StoryEditor
ŽivotPROŠLOST

Ella Dvornik je objavila na Instagramu svoju fotografiju s djedom Borisom te pobudila mnogim pratiteljima lijepe uspomene na pokojnog glumca

Piše M.P.
23. studenog 2021. - 23:16

Novoobjavljena fotografija Elle Dvornik na Instagramu je njezina stara fotografija  snimljena prije više desetljeća kada ju je djed Boris Dvornik bez problema nosio u svome naručju. Ella je uz fotografiju napisala nekoliko toplih rečenica o svojoj obitelji:

Voljela bi zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljubce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa šta ju očekuje i šta svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj. Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, već djedovi i bake, stričevi i tete…Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli ❤️ ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam? Kad sam došla doma? Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovati da imaš dvoje djece” - Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba , čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… to je ono sto čini život zanimljivim… te prve stvari…jeste i vi nečija beba? #zamisli #ostanibeba

Jedna linochka71 komentirala je:  Nikad neću da zaboravim kako sam bila zaljubljena u tvog dedu u seriji Kapelski kresovi kad sam bila klinka.

Oduševljena lana_dancing_in_wonderland je dodala: Ajmeee vidi Borisa našega! NAJVEĆI hrvatski glumac, sićam se kad nam je sladolede kupova u kvartu.

U sat vremena od objave više od 26 tisuća osoba je lajkalo sliku male Elle u naručju djeda Borisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 10:55