StoryEditorOCM
ŽivotJAČI OD PREDRASUDA

‘Imam 42 godine i prezgodnog 24-godišnjeg dečka, ljudi se rugaju, a on me obožava!‘: o njima se piše, evo Tinine priče

Piše Mozaik SD
9. siječnja 2024. - 13:50
Na komentar pratiteljice: ‘zgledaš puno starije od njega. Kao njegova mama‘, Tina je uzvratila: ‘Naravno da izgledam starije!‘Screenshot TikTok

Tina Kubinska Slott (42) ludo se zaljubila u Kaspera Boruma (24) kada su se spojili na Tinderu, i premda su je osuđivali da mu "može biti mama", njihova priča svjedoči da ne mogu biti sretniji, piše Mirror.

Tina je Dankinja i mama dvoje djece, a za britanski portal govori o stigmi koja i dalje prati veze starijih žena s mlađim muškarcima.

Tina na društvenim mrežama često dijeli isječke iz njihova života i želi ohrabriti druge da nastave tražiti ljubav dok je ne pronađu - i da ne slušaju tuđa mišljenja.

Ispričala je da su joj često govorili da ima "previsoka očekivanja od muškaraca", te da je ona živi dokaz da ne treba "pristati na manje" nego što zaslužujete. 

I Kasper na TikToku dijeli videosvjedočanstva o njihovoj ljubavi, priznaje da im mnogi govore da je nemoguće da njih dvoje mogu imati stabilan odnos i pravu ljubav, ali da on zna da su "godine tek broj".

Premda su se susreli s priličnom porcijom zajedljivih komentara, Kasper kazuje kako "obožava tlo po kojem Tina hoda".

Na komentar pratiteljice: "Izgledaš puno starije od njega. Kao njegova mama", Tina je uzvratila: "Naravno da izgledam starije!".

Govoreći za Newsweek, Kasper je ispričao kako mnogi aludiraju na to da on pati od "sindroma nedostatka majke" ili da je u fazi "spolnog eksperimentiranja", te da ni u jednom, ni u drugom apsolutno griješe.

Ispričali su kako oboje zarađuju i dijele životne troškove.

"Volimo fine rastorane i rado počastim Kaspera, jer financijski bolje stojim od njega, budući da on ima uredski posao koji može raditi uz završavanje studija financija. Apsolutno nemam problem s tim" - rekla je Tina.

"Znam da će odmah mnogi reći da sam s njom u vezi zbog novca, to naravno ni blizu nije istina. Rado ću počastiti kad god mogu i ne stvara mi frustraciju ako druga osoba plati za mene."

Tina i Kasper upoznali su se 2018., nakon što se ona razvela od bivšeg supruga i pridružila aplikaciji Tinder. Komunikacija s Kasperom ispočetka joj se činila kao "mala razbibriga i zabava".

Međutim, kada je shvatila da imaju "toliko toga zajedničkog", poput smisla za humor i ljubavi prema fitnessu, dopustila je sebi da stvari odu dalje.

"Moja glavna briga bila su moja djeca, jer je moja kći samo osam godina mlađa od Kaspera. Bilo mi je važno kako će oni to prihvatiti. Ali moja kći misli da je moja i Kasperova veza cool i sviđa joj se što je mlad, jer u njemu ima sugovornika koji je dobro razumije" - ispričala je Tina.

@tinamiks Some of the holiday outfits with my daughter ❤️ #trending #daughtermother #fyp #viral @Isabella Bisgaard ♬ original sound - EX7STENCE™
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:51