StoryEditorOCM
Životslavni trener u dubrovniku

Guardiola se gozbio jastogom, zubacem i škarpinom, a zalio vinom iz Konavala

Piše PSD.
2. lipnja 2012. - 16:33
Poznati španjolski trener Josep Pep Guardiola večerao je u petak navečer u na teraci dubrovačkog restorana Nautika.

Pep, njegovasupruga Cristina Serra Guardiola, brat Pere, te još neki članoviobitelji uživali u domaćoj dalmatinskoj hrani i konavoskom vinu.

Jeli su mladi sir, jastoga, zubaca i škarpinu na žaru, a pili su vinomalvasija „Marin Držić“, konavoskog vinara Andra Crvika.

Za dezert su sezasladili nabujkom od čokolade u umaku od maslina i konavoskim kolačem,te popili kavu. Izgleda da im je u Nautici bilo ugodno, jer su tuproveli dva i pol sata.

Pošli su iza 23 sata, a Guardiola je izrestorana izašao zadnji, najvjerojatnije da podmiri račun, ili pak dačlanove obitelji poštedi fotoreportera. Nedaleko od restorana čekao ihje crni kombi zatamljenih stakala i...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. prosinac 2024 09:07