StoryEditorOCM
Životroditeljska ljubav

Kći poletjela na odmor i iz zrakoplova primijetila oca na moru, njegov potez ganuo ju je do suza: ‘Hvala ti, tata!‘

Piše Mozaik sd
8. srpnja 2024. - 10:56

Sasvim je normalno da vam bliske osobe zažele sretan put kada krećete na putovanje, ali jedan otac napravio je nešto doista posebno što njegova kći neće brzo zaboraviti, prenosi N1.

Zea je na veliko putovanje Europom krenula iz međunarodne zračne luke u Los Angelesu, a njezin otac ispratio ju je na zaista nevjerojatan način. Na mrežama je objavila video koji je snimila iz aviona i koji je dirnuo mnoge korisnike, a pregledalo ga je više od 8,5 milijuna ljudi.

Snimka prikazuje trenutak kada zrakoplov lebdi iznad Tihog oceana, prije nego što kamera zumira brod koji izvodi neobičan manevar. Ovim brodom je upravljao njezin otac, koji je svojoj kćeri poslao jedinstvenu poruku. Čamac je plovio u obliku osmica stvarajući tako simbol beskonačnosti u vodi. Zea je rekla da je imala savršen pogled na gestu iz aviona. „Beskonačnost puta beskonačnost. Hvala ti, oče”, dodala je.

Video je potaknuo brojne komentare koji su izrazili divljenje bezgraničnoj ljubavi oca i kćeri.

“Ljubav nema granica”, “Iskočila bih iz aviona da ga zagrlim”, “Ovo je nevjerojatno”, komentari su ispod videa.

Zea je kasnije podijelila još jednu objavu u kojoj je javno pohvalila svog oca, opisujući kako ne može vjerovati svojim očima te kako je očeva gesta nadmašila sva njezina očekivanja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 22:26