u dva sata koliko smo imali na raspolaganju, trebalo je svakih 40 minuta izbaciti jedno od tri jela. Za predjelo sam se pozabavio...
StoryEditorOCM
Životznalac s kuhačom
Šljivićeve kamenice pr(a)vi su ‘Biser mora’
25. ožujka 2013. - 23:05
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?