StoryEditorOCM
ŽivotiRobot kvaliteta

Akcijske cijene vrhunskih robotskih usisavača

Piše NATIVE
23. kolovoza 2023. - 07:00

Dok sunčani kolovoz obavija naše domove toplinom i svjetlošću, vrijeme je da se posvetimo uživanju u ljetu bez briga o kućanskim zadacima. S uzbuđenjem vas obavještavamo da je stigla fantastična prilika za osvježenje vašeg doma uz jedan od vrhunskih iRobot robotskih uređaja za usisavanje ili istodobno usisavanje i brisanje – seriju Combo i8! Sada je pravo vrijeme da iskoristite ljetnu akciju koja će vam omogućiti da doživite neusporedivu čistoću bez napora.

Vaš dom zaslužuje najbolje, a uz našu akcijsku ponudu robotskih usisavača najbolje je upravo nadohvat ruke.

Više o modelima iz serije Roomba Combo i8 koji su sada na popustu doznajte u nastavku.

Roomba Combo i8(i8178)

Roomba Combo serije i8 robotski usisavač + perač dizajniran je za suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje podova, uz jednostavno mijenjanje spremnika. Ovisno o tome koji Roomba Combo spremnik ubacite, vaš će robot automatski otkriti je li vrijeme za usisavanje ili istovremeno usisavanje i brisanje podova. Robotski usisavač i perač Roomba Combo i8 ne samo da ima 10 puta veću snagu usisavanja od Roomba serije 600, nego i jedinstvenu inteligenciju koju pruža operativni sustav iRobot OS, koji uči o vašem domu i prilagođava se vašim rutinama kako bi vam omogućio iskustvo čišćenja potpuno prilagođeno vama i vašim navikama.

Zamijeni i peri! Udvostručite čišćenje uz samo jedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove.

Uči način na koji čistite! Robotski uređaj Roomba Combo i8 uči vaše navike čišćenja i nudi prilagođene prijedloge, poput automatskog rasporeda ili dodatnog čišćenja tijekom sezone alergija i linjanja.

Pametno upravljanje! Uređaj Roomba Combo® i8+ uči raspored prostorija i stvara pametne karte Imprint®. Uz njihovu pomoć može čistiti u pravilnim redovima, usisavati i prati točno gdje želite, te nastaviti gdje je stao nakon što se napuni.

Iskoristite popust te kupite Roombu i8(i8178) za 549,90 € (redovna cijena 599,90 €)*.

Roomba Combo i8+(i8578)

Roomba Combo i8+ je prošireni model koji dolazi sa sustavom Clean Base® za automatsko pražnjenje spremnika, koji do 60 dana pohranjuje usisanu prljavštinu i ostatke u vrećice Allergen Lock™, što znači da mjesecima ne morate razmišljati o usisavanju. Iskoristite popust te kupite Roombu Combo i8+(i8578) za 729,90 € (redovna cijena 799,90 €)*.

Osim Roombe Combo i Roombe Combo i8+, na popustu u kolovozu su i Roomba i1156, Roomba Combo 1138 te Roomba Combo j7+(c7558). Navedene Roombe dostupne su po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk – City Center One Split, iRobot kiosk – Arena Centar Zagreb, te kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Svijet Medija, Sancta Domenica, Emmezeta, Bazzar i eKupi. Požurite jer akcija traje od 4. 8. 2023. do 3. 9. 2023. ili do isteka zaliha.

Uz navedene akcije na popustu isključivo na iRobot kiosk – City Center One Split, iRobot web trgovini, i iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb pronađite i modele Roomba i5(i5158), Roomba i7(i7150), Roomba s9+(s9558), Braava jet m6132

Posjetite nas na iRobot kiosku u City Centeru one u Splitu. U prodajnom asortimanu imamo sve modele robotskih usisivača i potrošnih materijala. Možete uživo razgledati prezentaciju rada robota, dobiti sve tražene informacije o proizvodima i kupiti svoj model. Za više informacija možete i nazvati iRobot kiosk u CCONE Split na 091 607 0006 ili poslati e-mail na split@irobot.hr.

*Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 05:54