StoryEditorOCM
ŽivotRoomba Combo i5

Zaboravite na čišćenje tjednima! Isprobali smo novu seriju 2u1 robotskih usisavača i perača podova, nas je oduševila

Piše NATIVE SD
7. rujna 2023. - 08:00

Roboti danas nisu više samo dio milijunske produkcije Sci-Fi filmova ili odlično štivo u knjigama koje čitamo duboko u noć, ponavljajući samima sebi onu poznatu rečenicu: "Još samo jedno poglavlje".

S obzirom na brzi napredak tehnologije, oni slatki mali i pametni uređaji koji nam pomažu pojednostavniti i ubrzati svakodnevne kućanske poslove su i više nego dobrodošli u našu svakodnevicu. Dapače - žudimo za svakom vrstom pomoći. Bila ona manja ili veća. U ovom smislu možemo slobodno reći da su roboti ipak nastanili Zemlju i stigli u naše domove. 

image
Saša Burić/Cropix

Robot o kojem danas pišemo nije nam stigao iz nekog dalekog multiverzuma, i nije se krio kao naš automobil pred drugim svemirskim robotima u potrazi za moćnim izvorima energije, ali kao pravi terminator bori se protiv prašine i prljavih podova.

Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela, ovaj uređaj može usisati i očistiti sve. Tako je - 2u1! Predstavljamo vam novu seriju robotskog usisivača i perača podova iz iRobot-a, Roombo Combo i5. Ova serija dolazi s dva modela: samo robot (Roomba Combo i5) i robot s bazom za automatsko pražnjenje (Roomba Combo i5+).

Mi smo ga isprobali i oduševljeni smo! Kao pravi robot ima više moći i naprednih sposobnosti kako bi nam olakšao kućanske poslove, a ovo su neke koje su nas posebno razveselile... Možete ga koristiti samo za usisavanje (prvi spremnik) ili, kako biste udvostručili čišćenje, zamijenite drugim spremnikom i koristite ga za istovremeno usisavanje i pranje podova.

image
Saša Burić/Cropix
 

Vaš novi robotski prijatelj ima i super moć za inteligentno čišćenje. Uči raspored vašeg doma kako bi stvorio Imprint® pametne karte te ih koristi za brisanje u urednim redovima, ali što je najvažnije - pamti gdje je stao kad je baterija bila slaba! Uz pametno punjenje i nastavak za ponovno punjenje počinje ponovno od tamo gdje je stao. Fascinantno, zar ne? Ali to nije sve... Sadrži i posebnu tehnologiju Imprint® Smart Mapping. Umetnete li priloženi Roomba Combo™ spremnik, vaš robot će otkriti i kada je vrijeme za usisavanje i brisanje tvrdih podova.

Nemojte da vas zavara oblik... Naš iRobot bočnom četkom za čišćenje čisti i zidove i kutove, a s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova. U stanu može gdje hoće, i to sve dok mi odmaramo i uživamo, on čisti i pere.

“Roomba®, očisti mi kuhinju“ - A jeste li znali i da svom najdražem robotu možete reći i da očisti, na primjer, Vašu kuhinju iza ručka ili dnevni boravak nakon druženja s ekipom? Moćna, ali skrivena značajka iRobota je da možete upotrijebiti aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta kako biste svom inteligentnom pomoćnika rekli da odmah usisa i obriše područje dok se vi pripremate za spavanac.

image

Roomba Combo i5+ (i5178)

image

Roomba Combo i5 (i5178)

Zaboravite na usisavanje tjednima! Roomba Combo i5+ brinut će se o čišćenju vašeg stana od početka do kraja. Sam će isprazniti svoj spremnik, napuniti baterije i nastaviti čišćenje sve dok ne obavi sav posao. Ako želite unijeti malo znanstvene fantastike u vaš dom, odaberite lidera u proizvodnji robota za usisavanje. iRobot ima 30 godina robotskog iskustva i više od 40 milijuna prodanih robota. Ova nevjerojatna brojka iz dana u dan raste, a i time potvrđuje svoju izvrsnost jer je zadovoljan korisnik najbolji primjer i dokaz, a jedan od njih smo i mi. Živjelo manje čišćenja, a više uživanja!

Nova serija robotskih usisavača i perača podova Roomba Combo i5/i5+ je dostupna po niže navedenim cijenama u iRobot kiosk – City Center One Split, iRobot Hrvatska web trgovina i iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, te kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Sancta Domenica, Svijet medija, Harvey Norman, Centar Tehnike, eKupi, Bazzar. Roomba Combo i5 možete kupiti po cijeni od 449,90 € i Roomba Combo i5+ po cijeni od 699,90 €.

Posjetite nas u iRobot kiosku u City Center one u Splitu. U prodajnom asortimanu imamo sve modele robotskih usisivača i potrošnih materijala. Možete uživo razgledati prezentaciju rada robota, dobiti sve tražene informacije o proizvodima i kupiti svoj model. Za više informacija možete i nazvati iRobot kiosk u CCONE Split na 091 607 0006 ili poslati email na split@irobot.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:08