StoryEditorOCM
ŽivotMONSTRUOZAN ZLOČIN

Obdukcija otkrila jezivu istinu; trudna manekenka prije smrti je brutalno pretučena i vezana ostavljena u hladnjaku

Piše mozaik sd
28. listopada 2023. - 18:05

Tijelo manekenke Maleese Mooney pronađeno je zavezano u hladnjaku početkom rujna. Tada je rečeno da je manekenka umrla nasilnom smrću, ali nisu iznosili detalje.

Kako piše People, nakon obdukcije je utvrđeno da je tridesetjednogodišnja Mališa zadobila povrede tupim predmetom u predjelu glave i lijeve šake, a ruke i noge su joj bile vezane i imala je povez preko usta.

Prema daljnjim izvješćima, toksikološki nalazisu pokazali da je u tijelu imala benzoilekgonin (metabolit kokaina), kao i mješavinu etanola i kokaetilena. Mooney je zadnji put viđena na videonadzoru u svom stanu 6. rujna. Službenici za provođenje zakona ušli su u stan 12. rujna nakon što je manekenkina majka zatražila socijalnu provjeru.

Na temelju okolnosti u kojima je gospođa Mooney pronađena, ove ozljede upućuju na to da je vjerojatno bila uključena u nasilni fizički obračun prije svoje smrti." Stoga je "neizvjesno" kakvu su ulogu u njezinoj smrti mogli imati droga ili alkohol, ako ih je uopće bilo, stoji u izvješću.

Prema žrtvinoj sestri, Jourdin Pauline, Mooney je bila dva mjeseca trudna.

“Bila je jako uzbuđena i znam da je stvarno željela dijete, i to je nešto o čemu je oduvijek pričala”, rekla je Pauline, ranije ovog mjeseca. Također je rekla da je dečko njezine pokojne sestre bio "slomljenog srca" zbog incidenta.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 19:53